Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пейзажът, показан в обръщението на президента
Свий
X
-
От: Пейзажът, показан в обръщението на президента
И на мен ми направи впечатление ..Даже беше повод за спорАз веднага казах , че това не е в България.....Имам чувство , че нарочно е вмъкнат там..няма начин да е объркан ....
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
-
Начи идеята България на три морета (тихия, атлантическия и северния ледови) не е умряла
Винаги съм казвал, че ако не виждаш президента поне двойно, начи купонът не върви.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнениеАма това е Maroon Bells, White River National Forest, ColoradoИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ето откъде са го взели
http://www.welovebg.com/gag/277
Ние обичаме България (и не я познаваме)Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008
0885372997 - Дани
Коментар
-
Луно, луно, земльо македонска, пак ли ке те делямо ...
ПП Аре ся сериозно - къфто президентот - и за чеп за зейе не стаа, такиви и пиарите му - ташакус максимус.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Речта и дизайна на декора ми харесаха, но типично по български се оакаха в този детайл ....Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008
0885372997 - Дани
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеТози мишок даже не заслужава да си губим времето да го обсъждаме. По-безличен президент и да искаха нямаше как да открият.LZ1AIV
Коментар
-
И Първанката не беше стока, ама поне приличаше на човек. И имаше поне малко излъчване.
А за президента това е важно. Тази длъжност и без това е показна...
И на мен снощи ми направи впечатление снимката, ама понеже не съм много в час с изгледите на българските върхове си рекох, че просто не знам кой връх показват.
Който е слагал снимката е действал на принципа "Снимка на красива природа" Има ли снимка-има. Кво като не е на български връх. Така де...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Още от "Татово" време Избягвам да гледам новогодишните обръщения, Първанов пък особено не понасях, това не беше изключение и го пропуснах с кеф
Но това което показвате за снимката си е Простотия, Имаме Прекрасна страна с много Красоти, ама наистина много, защо ли ще пускат чужди (не че и там няма) не мога да си обясня освен с типично Българската Немарливост
Коментар
-
Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнениеНе бе, Първанката какво му беше?На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар