Че кво ако жена ти те изпревари в годишното класиране, кЕфи се, нали ти си я учил! И ти си И направил джипа, значи вече си в горната категория. Дето няма състезание, щото за това няма и съдии. Много ли хора има кво да научат другите ...
За разните битовизми си има всякви перални и прочее пици по телефона, колкото да не хапе в ямите, освен гумени зъби има и петточкови колани, а виж дали на дясната седалка има куче, или спомен, или човек ...
Според мен е достатъчно ако разбира хобито ни, парите които се харчат по него а и времето през което няма да сме с тях жените
Да и това е достатачно няма и да е зле да ти помага докато си правиш реглажа на клапаните или докато се сменяш задните прожими или докато правиш какеото и да е по машината ти
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Според мен е достатъчно ако разбира хобито ни, парите които се харчат по него а и времето през което няма да сме с тях жените
като ходя за риба, на моята и оставям колата и стотина лева да се разходи по магазините... досега не се е оплакала от липсата ми...
За съжаление все по-рядко ходя за риба - нещо ни се разпадна групичката... Дано сега почнеме да си организираме излети с джипките...
А дали ще може някой път да се разходим с жепките някаде,но съвсем случайно да минем покраи някой водоем и още по случаимо да спрем да пренощуваме там и още по случайно да си носим червеите и въдицата в багажника
+359 0878 888 874
Момчета, страхотни новини! Намерих може би най-доброто съвпадение на критериите изброени в началото. Момичето е уникат и направо се влюбих от пръв поглед. На телефона си има филмчета с коли, мотори, мадами правещи невероятни неща с задниците си и нищо което би могло да подскаже че това е женски телефон. Мацката е яко запалена по всичко де що има колела и двигател. На външен вид е една дребничка, сладичка, невинна (това последното в последствие се оказа че е чиста заблуда - няма нищо невинно в нея! ). Ще поживеем, ще видим до каде ще го докараме.
Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...
Пусни една снимка ако случайно я срещнем да знаем какво сме видели и да се ръчкаме в ребрата "...виж, виж, това е ОНАЯ бе, оная дето... от форума бе..."
KING ДИНГАЛИНГ наистина ще е много добре да праиш пич на онази млада дама за която споменаваш за да можем да я видим и дои boje das e zapoznaem и ние с нея.
+359 0878 888 874
За снимка ще се постарая. А, Джанго мисла че ме познаваш по добре та да мислиш че ще се задържа дълго с нея. Требе да измисла начин да зема ДНК проба от нея та да може да я клонираме.
Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...
Коментар