Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

Ако някой има гарнитура за това радио, ще го помоля да ми каже разпиновката на щепсела. А също така колко ома е слушалката и какъв е микрофона. Ако има гласово активиране, то и дали неговата платка е в гарнитурата или в радиото. В интернета не намирам нищо.

До: Радиостанция Vertex Standard VX-146

Аз имам всички възможни екстри към тази станция... но никога не съм се интересувал от изводите пък и не намирам никаква информация по въпросът в книжките с които бяха... Но след като има и много китайски едва ли е нещо тайно...
    VOX гарнитурата има платка която си е в нея... но такава нямам защото не съм и намерил смисълът...
    VPetrov.photography

Коментар

До: Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

Ясно. А омметър имаш ли?
      Воксът е хубаво нещо, ама трудно се прави.

Коментар

До: Vertex Standard VX 146 - някой има ли разпиновката на куплунга за гарнитурата?

честно да си кажа, нЕмам си и най-малката представа за какво говориш

щото явно куплунги бол.

http://pinouts.ru/PortableDevices/ve...o_pinout.shtml

тъй като вероятно не е RJ-45, опитай да си избереш нещо от тук:

http://pinouts.ru/connector/

Коментар

Трудна работа. Намерих един триизводен жак 3,5 мм който изглежда достоверно. Обаче Венци каза че на гарнитурите е с четири извода, пък такъв в списъка няма.
          Значи пак трябва да меря и да се чеша по врата.
          Всичко лесно е направено от китайците, а за нас остава само безнадежното.бг. Ебати сайта.
          Няма щастие.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Трудна работа. Намерих един триизводен жак 3,5 мм който изглежда достоверно. Обаче Венци каза че на гарнитурите е с четири извода, пък такъв в списъка няма.
            Правилно е казал Венци. Жакът изглежда ей така:

А що се отнася до списъка ... Това не е ли същото.

Стандартно VX-146 няма VOX. Май имаше от аксесоарите хендсфри с такава функция.
            Лично аз не я намирам за подходяща за джипари, защото установих, че в джипа VOX-ът се активира постоянно от шумовете в купето. Вярно е, че пробата беше с по-елементарна станция (Cobra), но все пак ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Същото е. Масата е ясна, останалото трябва да се търси по гарнитурата.
              Да, Венци каза същото за вертексовия вокс. Кофти отсякъде.
              Сега, по принцип има решение. Възможно е даже да стане реално. Ама трябва да се опита. То, затова и тръгнах да търся щепсела, че изскочи един сандък със стари съкровища.

Коментар

Стефане ...
                Значи по принцип има слушалка с микрофон с вгаден VOX за VX-146 ..... VC-25
                Другото е една схемичка ....
                Хубавото на тази машинка е че може да и променяш честотата от 400 до 500 MHz и мощността до около 5 W ...
                Прикачени файлове
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  ... мощността до около 5 W ...
                  Много грее при 5 Вата. И батерията заминава много бързо...

Коментар

Ууу ... Толко напуйчено описание отдавна не бях виждал)
                    Ма пак не казват колко ома е слушалката. Микрофонът е някъв динамичен види се.
                    Много са го надули компютърно. Ужъстъ. Това колко е по-скъпо от 146?
                    Сега па ме е страх да не го гръмна с тия 50 ома дето се каня да му включа.
                    Ъъъ ... Ммм ... Ше ме пратите в хладилника за течности(((
                    Благодаря за линковете, много са ценни. Едно време имах някви, ма се загубиха през годините. Тия са по-хубави.

Коментар

Микрофона най-вероятно е електретен, те работят на 1.2 - 1.5V

Коментар

сега видях, че и тук имало тема
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...60&postcount=4

Коментар

Той човекът после я пусна. Хубава тема с правилни отговори. Ама не е за мене тая работа, за компютърджии си е. Нито имам месец да се ориентирам кое какво, нито ми е работа да се завирам в шамарите. Ако ми трябва такова ще се оплаквам на който знае ...

Коментар

Ей ви сервизно ръководство за VX-146.
                            Прикачени файлове
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хм. По същество е същото като 160/180. А онова сигурно е много по-скъпо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X