Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с компютъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с компютъра

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
    Лек офтопик - от гръмотевиците, към некъдърниците, но...

Понеже съм горд клиент на EVN Кърджали мога да ти кажа, какво правя в такива случаи... Обикновенно нищо... факт... Отначало сменях захранвания (до момента в който установих, че съм купил четири за по-малко от три седмици), после си купих UPS... после направих сметката и се оказа, че реално ми излиза по-евтино да сменям дъна и процесори на определен итервал от време... Хардовете горят сравнително рядко, а аз нямам важни неща на харда, който бича на PC-то. Иначе си имам 4 за клиентите...

Проста сметка - 4-5-6 аварии през пролетта и началото на лятото - една ефективна смяна на дъно, процесор и съответно 4-5-6 LAN карти... Не е приятно, но...

...
    Знам, че в Кърджали тоците са отвратителни, ама чак толкова....
    Според мен имаш проблем със зануляването (Да Не се бърка със Замасяване!) на Шуко контакта, където ти е включен разклонителя за компа.Ако не е трипроводен разклонителя(или несвързан добре масовия проводник), дори да е занулен контакта - файдата е никаква.
    Не видях някой да пише, дали е проверил - занулен ли му е контакта ???
    Същото важи и за другите с изгорели Лан-карти - да си проверят контакта на стената - дали е шуко, и после дали е занулен.
    Ако не е тип шуко, обикновено не става за зануляване, тоест трябва да се смени целия контакт.

Последно редактирано от Ясен; 01-06-10, 15:11. Причина: линкът
    Grand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
    Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
    'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'

Коментар

От: Проблем с компютъра

Същите проблеми имат всички в блока ми... Трафа до нас май прави проблема, но от EVN само вдигат раменете...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X