Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с компютъра!!!
Свий
X
-
До: Проблем с компютъра!!!
Увеличи виртуалната памет. Цъкаш на My computer с десен бутон -> Properties -> Advanced -> меню Performance натискаш Setings -> меню Advanced и там най-долното меню е Virtual memory дай му Initial Size : 2000 и Maximum Size 4000 и си готов. Увеличаването на виртуалната памет ще ти намали дисковото пространство, но с много малко
Направи го и ще има ефект
Коментар
-
това добре.но е препоръчително да е 2 пъти по голяма вирт от хардуерната реална а той е със 2х512 значи 2200 е неговата настройка правилна.... ако е ссд диска даже се изключва виртуалната защото напротив бави. ами целия проблем си е неподдържан компютър тук..... малко чистене,дефраг и ше си полети пак. ааа и задължително по-стара версия на скайп (новата си е бъгава). ;-)висете отпуснато
Коментар
-
чистене,дефраг - има косвена връзка в този случай
задължително по-стара версия на скайп (новата си е бъгава) - в никакъв случай Vista много е бъгава, може ХР, но най-добре ползвайте Win98 (силно доказан през годините, също ползва значително по-малко Physical & Virtual Memory)

Първоначално публикуван от boytomen Преглед на мнениеУвеличи виртуалната памет. Цъкаш на My computer с десен бутон -> Properties -> Advanced -> меню Performance натискаш Setings -> меню Advanced и там най-долното меню е Virtual memory дай му Initial Size : 2000 и Maximum Size 4000 и си готов. Увеличаването на виртуалната памет ще ти намали дисковото пространство, но с много малко
Направи го и ще има ефект 
- Както е казал колегата: Увеличи виртуалната памет.
- Но преди това изчисти page файла
- 2000 и 4000: не спазвай това правило след като си с 1GB е по добре да го фиксираш на 2500 мин и макс. (когато е фиксиран файла има ред предимства)
Забележка: Принципа на Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече" в случая не е добър вариант. По-голям page файл не гарантира по добра работа, но гарантира повече загубено място.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Здравйте.Имам проблем с компа - преинсталирам го , инсталирам всичко драйвери и програми и ми бъгва.Като го включа по принцип трябва да ми излезе долу в дясно скаип и разни други програми обаче ги няма и не мога да щракна на нищо забива и това е. Трябва да вляза през Safe Mode за да го върна назад иначе нищо не мога да направя . Моля помогнете ..
Коментар
-
Здравйте.Имам проблем с компа - преинсталирам го , инсталирам всичко драйвери и програми и ми бъгва.Като го включа по принцип трябва да ми излезе долу в дясно скаип и разни други програми обаче ги няма и не мога да щракна на нищо забива и това е. Трябва да вляза през Safe Mode за да го върна назад иначе нищо не мога да направя . Моля помогнете ..
Коментар
-
Еми омазал си го, най-вероятно си го преинсталирал отгоре върху стария, което го донамазва тотално! Windows се преинсталира начисто с форматиране на системния дял, заделен само за него! Другото е говна...Първоначално публикуван от cobadera Преглед на мнениеЗдравйте.Имам проблем с компа - преинсталирам го , инсталирам всичко драйвери и програми и ми бъгва.Като го включа по принцип трябва да ми излезе долу в дясно скаип и разни други програми обаче ги няма и не мога да щракна на нищо забива и това е. Трябва да вляза през Safe Mode за да го върна назад иначе нищо не мога да направя . Моля помогнете ..
Ако нямаш отделен дял само windows-a обаче, това е най-лошия вариант. Трябва внимателно да си направиш backup на всичко - my documents (ако изобщо го ползваш), мейли, чудеса, неща по десктопа и всичко което се сетиш дето е в дяла на windowsa!
И един съвет - не ползвайте my documents и desktopa да си държите неща щото при преинсталция много се губят, човек винаги забравя по нещо!
Колкото до виртуалната памет - ВИНАГИ си го оставяйте на "System managed size" за да си нямате такива проблеми като на автора на темата! Доказано е!
Коментар
-
Малко постно обяснение си дал, ама нейсе. Преди да качиш драйверите, забива ли? Ако веднага след инсталация бачка, а после забива, качвай драйверите по-внимателно и виж кой те прецаква - или устройството е скапано, или драйвера не е правилния.Първоначално публикуван от cobadera Преглед на мнениеЗдравйте.Имам проблем с компа - преинсталирам го , инсталирам всичко драйвери и програми и ми бъгва.Като го включа по принцип трябва да ми излезе долу в дясно скаип и разни други програми обаче ги няма и не мога да щракна на нищо забива и това е. Трябва да вляза през Safe Mode за да го върна назад иначе нищо не мога да направя . Моля помогнете ..
Увери се, че всичко работи след инсталация на Win и драйвери и след това качвай софтуера, пак едно по едно, с рестарти между инсталациите, както едно време
Може някоя програмка да ти се белосва.
Всичкото това при услове, че си обърнал внимание на казаното от колегите по-горе.
П.П. Ако форматираш диска при инсталация, НЕ пускай quick format. Става по-бавно, но има някакви шансове да ти намери проблем с диска, ако имаш такъв.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
От: Проблем с компютъра!!!
Рестартирай - преди да се зареди Windows т.е. да ти покаже логото на OS-а - например шарената топка с цветовете на Майкрософт или Windows XP надписа натисни F8. Трябва да ти изкара меню с опция да влезеш в Safe Mode. Избираш нея. След това ти дава съобщение дали искаш да ползваш System restore - цъкаш "No" и минаваш в Safe mode. В този режим можеш спокойно да изтриеш файла.
EDIT: Само, като съвет - не го трий - добави едно ".old" след името (ще стане на "HBLiteSAHook.dll.old") с което ще се получи същото, но ако се окаже, че си сбъркал ще ти е по-лесно да се възстанови файла.
Коментар
-
изглежда от културните, има си uninstall...Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнениеЗдравейте,
Имам си троянско конче, но незнам как да го махна!

Ако може някой да помогне! Да каже как да го разкарам!

[ATTACH=CONFIG]301750[/ATTACH]
Благодаря!байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Точно това ме притеснява...Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнениеизглежда от културните, има си uninstall...
//eidt - това не е троянски кон - това е обикновен addware... Не е приятен, но не е страшен.
Коментар
-
Сложох му ".old" и го разкарах, пък да става каквото ще!Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнениеEDIT: Само, като съвет - не го трий - добави едно ".old" след името (ще стане на "HBLiteSAHook.dll.old") с което ще се получи същото, но ако се окаже, че си сбъркал ще ти е по-лесно да се възстанови файла.
С uninstall нестава нещо!
Благодаря за помоща!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар