Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Windows 7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Windows 7

Вади син екран защото има конфликт с драйверите.
    При мен на Compaq 1.6 процесор и 0.5GB RAM, 7077 Genesis си бачка перфектно, и товари много по-малко от XP Home.

Коментар

@kinex, конфликта е само в билд 7077. Лично съм пробвал всички билдове от 7000 до 7100 на този лаптоп и само с гореспоменатия имаше конфликт

Както и да е ако не сте прочели Майкрософт направо "удариха кьоравото" с ей това чудо - > http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2009/04/24/secret-no-more-revealing-virtual-windows-xp-for-windows-7.aspx
      VXP или Windows XP mode както искат да го наименуват но е страхотно, това трябваше да го има още във Виста. ХП програмите ще си вървят както трябва и в синхрон с 7-цата. Хайде честито.

Коментар

Ако знаех че проблема е в 7077, нямаше да се мъча над 150 часа като грешен дявол. И в крайна сметка на единия лаптоп с тъч скиин така и не успях да му подкарам резолюцията. Пробвах и по-стари билдове и положението беше същото. Тогава просто по-нови от 7077 нямаше, а до първия релииз кандидат не ми се чакаше.
        Можеш ли да дадеш директен линк към VXP.

Коментар

Все още го няма в TechNet, MSDN, Connect ... може би го дават само на gold partners или OEM партньори.

Очаква се, след като излезе официално на 5-ти май да го пуснат пробно ( слухове ).

В единия от новинарските сайтове написаха по повод на изтичането на билдовете: "Somebody please get a plumber over to Redmond, because there's a constant leak happening all over the place."

Коментар

Това не е ли "контролирано изтичане"?

Коментар

Цялата история е лек фарс с изтичането и е ясно на всички. Те не губят и стотинка от всичко това, напротив - Първо печелят от безплатната реклама, Второ печелят от това, че непрекъснато получават feedback за грешки и пропуски, Трето печелят от начина на разпространение ... колко щеше да им струва да сложат билдовете за публично разпространение на техните сървъри ? - МНОГО средства а те си решиха генерално проблема.

Зарибявка иначе казано.

Коментар

Колеги изчакайте да излезе официално РС 1, дори РС2 и тогава се хвърляйте да ги държите за по-дълго време и т.н Този уиндоус няма почти нищо общо с това което ще излезе средата на Декември.. Просто прекалено много неща липсват, сега виждате само една платформа изчистена от групостите на Виста и т.н

Иначе уина е много добър! Личните ми очаквания най- добрия който ще излезе въобще

Но едно е сигурно на 100% ще бъде по-бърз от ХР!
                [COLOR=Silver]VAG GrouP[/COLOR]

Коментар

"Уиндоус 7" RC излиза днес
                  "Майкрософт" пуска днес кандидат финална версия на "Уиндоус 7".

Това съобщава в блога си корпоративният мениджър Брандон Лебланк. От днес RC ще може да бъде теглен от абонатите на MSDN и TechNet, а от 5 май системата ще стане достъпна за всички потребители.
                  "Уиндоус 7" RC версията се появи в торент сайтовете преди няколко седмици. Финалната версия, според по-ранно косвено обявление на "Майкрософт", се очаква към края на настоящата година или началото на следващата. Не е изключено обаче завършената система да бъде готова преди този срок.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Ако знаех че проблема е в 7077, нямаше да се мъча над 150 часа като грешен дявол. И в крайна сметка на единия лаптоп с тъч скиин така и не успях да му подкарам резолюцията. Пробвах и по-стари билдове и положението беше същото. Тогава просто по-нови от 7077 нямаше, а до първия релииз кандидат не ми се чакаше.
                    Можеш ли да дадеш директен линк към VXP.
                    Вече мога - >
                    http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Ще почакаме да му хвърлиме поглед

Коментар

Първоначално публикуван от experriment Преглед на мнение
                      Вече мога - >
                      http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Ще почакаме да му хвърлиме поглед
                      Супер, ама процесор с виртуализация нямам.

Оказа се че на единия лаптоп процесора поддържа 64
                      64 битовата версия на 7 дали ще работи по-добре.

Коментар

Това колко добре ще работи 64 битовата версия има малко значение защото основният ти проблем ще бъде намирането на приложения които да работят под нея... Не те съветвам, ще се вкараш в голямо приключение без особени ползи... даже никакви...
                        VPetrov.photography

Коментар

Така и ще направя.
                          То не че приключението с драйверите на седмицата е малко де,
                          ама аз вече се отказвам.
                          Ако някой се похвали че е подкарал тъч скриин ще го мъча пак.
                          Към момента съм по склонен да вярвам че в бетата такава екстра няма.

Коментар

За съжаление се оказа, че и моя процесор е не поддържа виртуализация ... но пък продължаваме по старата схема -> Vmware или VirtualPC.

Аз съм с 64-битовата версия на 7-цата ?

Коментар

Проблема с драйверите се оказа много елементарен.
                              Просто трябва да се инсталират под Vista Compatibility mode и да се стартират като Administrator.

Right-click the driver setup file – click the Compatibility tab – select Windows Vista and mark “run this file as Administrator”

А за собствениците на HTC Shift ето една задължителна интервенция.
                              http://www.modaco.com/content/window...our-htc-shift/
                              От два дена съм със синхронизиран Windows 7 и Windows Mobile. Всички програми работят, само aero темите вадят син екран.
                              Най ме радва че се отървах от гнусната Виста и вентилаторите заспаха.

Коментар

а аз оня ден деинсталирах и 7 цата и убунтуто(карах със 2 те) щот ми писна от бъгове и си метнах старика хр про. и май спрех да се ядосвам непрекъснато.......... може и да е смешно ама ми е спокойно сега като си работя......
                                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X