Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Windows 7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Windows 7

Колега Муууу виж този линк -> http://windows7forums.com/windows-7-...ter-share.html

След намирането на wi-fi мрежа предполагам и даваш всички отметки в network and sharing center ( отляво се появява Change advanced sharing settings ).

Със всеки изминал релийз нещата се оптимизират. ( забележка: времето за зареждане до десктоп е около 40 сек повече от предишния релийз ) .

Коментар

Проблеми с ДОС вече няма. Поддържа всички кирилици и т.н.
      В мрежите всичко е настроено както трябва, но нещо все още куца. Компютрите се виждат, но не могат да си отварят шеровете. И с пароли и без всичко е пробвано. Пробвано е и с включени IP v6 и с изключени и разлика няма. Стени и защити, антивирусни и подобни са изпробвани и проблемите не са в тея телевизори. Според специалистите в руските форуми зависи от версията на релийза. Уж имам няколко и тая е най-добра. Преинсталирана е за 6-ти път след яко обозване, но за сега съм супер доволен. Ще чакам официалната версия да излезе и се мятам с двата крака.
      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Ядрото до колкото знам от доста време е малко - MinWin, но до колкото съм чувал името му е малко не на място с размер от близо ~300 мб(не съм напълно сигурен за размера, може и да беше 100, но все пак ми се струва, че е по-голямо и тромаво от линукс)

Другото за Уиндолс 7 е, че е така направен и въобще тръгва от Виста - Макрософт има пълен контрол върху това което се стартира на компютъра. В смисъл с ъпдейтите може да се слагат ограничение на това кои програми пускат(някои програми може така да не работят).

Иначе не е лош. Х-ОС подобна е. По-бърза. Бъговете като че ли са по-малко и сравнително малко, но не съм се занимавал много.

Оставам си все още на ХР и Убунту.

Коментар

Някой може ли да препоръча версия на Windows 7, която е аналогична на Vista Business.
          Лаптопа е HTC Shift с 800MHz процесор и 1GB RAM.
          Мисля да му сложа Windows7 Genesis 7056, ако не намеря по-лека версия.

Коментар

Windows 7 Ultimate 6.1.7057.0

Product key: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
            Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
            Product key: GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
            Product key: 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
            Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
              Windows 7 Ultimate 6.1.7057.0
              С какво е по-различен от Genesis

Коментар

Видях го тва 7057.
                Има
                HomeBasic
                HomePremium
                Professional
                Ultimate

Ще го мъча че с Genesis не мога да подкарам ТъчСкрийна.

Коментар

Да питам и аз тук докато 7-цата е бета за какъв Вин 7 си говорим,че не ми става много ясно.

Коментар

За сега тествам различни версии и се кефя. Според запознати, след някой и друг месец повечето версии ще спрат, но някой ще продължаваме да си работим . Наблегнете на Активацията! Наздраве!

Коментар

За сега тествам различни версии и се кефя. Според запознати, след някой и друг месец повечето версии ще спрат, но някой ще продължаваме да си работим . Наблегнете на Активацията! Наздраве!
                      Хубаво тестваш ама тва 7 Ultimate що ми се струва че не от най-леките.
                      Пробвах Vista Ultimate и таратайката направо спря. А с Vista Busines си е стрела.
                      Код за 7 Professional търся.

Коментар

Виста и 7 са толкова близки като натоварване на щайгата, колкото 3.11 и 98

Коментар

Виста и 7 са толкова близки като натоварване на щайгата, колкото 3.11 и 98
                          7 Ultimate по-бърз ли е от Vista Home Basic.

Коментар

Не мога да направя чисто сравнение щото Вистата е на доста по-нов и хубав лаптоп от моята щайга а върви видимо по-зле.

Коментар

Лично не съм го тествал,но много от хората които познавам и се занимават доста сериозно с софтуер бая го хвалят този Windows 7 и сериозно се замислям вече дали да остана на XP или да мина на 7...
                              [COLOR=Black]
                              [/COLOR]

Коментар

Ей тая мъка я няма никъде. Вчера три пъти се опитах да пиша в форума и три пъти ме спираше Синия екран . Това положение беше от build 7077 .. толко проблеми и с Виста не съм не съм виждал. Минало, днес сложих 7100 и върви мааазно и гладко без идиотизми за сега.
                                Та съвета ми е не слагайте 7077 билд.
                                И си правете back up на цялата система след инсталиране на всичко необходимо, за да можете да върнете системата в напълно работещ вид ако омажете нещо

5 Май се очаква да излезе официалната RC а до края на годината и RTM.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X