Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с компютъра!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с компютъра!!!

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
    Ок! Мерси за отделеното време!!!

ок ...
    [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

Увеличи виртуалната памет. Цъкаш на My computer с десен бутон -> Properties -> Advanced -> меню Performance натискаш Setings -> меню Advanced и там най-долното меню е Virtual memory дай му Initial Size : 2000 и Maximum Size 4000 и си готов. Увеличаването на виртуалната памет ще ти намали дисковото пространство, но с много малко Направи го и ще има ефект

Коментар

това добре.но е препоръчително да е 2 пъти по голяма вирт от хардуерната реална а той е със 2х512 значи 2200 е неговата настройка правилна.... ако е ссд диска даже се изключва виртуалната защото напротив бави. ами целия проблем си е неподдържан компютър тук..... малко чистене,дефраг и ше си полети пак. ааа и задължително по-стара версия на скайп (новата си е бъгава). ;-)
        висете отпуснато

Коментар

Не обвинявайте за всичко скайпа dhx е дал добра идея за дефрагментация, наистина направи я и като качиш виртуалната памет не би трябвало да имаш проблеми. За друго пиши. Има още неща които може да се направят.

Коментар

чистене,дефраг - има косвена връзка в този случай
            задължително по-стара версия на скайп (новата си е бъгава) - в никакъв случай Vista много е бъгава, може ХР, но най-добре ползвайте Win98 (силно доказан през годините, също ползва значително по-малко Physical & Virtual Memory)

Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнение
            Увеличи виртуалната памет. Цъкаш на My computer с десен бутон -> Properties -> Advanced -> меню Performance натискаш Setings -> меню Advanced и там най-долното меню е Virtual memory дай му Initial Size : 2000 и Maximum Size 4000 и си готов. Увеличаването на виртуалната памет ще ти намали дисковото пространство, но с много малко Направи го и ще има ефект

- Както е казал колегата: Увеличи виртуалната памет.
            - Но преди това изчисти page файла
            - 2000 и 4000: не спазвай това правило след като си с 1GB е по добре да го фиксираш на 2500 мин и макс. (когато е фиксиран файла има ред предимства)

Забележка: Принципа на Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече" в случая не е добър вариант. По-голям page файл не гарантира по добра работа, но гарантира повече загубено място.
            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Здравйте.Имам проблем с компа - преинсталирам го , инсталирам всичко драйвери и програми и ми бъгва.Като го включа по принцип трябва да ми излезе долу в дясно скаип и разни други програми обаче ги няма и не мога да щракна на нищо забива и това е. Трябва да вляза през Safe Mode за да го върна назад иначе нищо не мога да направя . Моля помогнете ..

Коментар

Здравйте.Имам проблем с компа - преинсталирам го , инсталирам всичко драйвери и програми и ми бъгва.Като го включа по принцип трябва да ми излезе долу в дясно скаип и разни други програми обаче ги няма и не мога да щракна на нищо забива и това е. Трябва да вляза през Safe Mode за да го върна назад иначе нищо не мога да направя . Моля помогнете ..

Коментар

Влез в БИОС-а и дай настройките на дефолт и после преинсталирай. Виж и темата на Майстора....
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от cobadera Преглед на мнение
                    Еми омазал си го, най-вероятно си го преинсталирал отгоре върху стария, което го донамазва тотално! Windows се преинсталира начисто с форматиране на системния дял, заделен само за него! Другото е говна...
                    Ако нямаш отделен дял само windows-a обаче, това е най-лошия вариант. Трябва внимателно да си направиш backup на всичко - my documents (ако изобщо го ползваш), мейли, чудеса, неща по десктопа и всичко което се сетиш дето е в дяла на windowsa!
                    И един съвет - не ползвайте my documents и desktopa да си държите неща щото при преинсталция много се губят, човек винаги забравя по нещо!

Колкото до виртуалната памет - ВИНАГИ си го оставяйте на "System managed size" за да си нямате такива проблеми като на автора на темата! Доказано е!

Коментар

Първоначално публикуван от cobadera Преглед на мнение
                      Малко постно обяснение си дал, ама нейсе. Преди да качиш драйверите, забива ли? Ако веднага след инсталация бачка, а после забива, качвай драйверите по-внимателно и виж кой те прецаква - или устройството е скапано, или драйвера не е правилния.
                      Увери се, че всичко работи след инсталация на Win и драйвери и след това качвай софтуера, пак едно по едно, с рестарти между инсталациите, както едно време Може някоя програмка да ти се белосва.

Всичкото това при услове, че си обърнал внимание на казаното от колегите по-горе.

П.П. Ако форматираш диска при инсталация, НЕ пускай quick format. Става по-бавно, но има някакви шансове да ти намери проблем с диска, ако имаш такъв.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: Проблем с компютъра!!!

Здравейте,

Имам си троянско конче, но незнам как да го махна!
                        Ако може някой да помогне! Да каже как да го разкарам!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dddddddddddddddd.jpg
Прегледи:1
Размер:76.3 КБ
ID:5253747

Благодаря!

Коментар

Рестартирай - преди да се зареди Windows т.е. да ти покаже логото на OS-а - например шарената топка с цветовете на Майкрософт или Windows XP надписа натисни F8. Трябва да ти изкара меню с опция да влезеш в Safe Mode. Избираш нея. След това ти дава съобщение дали искаш да ползваш System restore - цъкаш "No" и минаваш в Safe mode. В този режим можеш спокойно да изтриеш файла.

EDIT: Само, като съвет - не го трий - добави едно ".old" след името (ще стане на "HBLiteSAHook.dll.old") с което ще се получи същото, но ако се окаже, че си сбъркал ще ти е по-лесно да се възстанови файла.
                          Последно редактирано от господин никой; 18-02-11, 16:36. Причина: EDIT...

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
                            Здравейте,

Имам си троянско конче, но незнам как да го махна!
                            Ако може някой да помогне! Да каже как да го разкарам!

[ATTACH=CONFIG]301750[/ATTACH]

Благодаря!
                            изглежда от културните, има си uninstall...
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
                              изглежда от културните, има си uninstall...
                              Точно това ме притеснява...
                              //eidt - това не е троянски кон - това е обикновен addware... Не е приятен, но не е страшен.
                              Последно редактирано от господин никой; 18-02-11, 16:41. Причина: //edit

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                                EDIT: Само, като съвет - не го трий - добави едно ".old" след името (ще стане на "HBLiteSAHook.dll.old") с което ще се получи същото, но ако се окаже, че си сбъркал ще ти е по-лесно да се възстанови файла.
                                Сложох му ".old" и го разкарах, пък да става каквото ще!
                                С uninstall нестава нещо!

Благодаря за помоща!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X