Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това ще ми върши ли работа (PX-777)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Това ще ми върши ли работа (PX-777)

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
    Ако парите не са проблем може би това е решението
    http://www.telcom-eng.com/l_bg/?s=5&pid=50&i=89
    колега това е скенер, не може да предава...
    LZ1NDI
    DR650SE K8

Коментар

Да заблудил съм се изглежда прекалено добре , за да е истина .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Взех си РХ-888 но немога да подкарам софтуера неиска да се свърже през УСБ-то,

Помагайте!!!!
        Колкото е по-добър джипа ти, толкова по-надалеч ще ходиш пеша за ТРАКТОР !!!!!

Коментар

Подходящият софтуер си го изтегли от сайта на производителя.

http://www.pxdz.com/english/down.asp
          LR Discovery I 300 TDI

Коментар

А сигурен ли си, че си инсталирал правилния драйвер за кабела?

и... USB кабелите не работят добре, поне тоя, който имах аз. От време на време запецваше, и искаше рестарт на машината за да се оправи.

По-добрия вариант е кабел за COM порт, а преходник от USB към COM порт можеш да си вземеш от тукашните фирми. Може би ще е по-читав от китайския.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

+1. Аз си поръчах сериен кабел и с USB към сериен връзката е перфектна. Като инсталирах софтуера от диска обаче връзката не тръгна. От сайта си изтеглих програмата за PX-888D и вече имам програмирана станция.
              LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Някой може ли да обясни по нагледно и подробно??
                Благодаря ви предварително!!!
                Колкото е по-добър джипа ти, толкова по-надалеч ще ходиш пеша за ТРАКТОР !!!!!

Коментар

Ако ви е интересно PUXING има една допълнителна опция.В режим SELF наберете 5858 и ще ви излезе примерно 136175.Това отговаря на 136 mhz-175 mhz band.Можете да го стеснявате или разширявате в обхвата от 120mhz-190mhz.Или да си го нагласите само на 144-146 mhz

Коментар

Първоначално публикуван от nerony Преглед на мнение
                    Ако ви е интересно PUXING има една допълнителна опция.В режим SELF наберете 5858 и ще ви излезе примерно 136175.Това отговаря на 136 mhz-175 mhz band.Можете да го стеснявате или разширявате в обхвата от 120mhz-190mhz.Или да си го нагласите само на 144-146 mhz
                    Това за PX888D ?
                    Брей, ако е така, направо ме сърбят ръцете да го пробвам..
                    станцията не ми е подръка в момента...

а как се излиза от този режим?
                    или го помни , само докато е включена станцията?
                    ако се запаметят канали в тези честоти, как могат да се ползват съвместно с другите - в основния диапазон или??

Коментар

Излиза се с изключване.

...ама ако станцията ти е PX-888D или V1000-D (пише го на етикета под батерията), демек по-новия модел, тоя режим го няма.

Иначе, няма никакви ограничения за канали, честоти, и т.н. Но трябва да се тества до къде реално излъчва и приема, щото иначе може само да си мислиш че си разширил обхвата. Става с честотомер. Обикновено работи до 20-ина Mhz надолу и 10-ина Mhz нагоре, от щатния обхват, демек 380-490, например.

А и реално няма каква работа да ти свърши...
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте,понеже тук се обсъжда PUXING а аз съм им голям фен,имам един два въпроса.Как точно функционира ANI .Активирана е като функция,въведено е ID чрез софтуера и дотам приключва всичко.При YAESU в началото на разговора тръгва тонален сигнал когато е включено ANI .Дали само PUXING към PUXING деиства .За оранжевия бутон знам че като се задържи две секунди трябва да позвъни при кореспондента сaмо ако и тои е с PUXING .Но и това не съм пробвал.От Пловдив съм ,ако някои иска да пробваме gsm:0897250215
                        P.S.
                        За сега имам само на 136-175 mhz .До два три дена ще имам и на 400-470

Коментар

Ако някои още се чуди това е начина да показва от коя станция е повикването

PTT ID
                          ANI: it is the code of radio will transmit and receive
                          Radio Name: The name will display on another radio when PTT push on a radio.

About the ANI code, this is a example
                          1) Turn the ANI "On" of the two radio by keypad
                          2) Click program-->optional features and fill up :
                          ANI: A123 Begin of TX (marked)
                          NAME: PXDZ1 End of TX(marked)
                          Write to radio 1
                          3) ANI: A123 Begin of TX (marked)
                          NAME: PXDZ2 End of TX(marked)
                          Write to radio 2
                          4) press PTT from radio 1, radio 2 sees the ID PXDZ1 from radio 1 and radio 1 can talk to radio 2
                          Please note that ANI code must be same for these 2 radios and need to mark Begin of TX&End of TX.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X