Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жената на джипера - блондинка или брюнетка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жената на джипера - блондинка или брюнетка?

Рано или късно темата щеше да възникне.
    Откакто имам някакво отношение към джиповете, съм имал вземане - даване и с рижи. Жена пак си нямам, обаче стигнах до началната формулировка на ТТХ.

Най - общо - трябва да бъде правилна.
    Трябва да може да върти гайки.
    Да взема 30 метра с джек под 2 часа.
    Да може да не яде.
    Да може да не пие.
    Да може да пие много.
    Да може да ходи естествено с мазен гащеризон.
    Да може да ходи с ботуши и без токчета.
    Да бъде изискана - когато е гримирана да не плюе през зъби пред непознати.
    Да бъде филосовски примирена - Щом толкова искаш да идеш при майка ми в неделя, вземи такси и ми остави ключовете. Че май отзад тропа лагер.
    Да бъде пестелива - бе кво пиано за кви деца бе, ние задна лебедка нямаме, ти...
    Да не се мота - Дръж тая бира, ей сега ще ги сменя тия накладки.
    Допускат се и женски глезотии - Е стига дееее, не искам пък на теааатър, искам да пием кафе в Пееерник! Виж ква е виелица, айде през Черни връх деее, нали ми обещааа ...

Сега, без друго съм изтървал някоя дреболия, пък и не е лесно да я познаеш от пръв поглед. Но едно от първите неща които подсказват че може и да стане нещо е, че докато се съблича видимо се колебае дали да ти увисне на врата, или първо да целуне калния джип по муцуната.

Мда.

Успех в търсенето!
    Като намериш свиркай - ще й вземеме ДНК и ще я клонираме... /със сигурност е само една/
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: Жената на джипера - блондинка или брюнетка?

Стефане познавах една която почти отговаряше на изискванията.Но не съм я виждал поне от 1 година.Сичко беше точно само кадето не караше джип и не ги харесваше много но беше маниячка на бегачките.А до колкото помня караше някаква хонда но си беше супер.

Обаче беше единствената която знаех която би тръгнала да си прави колата на магистралата.

Но в търсенето ти пожелавам УСПЕХ
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Бе знам ли, май и една няма(((((((((((((((((((((((((
        Обаче използвам случая, за да направя следната

Г Н Е В Н А Д Е К Л А Р А Ц И Я

Решително протестирам срещу произвола на модераторите, които променят смисъла на поставения въпрос, изваждайки го от контекста!
        Не виждам никакъв начин, Жената на Джипера да бъде сведена до разказ или хумор. Дори в проявата си "случка", явлението е силно драматично и протича бурно.
        Обръщам внимание на Почитаемото Събрание, че докато Гаджето на Джипера остава в категориите Принадлежности и Екипировка, то Жената на Джипера е безусловно крайно радикален, и в ред случаи - необратим Тунинг!
        Призовавам към внимателно и задълбочено разглеждане на толкова сложните, и свързани с риск за здравето и живота на Джипера въпроси!

София
        27.01.2005

Венсеремос!

Коментар

Стефане. Това не са ТТХ. Това си е живо ТТЗ
          Ама бая има да търсиш.

Коментар

Май познавам една жена която отговаря на условията (повече или по-малко) ДАЖЕ ДВЕ ама и двете са заети вече

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
              Май познавам една жена която отговаря на условията (повече или по-малко) ДАЖЕ ДВЕ ама и двете са заети вече
              И аз се сетих няколко примери но всички заети.Такаче мисля че отпадат!
              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL

Момчета не се отчаивайте като каза LJ73 ни трябва само ДНК от нея или от тях и ще си направим по билогичен път идеалната "Жената на Джипера ". Както каза Стефан "необратим Тунинг"
                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                +359 0878 888 874
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Абе в нашето семеиство май трябва да се говори освен за жената на джипера и за мъжа на джиперката щото жена ми и тя си има нейна джипка.
                  Между другото (само да не ме чуе 4е ще се възгордее) доста добре се справя и джитка. Дори понякога си го кара на маистор за ремонти

Коментар

XJ това е похвално за жена ти. Кофти ще е ако се получи ако жена стане шамтион за 2005г. Малко кофти ще се получи (поне аз така си мисля). Една жена да бие в един (поне според мен) мъжки спорт
                    +359 0878 888 874

Коментар

Първоначално публикуван от Jango
                      XJ това е похвално за жена ти. Кофти ще е ако се получи ако жена стане шамтион за 2005г. Малко кофти ще се получи (поне аз така си мисля). Една жена да бие в един (поне според мен) мъжки спорт
                      Братле за сега мисля 4е държа фронта. Няма да се даваме я.....

Коментар

XJ дано задържиш вронта ти си ни надеждата в твойра къща а за останалия сфят ще се борим с общи усилия)
                        +359 0878 888 874

Коментар

Хубав идеал за жени имате сички. Сега ще споделя и моя.

1 Плоска глава- за да има къде да си слагам бирата.
                          2 Дълги ръце - за да стига предмети на далеч.
                          3 Акъл на 2 годишно - каквото фане да лапа.
                          4 По един зъб отгоре и отдолу - за да може да ми отваря бирата.
                          Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

Ми то те половината такива бе

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
                              заета може да бъде тоалетна, а не жена...

Женското сърце е като трамвай - винаги има място за още един...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X