Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тук ще пишем кой как се напил!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тук ще пишем кой как се напил!

Е те у тая тема хората които искат да си призная хумористичните пиянства
    Айде да видиме колко са мераклиите
    Лудак

От: Тук ше пишеме кой как се напил !

Всички знаем абитуриенстските балове.
    Имам само 1 братовчетка, никакви по-близки роднини.
    2 коли от Виена се товарим да ходим на Бал.
    Мартинчо вечерта преди да се заминава за бал във Варна (аз съм от Враца) ... си пиива толкова порядъчно , че при тръгване (пак с 2 коли) за Варна на другата сутрин стига до Мездра (15тина км) ... и се отказва от бала.

..... Вечерта си допиваме

Чакам да завърши университета братовчетката, да се реванширам
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Малее скоро не съм се напивал, явно ще трябва за да мога да разкажа после ...
      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
      :D

Коментар

некой ми сисал лично ама ако не е тоиа с комииката да не ми су оажбда
        Лудак

Коментар

Неом се запрем от снощи..............
          Лудак

Коментар

Вие сте за почетни членове на бара бе...

Нека модератора да оправи заглавието, че така дразни.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мчи как... аз ако помнех ...

ПС:
              Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Нека модератора да оправи заглавието, че така дразни.
              Кой дразни ве, малко ти е пиеньето
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Най - лошото пиянство е да не помниш какво си правил или да се прибереш с различни дрехи. Вместо да се прибереш с тези c които си излезнал. Мен малко ме е срам да разказвам, за тия случки, защото са много - много смешни... ще изчакам малко по - нататък в темата да си призная, за глупостите.

Коментар

Най не обичам като съм се напивал като по-млад и хем е било весело и хем не го помня и карам на разкази...Мамка му!
                  Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Аз не пия!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Их, няма да мога да пиша в темата ... нямам никакъв опит с напиването Натиснете снимката за да я уголемите

Име:blush.gif
Прегледи:5
Размер:9.9 КБ
ID:5437631.... срамота
                      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Аз не пия!
                        Аз пък мога да разкажа как ти се напи.
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От: Тук ще пишем кой как се напил!

Без компромати само
                          LZ1ZAH

Коментар

Аз имам едно култово напиване от студентските години (имам стотици, ама това е за филм):

Имах една колежка (задочно учеше в началото) точно копие на Гала, на млади години (още даваха Невада и беше много актуална). Момата беше от Бургас и ходеше с някаква лоша мутра, а е сърбеше - две не вижда. Целия свободен университет и се точим, ама нейния главоч много ревнив - проверява я по мобифона, изненадващо идваше и на място - луда работа... Тая не издържа и не знам как но мина редовно. Това и чаках - свалка, свалка, свалка и една вечечер тая се предаде - кани ме в стаята си, а ние сме на дискотека и на мен ми се пие - две не виждам.. Викам и - ти се прибирай, аз ще дойда след малко. Това ме издигна в очите на поне 50 човека нея вечер - наистина всичко живо и бе навито, а аз останах да си допивам... Не знам как съм си допивал, но се нарязах като гъз! Отивам и в стаята на момата - оная сънува десети сън вече.. Хлопам, тропам, става оная и ми вика да си ходя, било станало много късно, друг път и такива ми ти работи, ама аз я заплаших, че ако не отвори врата - влизам с касата... Хили се онази, отваря, събличам се дибидюс - ше се любиме един вид, при което аз си лягам в нейното легло и умирам, а момата остава права в средата на стаята като майка и я родила и ме гледа тъпо (предполагам). На сутринта усещам, че някой яко ме бута и в просъница чувам, че се блъска яко на вратата.. Момата бяла като платно ми вика - бързо ставай, ония от Бургас е и ще ни изтрепе ако те хване тука.. Аз още пиян като дъска и викам да отваря врата и да го мятам главоча, че ми се спи. Тая отваря вратата на балкона (действието се развива в общежитието на АОНСУ на златните), хвърля ми дрехите на съседния балкон и ме изблъсква на балкона, затваря вратата и дърпа пердето. Аз по кур в 7,30 на терасата... Прескачам в съседния балкон да си взема дрехите и в този момент долу спурат автобусите с преподавателите.. Аз решавам да симулирам утрешна гимнастика, като постепенно асимилирам, че всички даскали ми се смеят, аз съм единствения по балконите - гол като пушка съм и правя упражнения... Облякох се до колкото мога, обръщам се и какво да видя - бил съм на балкона на стълбищната площадка (даже не е имало стая зад гърба ми). Такива ми ти работи
                            Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 27-12-12, 19:12.

Коментар

Боже Боже ,колко мъка има по тоя свят Боже.А тук покаялите се Боже са всички доброволци.
                              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X