Карто клонираш диска всички инсталирано ще се размрънка да ти иска нови номера. Само Windows-а има шанс да тръгне, ако лаптопите/таблетите си имат вграден лиценз, иначе и той ще иска активация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компютри-близнаци.
Свий
X
-
-
Мàни, в офиса ми се прецака дъното (така се установи след много опити смяна на памети, захранвания и още разни неща по акъл на chatgpt
) на HP 6300 SFF. Купих за 40 € един HP 6200 Pro SFF (не намерих 6300), и реших да му пренеса диска от гръмналия HP 6300 със все уиндоуса, MS-офиса и т.н. Тръгна всичко, но-о-о-о всичко си поиска нова активация - и уиндоуса и офиса и adobe acrobat-а...
-
-
Правено е вече..... или реши, че новите дъна съм ги преинсталирал?
Що се отнася до лицензите.. ми, аз не умея да работя със сложни лицензирани програми.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
-
Не казах преинсталиране, а прелицензиране.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеПравено е вече..... или реши, че новите дъна съм ги преинсталирал?
Що се отнася до лицензите.. ми, аз не умея да работя със сложни лицензирани програми.
Например имаш Office пакет на единия. Клонираш му диска върху другия, пускаш Word, и той ти размахва трипръстие че не е лицензиран и ти иска код.
Windows понякога не мрънка, ако компютъра има вграден лиценз например, но повечето други неща мрънкат, защото лицензът им е вързан към конкретното дъно/биос/диск/мрежова карта и квото се сетиш още.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Е, офиса, за базови приложения има съвсем прилични безплатни алтернативи. Всъщност не се сещам кога за последно съм инсталирал дограма-офис. А тия които идват предварително инсталирани с дограмата, ги деинсталирам.
Няколко приказки за облачните сториджи. Последната година и половина имаше сривове на куп такива или секюрити услуги, вследствие на което светът почти спря.
Затова е хубаво човек да се замисли дали трябва да ги изпозлва или може да мине и със собствени ресурси...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар