Днес докато се возя кротичко в посока от Младост-3 към Горубляне (през Бирена фабрика) един младеж, управляващ служебен сотаджийски Опел Корса се натересе в задната ми лява гума. На това място завоя е 90%, а младежа директно изправи завоя. После се оказа, че не бил от София и за пръв път минавал от тук. Ето и клип от бордовата камера. Часовника е по GMT.
Резулататът за корсата бе това:

Щети по моята машина няма. Само беше позабърсал калта от гумата.
След поне 10 разговора с шефовете му те избраха да чакаме КАТ. Чакахме ги 90 мин. Когато дойдоха полицаите предложиха на пича да избира. Или акт, който според тях щеше да му струва 200 лв плюс някакви точки или да се съгласи на двустранен протокол. Той избра протокола и полицаите си заминаха по живо по здраво. Докато той се потеше над своята част от протокола аз му вързах висящите карантии със свински опашки и Корсата заприлича на кола. След това кой от къде е.
Резулататът за корсата бе това:

Щети по моята машина няма. Само беше позабърсал калта от гумата.
След поне 10 разговора с шефовете му те избраха да чакаме КАТ. Чакахме ги 90 мин. Когато дойдоха полицаите предложиха на пича да избира. Или акт, който според тях щеше да му струва 200 лв плюс някакви точки или да се съгласи на двустранен протокол. Той избра протокола и полицаите си заминаха по живо по здраво. Докато той се потеше над своята част от протокола аз му вързах висящите карантии със свински опашки и Корсата заприлича на кола. След това кой от къде е.
Коментар