Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тук ще пишем кой как се напил!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тук ще пишем кой как се напил!

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Може ама само на лично , щото не само че някой може да ме издаде , ами и съседката много добре знае за офроуда , че може и да го чете и няма да е коректно .
    Не търсете във фейсбука на Бакалов, няма я
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
      Не търсете във фейсбука на Бакалов, няма я
      Точно там е ...
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
        Та казваш комшийката ...
        Миналата година ни организират тийм билдинг - аз си го знам " малък производствен банкет с напиване и е...е " ама нали трябва да сме в крак с новото време . По принцип не пия твърд алкохол щото докторите не ми разрешават заради болестта ама нея вечер си припомних младите години и почнах с твърдо , макар че бях отвикнал и ме хвана много бързо ... и като се почна дай JB , дай Черно Джони , накрая нали съм баровец завършвам с Кардю ...някъде между Джонито и Кардюто фиксирам две огромни цици размер D !!! И нали от малък съм си цицоман се залепих веднага за циците , за притежателката им де ...Какви глупости съм и приказвал не помня , но по едно време се озовавам в някаква стая , усещам че някой ми сваля дънките и ме кара да легна в леглото . Помислих си - ей накрая да си легна като човек , но при опита си легна , хванах една твърда и голяма цица !!! ... имаше по нашия край една приказка преди време - " Не знам защо , но пийна ли много ми се е..е " та и аз така ... Събуждам се към 5 ч щото по принцип винаги в толкова ставам и виждам до мен - О , ЧУДО две огромни голи цици !!! Викам си - рая е слязъл на земята или съм предал богу дух от толкова пиене ... Святкам нощната лампа за да видя кой райски ангел е до мен и кво да гледам - съседката от шестия етаж , която работи в рекламната агенция към нашата фирма и дето и имам мерак от поне 2 години ... Изпълни ме мъжка гордост , че съм боднал такова страхотно парче , НО в същото време ме обзе и страшно съмнение - ами ако съм се изложил !? Да я събудя и да питам някак не върви и нали от малък практикувам дедуктивния метод , отивам да коша в тоалетната и почвам да разследвам - малка ежедневна дамска превръзка и 3 употребени презерватива !!!
        Трагичното в цялата случка е , че не помня нищо от секса с цицестата комшийка ще трябва да го повторя пак , че отново и имам голям мерак !!!
        P.S. Имам снимки на комшийката който не вярва , не са голи ама и от фейсбук ще свършат работа .
        Като описваш колко си бил пиян и че нищо не помниш за 3-те гумички, не те ли обзе и друго съмнение - да не са идвали и "баджанаци"?
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

тЕмата замря явно никой не пие вече
          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
          КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

на 14.02 по обяд изпаднаха едни 4 кашончета ,вътре едни шишенца ,шишенцата с надписани табелки 1992 ...........
            Лудак

Коментар

Жив съм !Спиртомера показва някакво число 52 .........
              Мъка ............ две шишета дадоха фира при транспорта ,направо се разплаках ........
              За да ни мине мъката изпихме едно ........
              Наложи се още едно да отворим ,че да мерим със спиртомера .Напънахме се да го изпием ,че да не изветрее .......
              Изненадващо сутринта ставам и не ме боли глава и съм свеж .Сещам се ,че съм на работа след по-малко от 1 час .Докато си пиех сутрешното кафе внезапно ме нападна много тежък грип .Опитах се да го прогоня с дим от цигара но грипа се оказа по силен.Веднага взех телефона да търся помощ от офиса !Докато някой вдигне телефона грипа вече бе поразил гърлото ми.Напънах се с все сила да изкрещя "Тежък грип ме нападна ,помагайте !!!" ............ .За съжаление се чуваше едно слабо и пискливо грачене ,и май не ме разбраха много много какво се опитвах да крещя .... Разбрах само ,че трябва да си остана в къщи и лекар да ме прегледа ,каже какво ми е и колко дни ще отсъствам.
              Опитах самолечение на болното ми гърло с алкохол над 52 градуса и се наложи да отворя още една бутилка от кашончетата .
              С първата приготвена доза нищо не стана и приготвих двойна .Двойната доза като че ли малко ме отпусна и веднага си направих още една .След още една двойна и добавка цигарка се чувствах много по-добре .Последната комбинация е повторих още веднъж и даже усмивка ми излезе на лицето .... .Бях вече добре но все още грипа ме стягаше и тогава реших ,че самолечението е глупост и ще потърся лекарска помощ.Явно личния ми лекар бе празнувал Трифозарезан защото усилено не си вдига телефона ....... .Аз продължавам с експерименталното домашно лечение !Лошото е ,че рано или късно кашончетата ще свършат и ако личния лекар продължава да не си вдига телефона ........ лекарството ще свърши .
              Последно редактирано от Людмил Кюковски; 16-02-13, 04:20.
              Лудак

Коментар

Ей така се прави .....

http://vbox7.com/play:4371d122
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  Ей така се прави .....

http://vbox7.com/play:4371d122
                  Тея зор ще намерят ресторант за кръщенето - никой няма да ги иска
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Интересно ми е ергенското как е било.

Коментар

• От: Тук ще пишем кой как се напил!

Сватбата -добре ама на края с белокосия дядо май към погребение намирисва!

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                        тЕмата замря явно никой не пие вече
                        Събуждането е еднакво,не пиенето.
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Ако ви боли гърлото и това е вариант
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130510_155755.jpg
Прегледи:1
Размер:64.3 КБ
ID:5481728
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            [ATTACH=CONFIG]582818[/ATTACH]
                            Горкия!

Коментар

Нищо му няма,въпроса е как да вкара мезето?
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]582818[/ATTACH]
                                Преди имаше едни ампули на някаква водка а това кърти
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X