Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тук ще пишем кой как се напил!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тук ще пишем кой как се напил!

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Аз по принцип съм за клуба на трезвеника от нЕколко години, и това вЕрно не е за добро, но...Забавна случка от преди няколко години.
    Преди около 6-7 години имаше нЕкакъв рокерски събор на летището в Божурище. Беше събота или неделя...след доста бачкане през седмицата, спя близо до обяд. Буди ме телефона, приятелче от казармата, вика - ставай чакам те пред вас, отиваме на мотосъбора... Отиваме, аз гладен на вълк, ни закуска... нищо. Първата работа, кебапчета с хлебче(на съборите са най-вкусни). Втората, казанлъшки понички с мед(или шоколад беше)... И вече започнах да проглеждам(до тогава още спях), че има веселба наоколо – състезания разни... най-много хора возещи се на мотор, най-бавно каране на мотор, мис нам'ква си, майсторско каране.... и в същия момент водещия обявява състезание за надпиване с бира, а аз съм на точното място...... а пък жаждата от хубавата закуска тъкмо ме беше застигнала... Питам го човека, дали мога да участвам, щото не съм баш рокер(даже хич), а и няма изгледи да стана... Той само ми посочи да заема позиция около масата.... Викам си, екстра, участвам на олимпийския принцип, зор нЕма да си давам,само ще пийна две бири на аванта и ще гледам какво ще стане в състезанието от близо, вместо да съм в публиката... Дават по пет бири пред човек и който ги приключи пръв печели... награда шлем или нещо подобно... Конкуренцията е впечатляваща на вид – рокери по около два метра, други по над 120кг, имаше и две жени май... едрички и те.... Аз среден на ръст, нормално телосложение и нищо рокерско във външния ми вид, за разлика от другите. Хубав, равен страт, първата бира влиза като по поръчка на един дъх до дъното... от втората остават стотина грама, когато я свалям и оглеждам масата... До момента водя, ама не се впечатлявам, допивам тази, взимам третата и я дръпвам над половината. Вече не съм толкова жаден но я допивам и взимам четвъртата, от която отпивам лекичко и се заглеждам в конкуренцията. Половината се отказаха, останаха трима или четирима, които с голям ентусиазъм се оливаха с пивото в битка за победата... Викам си, тя играта ще свърши и нема да мога да си изпия всичката бира която е на аванта, та дръпвам набързо(без да разливам де) четвъртата бира и взимам петата... През това време от конкуренцията се отказват още двама и остават само най-ентусиазираните двама... и аз... Заедно си допиваме петите бири, те се оливат, аз кротко отпивам щото си мисля че съм извън класирането... обаче... трето място... и трета награда А тя беше ,от същата хубава биричка в кутийки по половинка(с каквито и се състезавахме), имах право да си взема колкото успея да нося...И така, взех доста. Част от нея раздадох, друга част ме домързя да я разнасям и взех мъдрото решение да я изконсумирам докато стане време да си ходим... Впоследствие се оказа, че не е било чак толкова мъдро това решение, взе така да ме хваща, че ми се губят моменти, както и бройката на бирите...
    Но има житейски извод - човек не трябва да се отказва докато състезанието не свърши.... И втори извод – понякога и да спечелиш награда не е съвсем за добро
    Напивал съм се по горе/долу същият начин....
    Но при мен залога беше 20сетак на Бира.................
    Но имаше и условие, с което трепех рибата..... Бирата я пиех, за под 5 секунди, най-често в диапазона 3-4... Изпих 10 така и не можах да си тръгна
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Имах един комшия..чичо Митко,който мъдро казваше-"Всеки си има по един шлеп млеко и един шлеп пиене!Като се родиш пиеш млеко,после пиене и накрая пак млеко!" Мъдър човек беше!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Имах един комшия..чичо Митко,който мъдро казваше-"Всеки си има по един шлеп млеко и един шлеп пиене!Като се родиш пиеш млеко,после пиене и накрая пак млеко!" Мъдър човек беше!
        E аз може да не мина през шлепа с пиене а само на този с МЛЕКОто . И не се оплаквам . Много мразя махмурлука цял ден зян . Иначе колкото и да съм пробвал стигам до там че ми се доспива и заспивам . Спомням си един път с един втори братовчед на текила с лимони и сол от 3 следобяд до 10 вечерта и на другият ден с влака на София цял ден с кактуси из устата . А беше и жега . Пия за настроение и с много добри приятели . Както баща ми така и аз ще разрешавам на децата да опитват и да знаят какво е алкохола ,но никога няма да ги насърчавам да намират утеха в него . Не намирам за редно да се хваля и хвалим колко и какво сме изпили и колко ни е било зле . Сигурен съм че мнозина са си вземали поука от своите първи напивания и не са допускали следващи .
        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
          Напивал съм се по горе/долу същият начин....
          Но при мен залога беше 20сетак на Бира.................
          Но имаше и условие, с което трепех рибата..... Бирата я пиех, за под 5 секунди, най-често в диапазона 3-4... Изпих 10 така и не можах да си тръгна
          Що бе човек ме караш да те чета и за друго,освен жигулито.Наздраве.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Липсват снимки в темата
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              Липсват снимки в темата
              Е, хубава работа. Не стига, че ще ни четат по цялото виртуално пространство, но и да ни гледат.
              Мерси.
              Аз такива "лични данни" няма да пускам.
              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Едно време имаше партита на радио Витоша.Отиваме една компания и си носим 2 бутилки водка и 2 бутилки количка за разредител.Пихме по водка ,две ,три ......... и ми дойдеха мераците да разгледам имали хубави фиденца наоколо.Танцувам си аз напред назад из тълпата и незнам точно как стана ама след малко вече се целувах с мома която имаше страхотни сини очи .След някак време се връщам там където беше компанията да им покажа кво съм забърсал а тех ги няма .Е компанията я нямаше ама едната бутилка неотворена водка и шише кола бяха в раницата на гърба ми .Седнахме отстрани на паметника с мацката и водка,кола,целувки,водка,кола,целувки........... .Водката свърши и целувките взеха да стават все по бурни и бурни .Усещам аз как нещо почва да ми се надига във корема ,усещам и езика на девойката из устата си ....... Понечих да се дръпна а мацката като усети се впи още повече у мен и леко повърнах в устата и .По преглътна по изплю и като тръгна да ме целува мен толкова гнус ми стана ,
                че повърнах отново .Викам и на мацката да си ходим ,защото съм се понапил и тръгвам да крача гордо към спирката на Орлов мост а мацката и тя върви с мен .Щом върви с мен значи иска да дойде у нас значи ще и ебем тая вечер.......Качихме сме в 204 и то едно задушно,топло........... както си седях прав като ми придойде и повърнах върху някаква леличка .Културно се извиних на леличката ,че съм се напил и затова съм повърнал ,седнах на стълбите в рейса и продължих да си повръщам.След като слезнахме бях вече бодър и продължавах да се концентрирам как ще "боцкам" тая вечер .Като стигнахме пред входа ,мацката извади ключ и отключи входната врата а аз я гледах умно и се опитвах да се сетя кога съм и дал ключовете ми ...... В асансиора когато тръгнах да я натискам се загледах и разпознах ,че това е комшийката .......................... Погнусих се и повърнах отново
                От тогава водка НЕ пием !
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                  Едно време имаше партита на радио Витоша.Отиваме една компания и си носим 2 бутилки водка и 2 бутилки количка за разредител.Пихме по водка ,две ,три ......... и ми дойдеха мераците да разгледам имали хубави фиденца наоколо.Танцувам си аз напред назад из тълпата и незнам точно как стана ама след малко вече се целувах с мома която имаше страхотни сини очи .След някак време се връщам там където беше компанията да им покажа кво съм забърсал а тех ги няма .Е компанията я нямаше ама едната бутилка неотворена водка и шише кола бяха в раницата на гърба ми .Седнахме отстрани на паметника с мацката и водка,кола,целувки,водка,кола,целувки........... .Водката свърши и целувките взеха да стават все по бурни и бурни .Усещам аз как нещо почва да ми се надига във корема ,усещам и езика на девойката из устата си ....... Понечих да се дръпна а мацката като усети се впи още повече у мен и леко повърнах в устата и .По преглътна по изплю и като тръгна да ме целува мен толкова гнус ми стана ,
                  че повърнах отново .Викам и на мацката да си ходим ,защото съм се понапил и тръгвам да крача гордо към спирката на Орлов мост а мацката и тя върви с мен .Щом върви с мен значи иска да дойде у нас значи ще и ебем тая вечер.......Качихме сме в 204 и то едно задушно,топло........... както си седях прав като ми придойде и повърнах върху някаква леличка .Културно се извиних на леличката ,че съм се напил и затова съм повърнал ,седнах на стълбите в рейса и продължих да си повръщам.След като слезнахме бях вече бодър и продължавах да се концентрирам как ще "боцкам" тая вечер .Като стигнахме пред входа ,мацката извади ключ и отключи входната врата а аз я гледах умно и се опитвах да се сетя кога съм и дал ключовете ми ...... В асансиора когато тръгнах да я натискам се загледах и разпознах ,че това е комшийката .......................... Погнусих се и повърнах отново
                  И колко грозна беше ? Че такава клетва трудно се дава без основателна причина . И какво става с момата намери ли ВАЛЯК ?

Коментар

Странно и неразумно решение, според мене..
                    Съседката.... това е невероятно създание..
                    Ако е съседка на място, и закуска ще ти донесе, и кафенце..
                    Ако сте двама, и ви е скучно, то със съседката ще сте трима, и няма да ви е скучно.
                    Ако си сам, и ти е скучно, със съседката ще ти е по-малко скучно.
                    Ако сте двамата със съседката, и ви е скучно, с нея и бутилка водка няма да ви е скучно..
                    Съседката - това е дар от Бога, независимо от интерфейса и..

Съседка и водка - много добра комбинация
                    Дащна съседка и хубава водка - дай, Боже, всекиму.

Не бъди чак толкова гнуслив, всекиму може да се случи, че и какви други неща още...

Прати и поздрави на съседката, уважавай я ( в буквалния смисъл - непрекъснато, в другия - редовно) и ще разбереш каква ценност е това нещо - съседката!

PS Я дай адрес, ако чак пък толкоз....

Наздраве - с водка!

Коментар

Людмиле,направо изби рибата с тази история!!!

Коментар

Комшийката е много арна и палава ..... а на комшията бицепса му е малко по-голям от главата ми ...........
                        Лудак

Коментар

Комшийката е много арна и палава ..... а на комшията бицепса му е малко по-голям от главата ми ...........
                          Кютай си, бре..
                          Тук си говорим за комшийката, комшията не е в схемата.. да си отглежда бицепса..
                          Ако се стигне до него, е въпрос на лоша организация на нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                            И колко грозна беше ?
                            Събуждам се една сутрин а до мен женско , веднага станах щастлив че съм топнал.Като се обърнах и видях какво лежи до мен си казах,че повече и вишневи бонбони няма да вкуся .Оставих и бележка ,че съм на работа и дим да ме няма ....... .След няколко дена разбрах,че нищо не се е случило
                            Лудак

Коментар

Събуждам се една сутрин а до мен женско , веднага станах щастлив че съм топнал.Като се обърнах и видях какво лежи до мен си казах,че повече и вишневи бонбони няма да вкуся .Оставих и бележка ,че съм на работа и дим да ме няма ....... .След няколко дена разбрах,че нищо не се е случило
                              Можеш да разрешиш проблема като се ожениш поне ще знаеш до коя ще се събуждаш редовно .

Майтап и това е най - лошият начин да решиш проблема .

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                                Можеш да разрешиш проблема като се ожениш поне ще знаеш до коя ще се събуждаш редовно .

Майтап и това е най - лошият начин да решиш проблема .
                                То цялото човечество не го е решило проблема... ама нейсе, темата силно се изкриви...

Люси, като се ожениш, не забравяй комшийката, все пак.
                                Ако и тя не те забравя, ще си щастливо женен, може би....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X