Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с компютъра!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с компютъра!!!

Извинявам се, че ползвам тази тема.
    Искам да си вържа компа през телевизора. За целта трябва към 6метра кабел. Дали има вариант да стане? Нищо не разбирам от компютри, искам и усилвателя да работи през телевизора и през компа.
    Май нищо не се разбра, абе като пусна филм на компа, да го гледам през телевизора и да се озвучава през ресивера.
    Ако имаме във форума някой, който си изкарва хляба с това и иска да го направи срещу съответното заплащане, моля да се свърже с мен. Аз съм в Божурище.
    Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение
      Извинявам се, че ползвам тази тема.
      Искам да си вържа компа през телевизора. За целта трябва към 6метра кабел. Дали има вариант да стане? Нищо не разбирам от компютри, искам и усилвателя да работи през телевизора и през компа.
      Май нищо не се разбра, абе като пусна филм на компа, да го гледам през телевизора и да се озвучава през ресивера.
      Ако имаме във форума някой, който си изкарва хляба с това и иска да го направи срещу съответното заплащане, моля да се свърже с мен. Аз съм в Божурище.
      Поздрави!
      Колко нищо не разбираш от компютри ?
      По принцип не е нещо сложно, но като начало трябва да кажеш каква ти е видеокартата (марка модел) за да знаем с какви изходи разполага. Другото е какъв ти е телевизора и какви входове има. След това ще се мисли за кабела какъв трябва да е.
      Ако имаш желание и време може да погледнеш във форума на harwareBG.com, там има доста теми по тоя въпрос.
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Ха ха ха, толкова не разбирам, че не знам какво е видеокарта....
        Мога да снимам гърба на компа, ако ще помогне.
        Телевизора е LG 42 инча LCD, има много изводи и тях да ги снимам? И в ресивъра има много дупки.

Коментар

Хм
          Ами най вероятно такъв тип кабел ще ти свърши работа http://www.google.bg/images?hl=bg&q=...w=1024&bih=523

Видеокартата предполагам не е мноооого стара. Предполагам имаш някъде някакви книжки от разните чаркове на компютъра, най-вероятно са две едната е за дъното другата е за видеокартата. Аз съм с LG 32LH2000 и съм с посочения кабел.

Ама май няма да е най-лесно като гледам, понеже има и малко настройки при свързването.
          Относно аудито, нещо не разбрах . При мен компютъра и ТВ-то са в една стая, звука от компютъра ми минава през уредба (аз всъщност като усилвател я ползвам ) и само картината ми е на ТВ-то. Не разбрах, ти имаш желание да вържеш и усилвател към телевизора ли?

п.п. Сори ама трябва да излизам, та незнам след колко часа ще мога да отговоря.

Може и да ми изтрият линка, но може да почетеш тук http://hardwarebg.com/forum/search.php?searchid=9444280
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Ще пробвам да направя нещо. Благодаря за вниманието!

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
              Здравейте,

Имам си троянско конче, но незнам как да го махна!
              Ако може някой да помогне! Да каже как да го разкарам!

[ATTACH=CONFIG]301750[/ATTACH]

Благодаря!
              "Хем по-чисто, хем по-лесно, с Формат Це ще е чудесно." Или, иначе казано, вземи го преинсталирай тоя компютър. Щом нещо ти яде виртуал мемори много ясно, че е вирус. И ако някой ти каже, че влязъл вирус се чисти с антивирусна, не му вярвай. Моята просто не ги пуска да влязат.

Коментар

Готово! Приятел се смили над компютърната ми неграмотност, дойде и върза всичко.
                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X