Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

Поне в e-bay са горе-долу еднакви. Даже 160-ката е по-евтина, при това бая. 146-ци трудно се намират там, и излизат колкото да си ги вземеш от тук.

Не ги разбирам аз тия работи. Политика някаква си.

Edit: И в UK са с близки цени. Ама и сега гледам че 180 е баш като 146-цата. Само софтуерът им явно е различен.
    Последно редактирано от sparkybg; 04-01-08, 21:30.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

Какво е е-6ау? Втора ръка?
      Хм. Тогава сигурно тия са по-чупливи ... Значи не си струва да им се крадат програмите

Коментар

Сайт за търгове. Има и нови и стари. Станциите, дето се продават в по-голямата си част са нови.

А дали са по-чупливи - ми не е сигурно според мен. За съжаление не винаги цената определя качеството. Водят се разни фирмени политики и други неща. Мързи ме да им гледам схемите подробно пък и няма особен смисъл от задълбочен анализ, ама ми се виждат еднакви. И на външен вид са еднакви. Просто 180-ката е отключена за по-голям диапазон, има махаща се антена, и регулираща се легално мощност до 5W. Всичко това като хадруер май и 146-цата си го има. Ако имаха разни фирмуер ъпдейти вероятно отдавна всичките щяха да са хакнати, ама до колкото виждам нямат, и може би точно заради това.

Китайците правят разни уж двойници на разни Kenwood-и и Motorol-и, ама със какво качество са нямам идея. Тук май никой не ги продава, а цената е една хубава....

146 има, но по-рядко. По принцип добрите PMR446 станции са по-малко там. Има 246-ци например. С цена малко по-ниска от тукашната, ама пък гаранцията се обезсмисля, като се имат в предвид пощенските разходи.

Както и да е... май отиваме към спам вече...
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А, аз по-скоро от любопитство. Нямам никаква причина да сменям 146-та.

Коментар

Еми виж, разгледай.

www.ebay.com
            www.ebay.co.uk
            www.ebay.de
            www.ebay.it

Имаше и още, ама там не съм влизал. Знам само ингилизки, и руски. С друго не се оправям.

Има много неща. Ново, старо, всякакво. На мен ми допада, пък и вече понатрупах опит с пазаруването там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X