Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейзажът, показан в обръщението на президента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пейзажът, показан в обръщението на президента

Може да е фото-тапет...
    А и сегашния президент.. нямам думи! Поне един архар да отстреля, че да му имат страха хората!
    Публикувайте отговор

Коментар

К'вато ни държавата, такъв ни и президента, такива му и ПиАрите. Мене ме беше яд да го гледам тоя лигльо. И аз нямам спомен да пуснаха химна.. 'баси.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        К'вато ни държавата, такъв ни и президента, такива му и ПиАрите. Мене ме беше яд да го гледам тоя лигльо. И аз нямам спомен да пуснаха химна.. 'баси.
        Химна го пуснаха! Липсата на спомен явно е от друго.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Не се оплаквайте, по-добре Колорадо от колкото Анадола. Или не... Май съм пристрастен.

За такова нещо, до сега да са уволнили някого и да се беше извинил публично. В нормална държава имам в предвид. И нормален президент.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Не се оплаквайте, по-добре Колорадо от колкото Анадола. Или не... Май съм пристрастен.

За такова нещо, до сега да са уволнили някого и да се беше извинил публично. В нормална държава имам в предвид. И нормален президент.
            Така ставаше и тука, по времето на Тато.
            п.с. лични наблюдения от БТ

Коментар

Типично по Български ... на такова мязъл, такъв бил, онакъв бил ...
              В цивилизованите държави никой никога няма да говори така за Президента си, ако не го харесва просто ще премълчи.

Вие сте го избрали, той е извадка от вашия народ, предполага се, че по-добър няма - инак щяхте него да изберете. Така че се замислете.

П.П. А коментарите за Седефчо също бяха типично БГ изпълнение, карай ново - хвали старо.
              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Така ставаше и тука, по времето на Тато.
                п.с. лични наблюдения от БТ
                А, то няма много голямо значение в какъв политически строй ще се направи такава издънка. Разликата е след като е направена издънката, какво следва като извинение. Ама се искат топки и мозък. Медузата имала двойно кръгова нервна система и била съставена от 98% вода /по смътни спомени от училище/. Никъде не пишеше за топки и мозък. Явно като дойде време за голямото крадене, все си слагат по някое безгръбначно. С наша активна помощ...
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                  ....

Вие сте го избрали, той е извадка от вашия народ, предполага се, че по-добър няма - инак щяхте него да изберете. Така че се замислете.

........
                  Бацееее! Тука, ама хич не си прав. ТИ от кой народ се слагаш? Това, че аз не съм гласувал за него никак, ама НИКАК не ми дава право да кажа, че друг го е избрал. Напротив, аз казвам "НИЕ си го избрахме". Същото го казвам и за Началника МУ, макар и за него да не съм гласувал.
                  Та, ако се смяташ за Българин си спести подобни коментари.
                  Моля.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Смятам се - точно затова не си плюя Президента.
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Я по-кротко всичките.

Право да плюе българските управници има всеки българин, независимо дали е гласувал за тях, срещу тях или за гъби.

Също така, при наличната изборна система, поне аз отказвам да съм съпричастен към избора на текущите управници.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        ...Също така, при наличната изборна система, поне аз отказвам да съм съпричастен към избора на текущите управници.
                        Няма как да откажеш да си съпричастен, освен да си изтриеш ЕГН то и да престанеш да фигурираш в избирателните списъци.
                        Което съм убеден, че с леко напъване можеш да осъществиш.
                        Радо Гадев ми показа лично един овчар от Балчишко, който няма ЕГН.
                        Е тоя наистина не участва в изборните фарсове.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                          Ето откъде са го взели

http://www.welovebg.com/gag/277

Ние обичаме България (и не я познаваме)
                          Е това вече си е излагация.
                          Толко ли не можаха да направят на снимка някъде или да си бяха направили труда да прочетат коментарите под снимката преди да я свалят от сайта които колегата е дал.
                          Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Я по-кротко всичките.

Право да плюе българските управници има всеки българин, независимо дали е гласувал за тях, срещу тях или за гъби.

Също така, при наличната изборна система, поне аз отказвам да съм съпричастен към избора на текущите управници.
                            Отказа от гласуване налива вода в неправилната воденица . Не че и обратното е гаранция за това че най-правилните ще управляват . Гласуваш , имаш право да критикуваш иначе за ГъБкИ в гората .
                            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Хайде да се не връщаме към това как е избран, избран е от шефа му (онзи неформалния, както му казваха дълго време), и след това назначен.

Към bat_vanko
                              Малко са тези държави в който не смеят да критикуват (плюят) управниците, хубавото е че ние не сме от тях, поне официално.

Абе к'ви филми на нова година.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                                Е тоя наистина не участва в изборните фарсове.
                                Споко, участва. Поне доколкото са ми разказвали.

Но това не е важно. Не е важно и дали си гласувал, когато те упрекнат за крайното свинство, наречено изборни резултати. Просто това, дали и как си гласувал, и дали изобщо си гласоподавател има все по-малко значение за това кой ще е на власт.

И най-вече, какво ще прави докато е на власт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X