Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спасителна акция (10.07.2005)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

)) Това верно е маниящина) Да си въртиш в главата в 3D всяко парче теория което ти попадне)
    Тука е пълен бардак, и даже не се сещам къде да ровя за книжка. Помня че от +140 (работната температура на маслото след 10 км пресечен терен) тя слиза до -10(съществена промяна на вискозитета) за един(!) час при температура на въздуха -30. При тая околна температура трябва да седиш в локвата цял живот за да пострада моста, и то ще е от циганите като го повлекат към вторичните суровини.
    Спи спокойно, имаш си всичко!

Коментар

Снощи и аз спасявах братовчед си,но Вектрата направо си плаваше,а той през прозореца и навън,но всичко мина благополучно .А едно Исузу Тропер водата го беше отнесла на 50 метра от мястото където беше паркирано.За около 20 мин. на някои улици имаше вода до кръста.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Isaev
        Снощи и аз спасявах братовчед си,но Вектрата направо си плаваше,а той през прозореца и навън,но всичко мина благополучно .А едно Исузу Тропер водата го беше отнесла на 50 метра от мястото където беше паркирано.За около 20 мин. на някои улици имаше вода до кръста.
        Къде се е случило това наводнение?
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          )) Това верно е маниящина) Да си въртиш в главата в 3D всяко парче теория което ти попадне)
          Тука е пълен бардак, и даже не се сещам къде да ровя за книжка. Помня че от +140 (работната температура на маслото след 10 км пресечен терен) тя слиза до -10(съществена промяна на вискозитета) за един(!) час при температура на въздуха -30. При тая околна температура трябва да седиш в локвата цял живот за да пострада моста, и то ще е от циганите като го повлекат към вторичните суровини.
          Спи спокойно, имаш си всичко!
          може да има разлика м/у въздух и вода ...
          За 10 мин във водата гарантирам, че температурата на водата и на маслото в диф. ще се изравнят /разлика най-много 3-4 градуса/
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Решаването на уравнението на топлопроводността на потопен тойотовски мост сигурно не е и дисертабелна, ами направо хабилитационна задача, и поне аз изобщо не се наемам))
            Дишайте свободно бе хора, това не е паркетник, ония инженери сигурно са били на работа когато е проектирано това Нали това са обичайните условия за работа на тия камиончета, тъкмо за да минава нормално през такива места е и цялата дандания. Това да не е "защита от пръски"?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
              Решаването на уравнението на топлопроводността на потопен тойотовски мост сигурно не е и дисертабелна, ами направо хабилитационна задача, и поне аз изобщо не се наемам))
              Дишайте свободно бе хора, това не е паркетник, ония инженери сигурно са били на работа когато е проектирано това Нали това са обичайните условия за работа на тия камиончета, тъкмо за да минава нормално през такива места е и цялата дандания. Това да не е "защита от пръски"?
              не бях сменял маслото на диф-те 30 000км, а и преди това кога е сменяно не се знае... пък още си върви и няма грижи... /а 100% е газил във вода/...
              да изкарам поне и Ком-Емине, пък ако е послушен, ще му сменя масълцето
              ако не слуша, ще му го източа даже /за наказание/!
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                Първоначално публикуван от Plamen Isaev
                Къде се е случило това наводнение?
                Горна Оряховица

Коментар

във
                  връзка с метеообстановката се чудя дали да не сменя перката на радиатора с ел.вентилатор. как да разбера с какъв вент. да се снабдя?
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                    във
                    връзка с метеообстановката се чудя дали да не сменя перката на радиатора с ел.вентилатор. как да разбера с какъв вент. да се снабдя?
                    от какъв зор ще я сменяш? не ти ли работи вискокуплунга?

Коментар

churov,

'във връзка с метеообстановката' направо ти предлагам да не сменяш перката на радиатора, а да я преместиш отзад зад ауспуха

Коментар

работи , ама с тези наводнения ме хвана мерака да се пробвам в дълбокото.страх ме е на не среже радиатора.
                        а за идеата за задна перка - сега умуван как да тунинговам лодката си така , че автоматично да се намества от теглича -под джипа!без човешка намеса
                        0899187766

Коментар

Перка

Churov, комшу
                          Че ти живееш на най-високата точка на Моминото плато. Ако водата дойде до теб, ние в ниското трябва подводница минимум клас " Акула " да търсим.
                          По-скоро слагаш лодката под Нисана и дай рафтинг до Варна. То и без това като падне дъжд магистралата прилича на планински бързей.
                          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                            работи , ама с тези наводнения ме хвана мерака да се пробвам в дълбокото.страх ме е на не среже радиатора.
                            тя ще спре да се върти под водата или поне ще се върти съвсем бавно

Коментар

да ама докато се кача на платото(не знаех че така се казва)!
                              до офиса беше река, пък и мерака ми е не улиците а далеч от пътя !
                              от Паша Дере намерих един доста интересен маршрут ипълнен с разкошна миризлива кал,тесен път и най важното - хабер си нямах къде отива! под Долен Близнак намерих още нещо интересно !
                              въобще всяка събота и неделя си търся занимавки !онзи ден гоних туристи по плажа на черноморец!още ме сърби тук и там !
                              0899187766

Коментар

Тази страна ще се оправи когато хората като LJ73 станат повече
                                LZ1JJJ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X