Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-малкият Лап-Топ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-малкият Лап-Топ

Навсякъде има всичко, не се съмнявам. Само че мене ме няма там. А където съм - няма нищо.
    Каквито се правят на велики фирми тука - ходих, звъних. Не ми е работа да ги уча какво е това, и не ми е интересно да си говоря с тях. Хептен тъпото е че и от Москва изчезнаха Хамърхедовете.

Коментар

Стефане, има си го съвсем стандартно, но цената не е прилична.

Коментар

В Москва Хамърхедовете бяха по 200 долара ...
        Ама тука и търговците са от голямото добрутро. За по-малко от 3 000 няма и пръста да си мръдне.

Коментар

Не знам за Москва цифрите. Ние тук ги продаваме с фиксирана цена, определена от производителя чрез дистрибутора. Няма мърдане. А си мръднал нагоре, или надолу - прекратяват договора. Маржът е между 5 и 8 % за различните видове. Наличности няма. Всичко се внася по заявка до 10-15 дена. Стефане, ти не разбра ли, че от хардуер никой не е забогатял /освен чичовите фирми и тези - с роднина митничар/.

Коментар

Аз също потвърждавам че всякакви ноутбуци и таблети във военно изпълнение могат да се купят без проблем... ако не говорим за цената...
            VPetrov.photography

Коментар

Там имаше купища втора употреба. Някой ги докарваше отнякъде. Със здрави батерии бяха по толкова.
              Четирицифрена цена е очевидно безсмислена в джипа. Като не го счупиш ще го забравиш някъде в патакламата. А в армията и по-скъпи неща са консуматив, така че някой може и да ги купува за колкото пише в сайтовете.

Коментар

Това нещо, като го моднеш достатъчно, за да върши работа в джипа, излиза почти на цената на един Ultra Mobile PC, като това http://www.gigabyte.com.tw/Products/...roductName=U60 . И леко се губи смисъла. Е, и това не е защитено, но и EeePC-то не е.

Ако все пак се прави нещо, така или иначе линукса трябва да се смени с уиндоус, по простата причина, че Ози Експлорер и nRute за линукс няма .

Джаджата е перфектна за човек, който пътува много и има нужда докато виси по летища, ресторанти и хотели, да си проверява пощата, пише документи, подържа някоя отдалечена система и т.н., а няма място в багажа за голям лаптоп.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз имам еее пц и си го ползвам и в момента/от него пиша/, взех си го за колата с хп съм и 120 г хард диск/портативен/ много е яко и на него правя почти всичко. Може да се носи в по голям джоб без проблеми.

Коментар

Привет и от мен.Темата е чудесна.Преди няколко дни имах възможноста да се докосна на най-малкият лаптоп който съм виждал до сега.Имаше софтуерен проблем с тъчскрейна.Клиента си го бе закупил от Китай за 900 евро.Ето и линка за повечко детайли:
                    http://www.umpcportal.com/products/product.php?id=103
                    OFFROAD SANDANSKI TEAM ON FACEBOOK

http://www.facebook.com/group.php?gid=304000130920

Коментар

и аз съм с Еее РС, малко ме дразни малкия екран но иначе е доста приятна машинка.
                      добавих 8Гб СД карта, оставих си линукса.
                      въобще съм много доволен.
                      LZ1NDI
                      DR650SE K8

Коментар

Спомена се че може с бърза външна памет да работи успешно.Малко по-бавно но качествено.Говоря за бърз флаш 8 ГБ за 50 лв.Въпроса ми е как например да си инсталирам дискчето за блутута.Или други неща,които са ми на диск.Без външно СД ще може ли?
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          Спомена се че може с бърза външна памет да работи успешно.Малко по-бавно но качествено.Говоря за бърз флаш 8 ГБ за 50 лв.Въпроса ми е как например да си инсталирам дискчето за блутута.Или други неща,които са ми на диск.Без външно СД ще може ли?
                          Може, копирай ги на флашка и ги инсталирай от там .
                          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Днес ходих в БТК да си поръчвам АДСЛ и видях промо-оферта : малкия АСУС за 399 лв ако сключиш договор за АДСЛ. Понеже така и така ще го правя, се зачудих дали да го взема и какво да го правя , или да го предложа ако някой го иска .

Коментар

Във нашата фирма има няколко такива... не съм очарован. Първо от едва няколко бройки вече имаме дефектирала - LAN адаптера е аут! Второ идеята да бъде евтин лаптопа го убива като функционалност за мен - момента с флаша не ми допада. Нямам точна представа за какво ще го ползваш (не изчетох всички мнения - виноват ), но това има много ограничено приложение и адски много поддръжка в него. То не бяха проблеми, то не бяха решения... За ASUS... това беше любимата ми фирма - от 4 сериозни конфигурации, които съм притежавал 4 бяха с техни дънни платки и техни графични карти. За съжеление повече нищо няма да купя от тях! Не одобрявам политиката им отностно съпорта и не одобрявам начина им на развитие - към компания, която прави всичко - от компютри до тостери - образно казано. Това си е лично мнение и не претендирам за точност.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                                Във нашата фирма има няколко такива... не съм очарован. Първо от едва няколко бройки вече имаме дефектирала - LAN адаптера е аут! Второ идеята да бъде евтин лаптопа го убива като функционалност за мен - момента с флаша не ми допада. Нямам точна представа за какво ще го ползваш (не изчетох всички мнения - виноват ), но това има много ограничено приложение и адски много поддръжка в него. То не бяха проблеми, то не бяха решения... За ASUS... това беше любимата ми фирма - от 4 сериозни конфигурации, които съм притежавал 4 бяха с техни дънни платки и техни графични карти. За съжеление повече нищо няма да купя от тях! Не одобрявам политиката им отностно съпорта и не одобрявам начина им на развитие - към компания, която прави всичко - от компютри до тостери - образно казано. Това си е лично мнение и не претендирам за точност.
                                Аз също не харесвам ЕЕ писито но лаптопите на асус от серията X51R са перфектни като характеристики, дизайн и цена . Иначе си прав че асус коренно си промениха политиката и от скъпи и качествени минаха на среден и нисък клас ...
                                Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X