Ако някой има гарнитура за това радио, ще го помоля да ми каже разпиновката на щепсела. А също така колко ома е слушалката и какъв е микрофона. Ако има гласово активиране, то и дали неговата платка е в гарнитурата или в радиото. В интернета не намирам нищо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?
Свий
X
-
До: Радиостанция Vertex Standard VX-146
Аз имам всички възможни екстри към тази станция... но никога не съм се интересувал от изводите пък и не намирам никаква информация по въпросът в книжките с които бяха... Но след като има и много китайски едва ли е нещо тайно...
VOX гарнитурата има платка която си е в нея... но такава нямам защото не съм и намерил смисълът...
-
До: Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?
честно да си кажа, нЕмам си и най-малката представа за какво говориш
щото явно куплунги бол.
http://pinouts.ru/PortableDevices/ve...o_pinout.shtml
тъй като вероятно не е RJ-45, опитай да си избереш нещо от тук:
http://pinouts.ru/connector/
Коментар
-
До: Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?
Трудна работа. Намерих един триизводен жак 3,5 мм който изглежда достоверно. Обаче Венци каза че на гарнитурите е с четири извода, пък такъв в списъка няма.
Значи пак трябва да меря и да се чеша по врата.
Всичко лесно е направено от китайците, а за нас остава само безнадежното.бг. Ебати сайта.
Няма щастие.
Коментар
-
Правилно е казал Венци. Жакът изглежда ей така:Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТрудна работа. Намерих един триизводен жак 3,5 мм който изглежда достоверно. Обаче Венци каза че на гарнитурите е с четири извода, пък такъв в списъка няма.
А що се отнася до списъка ... Това не е ли същото.
Стандартно VX-146 няма VOX. Май имаше от аксесоарите хендсфри с такава функция.
Лично аз не я намирам за подходяща за джипари, защото установих, че в джипа VOX-ът се активира постоянно от шумовете в купето. Вярно е, че пробата беше с по-елементарна станция (Cobra), но все пак ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Същото е. Масата е ясна, останалото трябва да се търси по гарнитурата.
Да, Венци каза същото за вертексовия вокс. Кофти отсякъде.
Сега, по принцип има решение. Възможно е даже да стане реално. Ама трябва да се опита. То, затова и тръгнах да търся щепсела, че изскочи един сандък със стари съкровища.
Коментар
-
Стефане ...
Значи по принцип има слушалка с микрофон с вгаден VOX за VX-146 ..... VC-25
Другото е една схемичка ....
Хубавото на тази машинка е че може да и променяш честотата от 400 до 500 MHz и мощността до около 5 W ...Прикачени файловеКольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Много грее при 5 Вата. И батерията заминава много бързо...Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение... мощността до около 5 W ...
Коментар
-
Ууу ... Толко напуйчено описание отдавна не бях виждал
)
Ма пак не казват колко ома е слушалката. Микрофонът е някъв динамичен види се.
Много са го надули компютърно. Ужъстъ. Това колко е по-скъпо от 146?
Сега па ме е страх да не го гръмна с тия 50 ома дето се каня да му включа.
Ъъъ ... Ммм ... Ше ме пратите в хладилника за течности(((
Благодаря за линковете, много са ценни. Едно време имах някви, ма се загубиха през годините. Тия са по-хубави.
Коментар
-
сега видях, че и тук имало тема
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...60&postcount=4
Коментар
-
Той човекът после я пусна. Хубава тема с правилни отговори. Ама не е за мене тая работа, за компютърджии си е. Нито имам месец да се ориентирам кое какво, нито ми е работа да се завирам в шамарите. Ако ми трябва такова ще се оплаквам на който знае ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар