Рано или късно темата щеше да възникне.
Откакто имам някакво отношение към джиповете, съм имал вземане - даване и с рижи. Жена пак си нямам, обаче стигнах до началната формулировка на ТТХ.
Най - общо - трябва да бъде правилна.
Трябва да може да върти гайки.
Да взема 30 метра с джек под 2 часа.
Да може да не яде.
Да може да не пие.
Да може да пие много.
Да може да ходи естествено с мазен гащеризон.
Да може да ходи с ботуши и без токчета.
Да бъде изискана - когато е гримирана да не плюе през зъби пред непознати.
Да бъде филосовски примирена - Щом толкова искаш да идеш при майка ми в неделя, вземи такси и ми остави ключовете. Че май отзад тропа лагер.
Да бъде пестелива - бе кво пиано за кви деца бе, ние задна лебедка нямаме, ти...
Да не се мота - Дръж тая бира, ей сега ще ги сменя тия накладки.
Допускат се и женски глезотии - Е стига дееее, не искам пък на теааатър, искам да пием кафе в Пееерник! Виж ква е виелица, айде през Черни връх деее, нали ми обещааа ...
Сега, без друго съм изтървал някоя дреболия, пък и не е лесно да я познаеш от пръв поглед. Но едно от първите неща които подсказват че може и да стане нещо е, че докато се съблича видимо се колебае дали да ти увисне на врата, или първо да целуне калния джип по муцуната.
Мда.
Откакто имам някакво отношение към джиповете, съм имал вземане - даване и с рижи. Жена пак си нямам, обаче стигнах до началната формулировка на ТТХ.
Най - общо - трябва да бъде правилна.
Трябва да може да върти гайки.
Да взема 30 метра с джек под 2 часа.
Да може да не яде.
Да може да не пие.
Да може да пие много.
Да може да ходи естествено с мазен гащеризон.
Да може да ходи с ботуши и без токчета.
Да бъде изискана - когато е гримирана да не плюе през зъби пред непознати.
Да бъде филосовски примирена - Щом толкова искаш да идеш при майка ми в неделя, вземи такси и ми остави ключовете. Че май отзад тропа лагер.
Да бъде пестелива - бе кво пиано за кви деца бе, ние задна лебедка нямаме, ти...
Да не се мота - Дръж тая бира, ей сега ще ги сменя тия накладки.
Допускат се и женски глезотии - Е стига дееее, не искам пък на теааатър, искам да пием кафе в Пееерник! Виж ква е виелица, айде през Черни връх деее, нали ми обещааа ...
Сега, без друго съм изтървал някоя дреболия, пък и не е лесно да я познаеш от пръв поглед. Но едно от първите неща които подсказват че може и да стане нещо е, че докато се съблича видимо се колебае дали да ти увисне на врата, или първо да целуне калния джип по муцуната.
Мда.
Коментар