Първоначално публикуван от dani
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спасителна акция (10.07.2005)
Свий
X
-
не знам... но ако продължавам да вися във форума, най-много да ми фалира фирмата
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
-
Моя началник има един лаф "С пари всеки знаеПървоначално публикуван от LJ73не знам... но ако продължавам да вися във форума, най-много да ми фалира фирматаПървоначално публикуван от daniТази страна ще се оправи когато хората като LJ73 станат повече

"
LZ1JJJ
Коментар
-
тоя лаф е македонски и е от преди 100-ина години...Първоначално публикуван от daniМоя началник има един лаф "С пари всеки знаеПървоначално публикуван от LJ73не знам... но ако продължавам да вися във форума, най-много да ми фалира фирматаПървоначално публикуван от daniТази страна ще се оправи когато хората като LJ73 станат повече

"
Нали се сещаш, за комитите дето ги пратили в Цариград да купуват оръжие и не им стигнали парите и писали писмо:...
"Войводо, парите не стигат... Турците предлагат со пари или со дупе..."
Войводата отговаря: "Пари нема! Действайте!"помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Виждаш ли, винаги има решениеПървоначално публикуван от LJ73тоя лаф е македонски и е от преди 100-ина години...Първоначално публикуван от daniМоя началник има един лаф "С пари всеки знаеПървоначално публикуван от LJ73не знам... но ако продължавам да вися във форума, най-много да ми фалира фирматаПървоначално публикуван от daniТази страна ще се оправи когато хората като LJ73 станат повече

"
Нали се сещаш, за комитите дето ги пратили в Цариград да купуват оръжие и не им стигнали парите и писали писмо:...
"Войводо, парите не стигат... Турците предлагат со пари или со дупе..."
Войводата отговаря: "Пари нема! Действайте!"
LZ1JJJ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар