Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компютри-близнаци.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Карто клонираш диска всички инсталирано ще се размрънка да ти иска нови номера. Само Windows-а има шанс да тръгне, ако лаптопите/таблетите си имат вграден лиценз, иначе и той ще иска активация.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Мàни, в офиса ми се прецака дъното (така се установи след много опити смяна на памети, захранвания и още разни неща по акъл на chatgpt ) на HP 6300 SFF. Купих за 40 € един HP 6200 Pro SFF (не намерих 6300), и реших да му пренеса диска от гръмналия HP 6300 със все уиндоуса, MS-офиса и т.н. Тръгна всичко, но-о-о-о всичко си поиска нова активация - и уиндоуса и офиса и adobe acrobat-а...

Правено е вече..... или реши, че новите дъна съм ги преинсталирал?

Що се отнася до лицензите.. ми, аз не умея да работя със сложни лицензирани програми.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Правено е вече..... или реши, че новите дъна съм ги преинсталирал?

Що се отнася до лицензите.. ми, аз не умея да работя със сложни лицензирани програми.
      Не казах преинсталиране, а прелицензиране.

Например имаш Office пакет на единия. Клонираш му диска върху другия, пускаш Word, и той ти размахва трипръстие че не е лицензиран и ти иска код.

Windows понякога не мрънка, ако компютъра има вграден лиценз например, но повечето други неща мрънкат, защото лицензът им е вързан към конкретното дъно/биос/диск/мрежова карта и квото се сетиш още.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        И аз имам трипръстие за размахване. ... и то е на същия клониран диск.

Е, офиса, за базови приложения има съвсем прилични безплатни алтернативи. Всъщност не се сещам кога за последно съм инсталирал дограма-офис. А тия които идват предварително инсталирани с дограмата, ги деинсталирам.

Няколко приказки за облачните сториджи. Последната година и половина имаше сривове на куп такива или секюрити услуги, вследствие на което светът почти спря.
      Затова е хубаво човек да се замисли дали трябва да ги изпозлва или може да мине и със собствени ресурси...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X