До: Проблеми с ADSL доставките на БТК
Пу-пу... Пепел ти на езика за големите периоди.
Сегашният ми доставчик не ме е оставял без нет за повече от няколко часа. Обаче - цялата ми тераса е в апаратура, две АП-та, две антени - едната парабола, едната по-малка насочена, суич, два захранващи адаптера и кабелииии... А иде пролет, като се притъмни небето, още преди да загърми започват едни разряди по суича, тичане, изключване. Като свърши бурята - обратно, включване на устройствата, почти всеки път смяна на суич (и лан-аджия станах, съпорт демек).
Отделно на моя комп горяха ЛАН карта, паралелен порт и захранване...
Единственото, което ме спира тутакси да стана клиент на БТК АДСЛ е бавната реакция при проблеми, иначе тези условия сега са убийствени. Защото за мен да остана само на TV не е забавление, а живо мъчение.
Пу-пу... Пепел ти на езика за големите периоди.
Сегашният ми доставчик не ме е оставял без нет за повече от няколко часа. Обаче - цялата ми тераса е в апаратура, две АП-та, две антени - едната парабола, едната по-малка насочена, суич, два захранващи адаптера и кабелииии... А иде пролет, като се притъмни небето, още преди да загърми започват едни разряди по суича, тичане, изключване. Като свърши бурята - обратно, включване на устройствата, почти всеки път смяна на суич (и лан-аджия станах, съпорт демек).
Отделно на моя комп горяха ЛАН карта, паралелен порт и захранване...Единственото, което ме спира тутакси да стана клиент на БТК АДСЛ е бавната реакция при проблеми, иначе тези условия сега са убийствени. Защото за мен да остана само на TV не е забавление, а живо мъчение.

Коментар