Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тук ще пишем кой как се напил!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тук ще пишем кой как се напил!

Тва не беше от пищова, ми от кратуната. Думка тежко по пода, щото пълна с много мисли.

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
      В асансиора когато тръгнах да я натискам се загледах и разпознах ,че това е комшийката ...
      Та казваш комшийката ...
      Миналата година ни организират тийм билдинг - аз си го знам " малък производствен банкет с напиване и е...е " ама нали трябва да сме в крак с новото време . По принцип не пия твърд алкохол щото докторите не ми разрешават заради болестта ама нея вечер си припомних младите години и почнах с твърдо , макар че бях отвикнал и ме хвана много бързо ... и като се почна дай JB , дай Черно Джони , накрая нали съм баровец завършвам с Кардю ...някъде между Джонито и Кардюто фиксирам две огромни цици размер D !!! И нали от малък съм си цицоман се залепих веднага за циците , за притежателката им де ...Какви глупости съм и приказвал не помня , но по едно време се озовавам в някаква стая , усещам че някой ми сваля дънките и ме кара да легна в леглото . Помислих си - ей накрая да си легна като човек , но при опита си легна , хванах една твърда и голяма цица !!! ... имаше по нашия край една приказка преди време - " Не знам защо , но пийна ли много ми се е..е " та и аз така ... Събуждам се към 5 ч щото по принцип винаги в толкова ставам и виждам до мен - О , ЧУДО две огромни голи цици !!! Викам си - рая е слязъл на земята или съм предал богу дух от толкова пиене ... Святкам нощната лампа за да видя кой райски ангел е до мен и кво да гледам - съседката от шестия етаж , която работи в рекламната агенция към нашата фирма и дето и имам мерак от поне 2 години ... Изпълни ме мъжка гордост , че съм боднал такова страхотно парче , НО в същото време ме обзе и страшно съмнение - ами ако съм се изложил !? Да я събудя и да питам някак не върви и нали от малък практикувам дедуктивния метод , отивам да коша в тоалетната и почвам да разследвам - малка ежедневна дамска превръзка и 3 употребени презерватива !!!
      Трагичното в цялата случка е , че не помня нищо от секса с цицестата комшийка ще трябва да го повторя пак , че отново и имам голям мерак !!!
      P.S. Имам снимки на комшийката който не вярва , не са голи ама и от фейсбук ще свършат работа .
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
        Та казваш комшийката ...
        Миналата година ни организират тийм билдинг - аз си го знам " малък производствен банкет с напиване и е...е " ама нали трябва да сме в крак с новото време . По принцип не пия твърд алкохол щото докторите не ми разрешават заради болестта ама нея вечер си припомних младите години и почнах с твърдо , макар че бях отвикнал и ме хвана много бързо ... и като се почна дай JB , дай Черно Джони , накрая нали съм баровец завършвам с Кардю ...някъде между Джонито и Кардюто фиксирам две огромни цици размер D !!! И нали от малък съм си цицоман се залепих веднага за циците , за притежателката им де ...Какви глупости съм и приказвал не помня , но по едно време се озовавам в някаква стая , усещам че някой ми сваля дънките и ме кара да легна в леглото . Помислих си - ей накрая да си легна като човек , но при опита си легна , хванах една твърда и голяма цица !!! ... имаше по нашия край една приказка преди време - " Не знам защо , но пийна ли много ми се е..е " та и аз така ... Събуждам се към 5 ч щото по принцип винаги в толкова ставам и виждам до мен - О , ЧУДО две огромни голи цици !!! Викам си - рая е слязъл на земята или съм предал богу дух от толкова пиене ... Святкам нощната лампа за да видя кой райски ангел е до мен и кво да гледам - съседката от шестия етаж , която работи в рекламната агенция към нашата фирма и дето и имам мерак от поне 2 години ... Изпълни ме мъжка гордост , че съм боднал такова страхотно парче , НО в същото време ме обзе и страшно съмнение - ами ако съм се изложил !? Да я събудя и да питам някак не върви и нали от малък практикувам дедуктивния метод , отивам да коша в тоалетната и почвам да разследвам - малка ежедневна дамска превръзка и 3 употребени презерватива !!!
        Трагичното в цялата случка е , че не помня нищо от секса с цицестата комшийка ще трябва да го повторя пак , че отново и имам голям мерак !!!
        P.S. Имам снимки на комшийката който не вярва , не са голи ама и от фейсбук ще свършат работа .
        Адаш сигурен ли си че жена ти не чете форума........
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Адаш сигурен ли си че жена ти не чете форума........
          Шшшшт тихо , тя като чуе за офроуд и и става лошо ,камо ли да прочете тази тема .
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            Шшшшт тихо , тя като чуе за офроуд и и става лошо ,камо ли да прочете тази тема .
            То винаги може да се намери поп Кръстю . Използвай връзки и поста да се затрие че не се знае колко "приятели и приятелки" имаш .
            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Да каже че аз съм се логнал вместо него и съм писал глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Да каже че аз съм се логнал вместо него и съм писал глупости.
                И ти ли имаш цицеста комшийка? Дали ще мине? Ей, късментлии, а се оплакват.
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Дробе, тази добре ли е (аз съм юнака с оранжевата тениска):

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:373_32085048958_2733_n.jpg
Прегледи:2
Размер:56.3 КБ
ID:5440449

Туй русото е жената, а тука сме гаджета от има-няма 2-3 месеца и празнуваме първата си нова година заедно (във Варна). Така се бях нарязал, че по грешка вместо една много засукана барманка, качих на бара жената да прави стриптийз срещу 50 лева в деколтето. Тя пък (не много по-трезва от мене) взе, че такъв го извъртя (помня че лази нещо по бара и ми пуска езици на бутилката Джони), че от заведението ни дадоха още една бутилка, която се яви 4-та мисля за вечерта... Това ме кара да се замисля, какво ли не правят жените, докато не ни сложат юздата...

Коментар

А задьлжително ли е да пишем трезви или мога и в моментното сьстояние???

Хльц,А наздраве,не ти излиза снимката или прикачения файл,дай пак.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Искаш и да излезе ли?
                      То така е по-интересно, мъжката фантазия е безгранична...

Бакалов и той обеща снимки, ама нъц.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Дробе, тази добре ли е (аз съм юнака с оранжевата тениска):

[ATTACH=CONFIG]531387[/ATTACH]

Туй русото е жената, а тука сме гаджета от има-няма 2-3 месеца и празнуваме първата си нова година заедно (във Варна). Така се бях нарязал, че по грешка вместо една много засукана барманка, качих на бара жената да прави стриптийз срещу 50 лева в деколтето. Тя пък (не много по-трезва от мене) взе, че такъв го извъртя (помня че лази нещо по бара и ми пуска езици на бутилката Джони), че от заведението ни дадоха още една бутилка, която се яви 4-та мисля за вечерта... Това ме кара да се замисля, какво ли не правят жените, докато не ни сложат юздата...

Име:373_32085048958_2733_n.jpg
Прегледи:2
Размер:56.3 КБ
ID:5440450

Коментар

Моята силно ме обича в таквизи моменти на просветление и себеотрицание

Име:189830_202932149719995_5854797_n.jpg
Прегледи:1
Размер:216.9 КБ
ID:5440457
                          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Искаш и да излезе ли?
                            То така е по-интересно, мъжката фантазия е безгранична...

Бакалов и той обеща снимки, ама нъц.
                            Може ама само на лично , щото не само че някой може да ме издаде , ами и съседката много добре знае за офроуда , че може и да го чете и няма да е коректно .
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Карай бе, ще и се извиним някак. Може да и купим примерно шише гроздова.

Има бе, разни има. С цици, без цици, само читава няма, да седне да лочи с нас(((
                              Марто бе, вие на тая снимка сте по-убави от мене кога съм убав) Убаво че не сте смачкали жената.

Коментар

Така стоят нещата още в началото .

Име:20121006_214816.jpg
Прегледи:1
Размер:50.7 КБ
ID:5440649
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X