Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предимството на голямата гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предимството на голямата гума

Така е и мен ме чака да оправям този проблем, който се появи като смених рефлекторите. Отсичат добре иначе, но правят две петна които са много високо. Причината е в едни глупави H13 сенници в рефлекторите. Трябва по някакъв начин да им отрежа стойките вътре и да ги изхвърля. За целта ще трябва да си правя инструмент. Иначе е адски неприятно да ти светка всеки при положение че са наведени максимално. Абе тия дни ще ги преборя, че не се трае. Чак ми е гадно да карам вечер.
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Тоя завой всеки ден го минавам поне по два пъти даже сме се разминали за 3-5 минути .
      Между другото ако незнаеш колко е остър завоя си се изпуска , не веднъж там съм виждал такива удари............ .Хубавото поне там е че като се изчаскат направо влизат в отсрещния имот който е за изкупуване на коли за скрап .
      Ако приемем че камера ти стои по средата на стъклото и гледайки маркировката и "коловозите" на другите коли ............. леко си го изсекъл завоя , младежа и той .
      Иначе точно тая отсечка между Горублене и Младост 3 много я мразя заради задръстването което се получава долу на кръстовището на Горублене............
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        Така е и мен ме чака да оправям този проблем, който се появи като смених рефлекторите. Отсичат добре иначе, но правят две петна които са много високо. Причината е в едни глупави H13 сенници в рефлекторите. Трябва по някакъв начин да им отрежа стойките вътре и да ги изхвърля. За целта ще трябва да си правя инструмент. Иначе е адски неприятно да ти светка всеки при положение че са наведени максимално. Абе тия дни ще ги преборя, че не се трае. Чак ми е гадно да карам вечер.
        Последно се изказвам,в тази насока,за да не ти оспамвам темата!
        Казвам го,като препоръка,а не като заяждане и отсраната на потърпевш!
        Ако не ги беше загасил(както направи и пусна халогените) или щях да давам газ като обезумял,за да ти избягам(което пак е от кофтито ефекти) или щях да те пусна да минеш и щях да ти карам на дълги до СФ! .....надявам се носиш на майтап!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Аз така си и правя - щом настигна някой и минавам на фарове за мъгла, но за тия отзад с дългите съм помислил. Дали си забелязал двата 100 ватови работни фара отзад Е ... освен на задна се пускат и с копче. Е няма такава гадост като работен фар със 100 вата. Направо хващаш из поляните Иначе няма друг лек срещу илиенските ксенони монтирани в кой какъвто намери фар. Към тия за съжаление съм и аз в момента, но го знам и съм разбрал причината и ще ликвидирам проблема. Има обаче купове голфове, алфи и какви ли не други карачейки с опушени стъкла и ръждиви рефлектори, но с ксенон разбийш ли. Е за тия 2х100 вата работни фарове.

Коментар

Аз така си и правя - щом настигна някой и минавам на фарове за мъгла, но за тия отзад с дългите съм помислил. Дали си забелязал двата 100 ватови работни фара отзад Е ... освен на задна се пускат и с копче. Е няма такава гадост като работен фар със 100 вата. Направо хващаш из поляните
            На старата Витара така бях направил! ....готина екстра за п*дали е !
            ....спирам да спамя!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Те са доставчик на ДАИ и КАТ
              Официален доставчик на ДАИ е нашата фирма,и нямаме нищо общо с колегите !Отдавна всички са оборудвани !
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

И от мен малко инфо къде в бг може да се намери такава камера:
                andi-bg.com

Коментар

Пичовете не ми приличаха на лаладжий, но може и така да е. А някакъв нов модел с повече камери задава ли се при вас?

Коментар

Според мен сечеш завоя, поне по камерата така изглежда, може само средната част от колата да се е оказала в другата лента, но достатъчно за онзи да спече. Той така или иначе си изпускаше завоя. Така или иначе и аз често карам настъпвайки средната лента, което си е неправилно. Всъщност от скоро се опитвам да карам без да нарушавам правилата и се оказва, че съм свикнал да карам ужасно. Напоследък са се навъдили и много джигити, които карат с 120 по столичните булеварди без да мислят, че може да се наложи и да спрат или да завият. Това отскоро - преди сякаш не беше такава месомелачка. Днес пред мен стана подобна катастрофа като твоята. Аз преди няколко дни се излашках, а в последно време още няколко пъти на косъм. Много е напрегната обстановката нещо, що ли ?
                    Александър

Коментар

Пичовете не ми приличаха на лаладжий, но може и така да е. А някакъв нов модел с повече камери задава ли се при вас?
                      Е.....На пичовете вярваш ,а на мен НЕ !Аз ги поддържам вече втора година ,след като нашата фирма оборудва всички подразделения на ДАИ в цяла България !Снимков материал от монтажите искаш ли !Вероятно става въпрос за КАТ и са вмъкнали и ДАИ в приказките !
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                        Според мен сечеш завоя...
                        Ще опитам за последен път.

Обърни внимание на прашлясалата част от моето платно по което явно не преминават автомобили въпреки че в тази отсечка гъмжи от дълги автобуси и тирове. А те както знаеш се изнасят доста в дясно за да не затворят насрещната лента. Забелязваш ли осовата линия пред левия ми фар? Оттук изглежда, че неговото платно е 3 пъти по широко и откъдето и да мина ще го отрежа. А как ли минават съчленените автобуси и тировете оттук ?

Този кадър е вече от по-малко от секунда от удара. Забелязваш ли осовата линия в левия ъгъл на капака ми? А прашлясалата част от платното в дясно? И как е насочена Корсата също се вижда.

А това е на десета от секундата преди удара. Намирам се в апекса на завоя. Още по-добре се вижда осовата линия на този кадър.

Е, кажи сега в кой момент съм му бил в платното. Напротив ! Следите му продължаваха до 1/3 навътре в моята лента.

А това е десета след удара.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Е.....На пичовете вярваш ,а на мен НЕ !Аз ги поддържам вече втора година ,след като нашата фирма оборудва всички подразделения на ДАИ в цяла България !Снимков материал от монтажите искаш ли !Вероятно става въпрос за КАТ и са вмъкнали и ДАИ в приказките !
                        Не бре! Не че не ти вярвам и не искам нито снимки нито убеждения. Само казвам че не ми приличаха на някакви дърдорковци. И съвсем сериозно те попитах дали се чува нещо за 5 камерния модел.
                        Последно редактирано от elbgt; 20-10-11, 20:23.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X