Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пейзажът, показан в обръщението на президента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пейзажът, показан в обръщението на президента

Колеги, темата е в раздел хумор все пак ...
    Става дума за некадърност при техническо подготвяне на снимков материал -погледнете от комичната страна на нещата и нека почнем годината по-позитивно ...
    Има си достатъчно теми в сериозните раздели, където се излива справедливото народно недоволство ...
    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от Stefchev Преглед на мнение
      Е това вече си е излагация.
      Толко ли не можаха да направят на снимка някъде или да си бяха направили труда да прочетат коментарите под снимката преди да я свалят от сайта които колегата е дал.

Коментарите са от след предаването. От преди 15 часа почват. Само първия е от миналата година.

Коментар

Ако и останалите му съветници са като тези,които са избрали този пейзаж от Колорадо за български, въобще не е смешно.
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
          Колеги, темата е в раздел хумор все пак ..... ...
          Тъкмо де !
          Ако беше в обръщението на Македонския държавен глава - да ги разбереш.
          Ех Колорадо - земьо Македонска и в теб продават наши сандвичи МакеДоналдс.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Айде сега темата пак се изроди в друга посока. Коментарът ми беше по повод това в червеното:
            ...Вие сте го избрали, той е извадка от вашия народ....
            Дали и колко е правилно "Да се гласува или НЕ" е тема на друг разговор. Ако на някой му е интересно мога да споделя моето мнение, ама не и тука.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Не съм гледал обръщението.защото започна именният ми ден и обстановката се усложни,но това е пример,че отново вместо да свърши работата както трябва,някой за пореден път е "отбил номера".Тъпото е че няма реакция/то пък на какво ли има/

Коментар

На мен пък това е първото обръщение на български президент, което ми хареса. Гафа с планините е ясен, но е техническа грешка. Като цяло духа на речта беше важното за мен. Направих си трудът да издиря някой от предишните речи. Ако искате, направете си го и вие и после пак сравнявайте. Да - снимката е грешна, но обръщението е правилно. Да беше го чул някой ...

П.П. Явно съм намерил предпоследната, щото последната нещо не ми се отдава да я намеря.
                http://vbox7.com/play:8f60c0e5
                Последно редактирано от upi; 02-01-13, 12:08.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Когато каза нещо от сорта "....и бъдете предприемчиви", в дясното поле на монитора излезе един комбайн!!!Бая се посмяхме...

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                    П.П. А коментарите за Седефчо също бяха типично БГ изпълнение, карай ново - хвали старо.
                    Коментарите ми за седефчоВ никога не са били по-различни от сега. Лошото е че не само мойте, и не само на сънародниците ми.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А Сашо Диков в предаването си "5 за 4", нарече президента по повод новогодишния му гаф "Росен Плевнелиев-Колорадото".....

Коментар

Както много други неща от живота в нашата държава и това се оказа съвсем елементарно посиране. Последвало от недоглеждане платена некадърност и може би кражба на авторски права.Такива сме толкова можем и така го правим...по български.Няма какво да умуваме няма и на кого да се сърдим.Пак добре че не я пуснаха отзад оная ПРката на милицията да го нарече в ефир селски глупак.
                        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 02-01-13, 18:00.

Коментар

Темата е за пейзажа ... аз си направих труд (и защо ли ми трябваше) да прочета речта на президента ....
                          Опитах да намеря видеоклип ... интересно що ли няма - б.а. - до вчера наистина линкове липсваха, сега видях че има един поне по-горе).

Не зная кой я е писал, но на мен ми прилича на нахвърлица за време на кандидат - стажант за работа в президентството. Точки за обръщение и всяко после набързо скалъпено по едно параграфче ... ей така да има какво да се каже. А за връзка и цялостна свързаност .. еее за толко пари - толкоз!

Ако това е показател за нивото и качеството на управляващите ... Господ явно наистина е Българин - защото някои вярващи твърдят, че Той бил наказвал тия дето обича (!!)

Пускам и самата "реч" :

Скъпи сънародници,

Изтичат последните минути на настоящата година. Заобиколени от най-близките си хора, правим равносметка на отминалото, споделяме планове и мечти. Сигурен съм, че всички ние бихме искали Новата година да умножи доброто и да загърби лошото. А лошото не ни подмина! Наводнения, земетресение и терористичен атентат белязаха изминалата година! Вярвам, че трудностите ни направиха по-силни и по-сплотени като народ. На това ни учеше и патриарх Максим, с когото се простихме!

Светът е в криза вече пета година, но нашите доходи и просперитет зависят най-вече от това какво произвеждаме, как използваме ресурсите, колко сме ефективни като нация. Не трябва да чакаме да свърши кризата или на поредните избори да ни обещаят всичко, а да запретнем ръкави и да си подредим държавата и собствения живот. Ден по ден, заедно и в правилната посока! Защото всички ние искаме да живеем достойно в една уютна и модерна България.

Това може да се постигне само със съвместните усилия на милиони българи, които гледат в една посока и споделят общи ценности. Всеки от нас може да допринесе за една по-добра България през 2013 г. Не е трудно, изисква се воля и зависи от всички нас! Всеки родител може да даде любов, възпитание и морал на своето дете. От всеки един от нас зависи да има гражданска позиция и да я защитава. Пред нас е първият референдум в демократичната история на България, както и предстоящите парламентарни избори.

Нека през 2013 г. бъдем по-активни и отстояваме своето право на справедливост и солидарност. Това ще засили гражданския контрол върху дейността на политиците, защото демокрацията е свобода, но и отговорност. Да коригираме лошото, но да има приемственост и надграждане за доброто, защото не сме толкова богати, че винаги да започваме от начало. Да излезем от носталгията по отминали времена и да изработим сами своето самочувствие на достоен народ в 21 век. Защото светът се развива и никой не ни чака. Днес ние не се състезаваме със себе си или на Балканите, а в един бързо променящ се и много конкурентен свят!

България е една от най-старите държави в Европа, страна с древна култура, богата история, неповторима природа. Това ни задължава да се държим като европейци и да добавяме стойност и сила в нашето общо европейско семейство. Вярвам, че бъдещето принадлежи на образованите, на предприемчивите и на тези общества, които изграждат държави, базирани на работещи институции и споделени ценности, а не на очакването, че някой друг ще ни реши проблемите. Общества, основани на доверие между хората, в които се помага на тези в нужда, но и се създават възможности за всеки да успее.

Нека бъдем трудолюбиви и честни в ежедневието си, да загърбим лошото и самосъжалението, да търсим смисъла и позитивното. Да отглеждаме нашите деца като мислещи, уверени, толерантни и добри хора, които са любопитни и амбициозни да опитват. Да им обясним, че парите не са цел, а средство за човешко развитие и достоен живот. В каквито ценности възпитаваме младите, такава държава ще получим. Децата на. България ни дадоха много поводи да вярваме в бъдещето и да се гордеем с тях. И тази година те покориха световни върхове, спечелиха много награди и доказаха, че са талантливи, знаещи и можещи, готови да се справят с предизвикателствата. Моята надежда идва и от примера, който ни даде 15 годишният Марио от Белоградчик, който докосна сърцата на хиляди българи, помагайки на дете в беда. Гордеем се с Петър Петров, който помогна за спасяването на над 500 човека в потъващия Коста Конкордия. Прекланяме се пред Пламен Петков, който се жертва, за да спаси давещо се дете в Англия. Помним и героите от Синеморец, които спасиха живот, но загубиха своя. Тези примери ми дават вярата, че в новата 2013 година ще влезем по-единни като народ и по-съпричастни един към друг.

Искам да се обърна и към тези от вас, които са извън България - вярвам, че всички заедно работим за успеха и доброто име на Родината. Където и да сте по света, знайте, че има място, където ви обичат и чакат. У дома. На всички вас и на българските военни, които са на мисии по света, разделени от близките си хора, пожелавам здраве, щастие и късмет.

източник : http://komentator.bg/%D0%9D%D0%BE%D0...5%D0%B2-n-1376

Коментар

И Първанката не беше стока, ама поне приличаше на човек. И имаше поне малко излъчване.
                            А за президента това е важно. Тази длъжност и без това е показна...

Е, те за такива бисери съм приел Кольо за Приятел!!!
                            Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                            "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Как да не се посмее човек

...
                              Потърсени от "Дневник" за коментар, от прессекретариата на президента заявиха, че няма какво да съобщят. По-късно през деня БНТ разпространи съобщение, в което се посочва, че въпросната снимка на планински пейзаж е свалена от официалния сайт на "Балкантурист", където е била представена като реклама на български ски курорт.
                              ...
                              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Коя "Калинка" избра пейзажа.,някоя с докторска степен по география защитила в близкия плодзеленчук
                                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X