Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предимството на голямата гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предимството на голямата гума

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Не. По-скоро кара с 1/3 в ляво.
    И да е карал 1/3 в дясно, този с корсата пак е щял да се забие.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Ще станеш пишман,че го пусна тоя запис! Направо си го отреза завоя,а онзи се е шашнал от това железо(с големите гуми),скача на спирачката,и те ти удар!
      За всеки случай си погледни задния мост на стенд,че тези удари са най гадните!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Миро Преглед на мнение
        Колега,извинявай за глупавия въпрос,ама по моя преценка караш поне с 80 км
        камерата ли ме лъже или наистина караше по бързичко ?
        И ако може да ми кажеш с колко.
        Просто ми е любопитно
        От кадъра в предишния пост се вижда че в момента на удара се движа с 29 км/час. На правата преди завоя с 44 км/час. От X сензора се вижда, че съм подържал тази скорост и преди този кадър.

My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Да колега,вижда се .
          Просто ми се струваше че караш много бързо ,но явно съм се лъгал

Коментар

Аз,като гледам опел-а въобще не завива,кара си в права посока.Ако си минал части от секундата по-късно,щеше да се натресе в предната гума,или във вратата,че дори и ти да го натресеш в твоето платно.А и пътя изглежда достатъчно широк,за да може да завие корсалината.Ако се водим от камерата,излиза,че още преди завоя се кара в насрещното(осевата линия се скрива от лявата страна на джипа),което си е неин ефект.
            Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              Ще станеш пишман,че го пусна тоя запис! Направо си го отреза завоя,а онзи се е шашнал от това железо(с големите гуми),скача на спирачката,и те ти удар!
              За всеки случай си погледни задния мост на стенд,че тези удари са най гадните!
              Няма нужда. Панхарда е прав като струна (където трябва). Моста си е на мястото и в двете направления. Волана е в предишното положение. Много по-голям тормоз вижда машината по скалите. Корсата се подмушна под гумата. Освен този случай имам и друг при който в спряло пположение един перничанин ме нацели странично между двата моста с Пежо 306. Ожули само рокслайдера отдолу. Пежото беше се набило до предните колонки и тавана му беше смъкнат. Абе истината в София е с висока машина за да ти е мирна главата

Коментар

Първоначално публикуван от Миро Преглед на мнение
                Колега,извинявай за глупавия въпрос,ама по моя преценка караш поне с 80 км
                камерата ли ме лъже или наистина караше по бързичко ?
                И ако може да ми кажеш с колко.
                Просто ми е любопитно
                Toзи завой с 80км/ч няма вземане, още повече с този трактор!Няма да е лошо да мислите преди да пишете!

Може ли информация от къде се купуват тези камери?
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Вярно на камерата изглежда доста бързо.
                  Корсата изправя щото ония се е шашнал и само на спирачкатааа.

камерите, защо ги има само по Руските сайтове? Много странно. Ebay не познава такива неща. Google пак почоти нищо не казва..

Коментар

Аз я взех от Кассаба. Те са доставчик на ДАИ и КАТ. Моята е тази но те са решили да я кръстят Carpa-120 въпреки че на нея си пише Safebox-120.

Така изглежда заедно Google Maps интерфейса:

Последно редактирано от elbgt; 19-10-11, 21:58.

Коментар

Ми малко са се поООляли! 600лв. !!!!
                      375лв. идва с Фрий Шипинг от Ebay и вече почва да ми харесва, като оферта.

Поправка. http://www.ebay.com/itm/DUAL-CAMERA-...item1c14dd897d

Коментар

Само да не е извън EU изпращача, че става дълга и широка при тая сума

едит/

Имам приятел който има 10-ина камиона и на всички е набил такива камери. Твърди, че само за 3 месеца ги е избил Всеки шофьор преди да потегли получава празна SD карта и като се прибере я издава При него камерите записват нон стоп, а не само когато двигателя работи, както е при мен.
                        Последно редактирано от elbgt; 19-10-11, 22:06.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          Toзи завой с 80км/ч няма вземане, още повече с този трактор!Няма да е лошо да мислите преди да пишете!

Може ли информация от къде се купуват тези камери?
                          Че неможе да се вземе с 80 ,Не може ,ама се вижда как колегата намалява преди завоя
                          за това попитах
                          Може и аз да греша- ако е така: извинявам се Многооо

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение

камерите, защо ги има само по Руските сайтове? Много странно. Ebay не познава такива неща. Google пак почоти нищо не казва..
                            Защото там вече всяка втора кола се движи само с такова нещо....... Че без тая джаджа все ти си виновен.... Вече се замислят за устройства с много камери: напред/назад, по ъглите и в салона....
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Точно така . Дори още през лятото пичовете от Кассаба споменаваха нещо за такива устройства с 5 камери, но не можеха да ми дадат срок когато ще ги сертифицират. Обясниха че било бавно и за разлика от преди сега имало няколко кандидати да ги внасят освен тях. За лично МПС и тая е достатъчна. Отървавал съм се вече няколко пъти включително и от жалба от гражданка, която твърдеше, че съм щял да я бутна на пешеходна пътека. От записа обаче се виждаше, че е на поне 30 м преди пътеката и че се движа с 18 км/час и че спрях на 5 метра преди въобще да ме забележи. Написаха и акт на нея, а ме повикаха за да ми направят предупредителен протокол, защото все пак било моята дума срещу нейната. Е да ама беше моя запис срещу нейната дума. Имам го все още и тоя запис в архива

Коментар

Голямото си е голямо,спор няма!
                                Колкото е плюс,толкова е и минус,понеже хората се заглеждат по такива машини и може да не застрашават каращият машината,а по-скоро околните и себе си ....но за това виновни са си само те самите!
                                Иначе поздравления за машината....вдъхва респект отдалеч,но фаровете ти(ксеноновите) са отвратителни за другите.....онзи ден(Събота) ,кара зад мен от Самоков до София!
                                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X