Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейзажът, показан в обръщението на президента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пейзажът, показан в обръщението на президента

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
    Коя "Калинка" избра пейзажа.,някоя с докторска степен по география защитила в близкия плодзеленчук.....
    Да разбирам, че не-до-из-казаното е: "......на колене"
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Прочее, българският президент за това главно и служи ...
      Ха, ма той за каквото си иска да служи. Аз лично, точно в този момент, най-малко се интересувам от президент (хеле па конкретният в момента) - от това ми е и учудването.

пп
      Да не искаш да кажеш, че си си осигурил телевизор, за да слушаш това обръщение!
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Я по-кротко всичките.

Право да плюе българските управници има всеки българин, независимо дали е гласувал за тях, срещу тях или за гъби.
        Абсолютно!

Също така, при наличната изборна система, поне аз отказвам да съм съпричастен към избора на текущите управници.
        т.е. не гласуваш? Това е по-лошо за държавата от това да си продадеш гласа.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Да не искаш да кажеш, че си си осигурил телевизор, за да слушаш това обръщение!

И двамата имаме странни и ирационални жестове към националната си принадлежност.
          Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
          т.е. не гласуваш? Това е по-лошо за държавата от това да си продадеш гласа.
          Нямах това предвид. Мисълта ми беше, че не може българският народ или конкретен избирател да бъде държан пряко отговорен за управниците, които уж си е "избрал".

Не-гласуването е въпрос на личен избор. Дали подобен упрек към не-гласуващия е основателен, е обсъждана тема, на съответното място. Въпросът не е еднозначен.

Коментар

http://www.blitz.bg/news/article/173...9567#fce39ebb8

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
              "... Скандал в САЩ накара президента Барак Обама да се извини..." И руснаците така. Както казах и по-горе- всеки прави грешки. Важното е как ще постъпят след това. Нещо да се е чуло от нашичкия специалист по пейзажи?
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Днес бях в Кубрат при един приятел Мехата, доста хора го знаят.
                Неизбежно зачекнахме и тази тема, и той се възмути, че именно това е в дневния ред за обсъждане-някакъв гаф на някое техническо лице. А не се обсъжда, че все повече хора напускат страната, че осигуровките са се качили с 30 лева, че... И май е прав.
                И този гаф може би е нарочен. Не съм привърженик на конспирационните теории, но от ден на ден започвам да се поддавам на теорията за нарочно правените гафове за да се отвлича вниманието на хората от същественото.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле,да знаеш колко много си прав.
                  DAIHATSU ФЕРОЗА 1.6 16V 0897968887

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    "... Скандал в САЩ накара президента Барак Обама да се извини..." И руснаците така. Както казах и по-горе- всеки прави грешки. Важното е как ще постъпят след това. Нещо да се е чуло от нашичкия специалист по пейзажи?
                    Е чу се и още как ...

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...aradi_gafa_ot/
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Днес бях в Кубрат при един приятел Мехата, доста хора го знаят.
                      Неизбежно зачекнахме и тази тема, и той се възмути, че именно това е в дневния ред за обсъждане-някакъв гаф на някое техническо лице. А не се обсъжда, че все повече хора напускат страната, че осигуровките са се качили с 30 лева, че... И май е прав.
                      И този гаф може би е нарочен. Не съм привърженик на конспирационните теории, но от ден на ден започвам да се поддавам на теорията за нарочно правените гафове за да се отвлича вниманието на хората от същественото.
                      Радвам се, че има хора които виждат нещата по в дълбочина.
                      А това ми напомня за- (да ме извини колегата дето го е пускал в раздела за вицовете), ама пасва баш: 2 крави си говорят:
                      -Абе не мислиш ли, че хората ни гледат и се грижат за нас заради млякото и заради месото ни?
                      Другата отговорила:
                      -Ае престани с тея глупости и конспиративни теории...
                      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                        Да ме извини колегата дето го е пускал в раздела за вицовете, ама пасва баш: 2 крави си говорят:
                        -Абе не мислиш ли, че хората ни гледат и се грижат за нас заради млякото и заради месото ни?
                        Другата отговорила:
                        -Ае престани с тея глупости и конспиративни теории...
                        Колегата пие ром, не извинения
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          Така де. Като питаш Чичко Гугъл за "гаф на президента" е какво излиза: http://www.google.bg/#hl=bg&gs_rn=1&...w=1600&bih=754.
                          Една служителка наказана. Просто са си намерили "жертвения агнец". Точка. Край! Гаф не е имало. Животът продължава.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Интересно. Колко е платило президентството на Балкантурист за тази халтурка, че натам се прехвърля отговорността?

Коментар

Интересно. Колко е платило президентството на Балкантурист за тази халтурка, че натам се прехвърля отговорността?
                              0 EUR
                              Чети бе Ясене, дал съм уинк към дневник - просто са гепили нещо от нета, а то било на сайта на балкантурист пак гепено от нета и с грешен таг те така.

Коментар

Няма нужда да чета. Я го знам това, мене джокер ми не требе. Въпросът е, че някой наготово предложи жертва, нарочно прекъсвайки веригата от отговорности. Все същата грешка на сайта на балкантурист е проява на некадърност и лош вкус, но в речта на президента има друго измерение.

Се едно че на сайта отдолу не пише блабла, сите права у хамбаро. Що не изволн'ат тия, дето са пиратствали?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X