Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за МакБукПро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся съвет за МакБукПро

В БГ е обратното.
    Извинявам се за излизането от темата, подведох се по предишните постове и препоръчах и аз.
    Виноват.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Коментар

От: Re: Търся съвет за МакБукПро

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
      Има пълен микрософт офис за МАК. Не е проблем.
      Значително по-зле (липса на функционалности) от този за Windows, но разликите биха се усетили предимно от напреднали потребители.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
        Мдааа, благодаря, Дани. Сега видях и е "само" 150$ за хоум и студентс
        Ползвам го, 14 лв. на месец, за пет лиценза - 20лв. Включва и инсталация на мобилно устройство (в моя случай - телефон)

Може да са ползва смесено - както на Win, така и на Mac в рамките на една покупка.

Коментар

Финансово Mac не е по-проблемен (към момента) от Windows базираните лаптопи, тъй като губи по-малък процент от цената си.
          Опитът ми е базиран на пет (до момента) продадени лаптопа, като средната загуба на стойност е в интервала 600-800лв за две години.
          Винаги съм ползвал максималните отстъпки (10-12-15% за студенти, има я и в момента).

Коментар

Re: Търся съвет за МакБукПро

Става проблемен когато ти потрябва фотошоп и аутокад. Офис 365 е добро решение. Обаче ако ти трябва само офис и интернет едно пц с линукс е достатъчно. Смятам че колегата е притиснат за МАК и не толкова функционалност колкото дизайн са определящи. В случая ако може да го купи и от тук насетне оправяй се, всичко е ок.

Коментар

От: Re: Търся съвет за МакБукПро

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              ...
              ...Смятам че колегата е притиснат за МАК и не толкова функционалност колкото дизайн са определящи. В случая ако може да го купи и от тук насетне оправяй се, всичко е ок.
              Всъщност, не съм точно притиснат, а направо съм изправен пред стената. Вече сме достатъчно големи, за да формулираме позиция и приоритети, но сме достатъчно малки, за да се вслушваме в отсрещните агументи. Притежанието на МАК-а ще означава, че "обкръжаващите ни обстоятелства" са ѝ дали, каквото е необходимо и само от нея зависи, какви резултати ще постигне. Е, в комбинация с дрешки, дребни сладки и купонджийска къща на 50 км. от мама и тати. Влизаме в съвсем различен казус, но до момента нямам разочарования от детето. Медалите от спорта са над 2 кила, а стипендията от гимназията си е утешителна награда за изтормозеното ми бащинско сърце. Понякога си мисля, че аз съм прекалено задръстен.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ако чакаш някой да те бутне в реката ей на аз съм готов.Като е Мак да е мак.Ще миряса и ти ще мирясаш за момента.После като излязат разните му там греди ще се наложи да ги заобикаляте по един или друг начин.Обаче с жена на глава знаеш не се излиза.И най-якият друг комютър да и намериш утре едно нещо да не му върви като хората(независимо,че на ябълката и 1000 може да не вървят) тя пак ще каже ей на ти така каза.Затова търси най-добрата цена и гаранция,а от там атака и каквото сабя покаже.
                Поздрави.
                Няма страшно в умирачката...
                Страшното е да си жив!...

Коментар

По цял ден край мен богати баби и дядовци американци и англичани ( богати щото плащат за тука по 1000 $ на вечер за апартамент ) - как не се намери някой с не Епъл телефон и лаптоп
                  Ако имаше нещо по добро щяха да са с него.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                    По цял ден край мен богати баби и дядовци американци и англичани ( богати щото плащат за тука по 1000 $ на вечер за апартамент ) - как не се намери някой с не Епъл телефон и лаптоп
                    Леко ми се губи причинно- следствената връзка. Щом съм богат, ще си купя МАК или щом съм си купил МАК, значи съм богат?
                    Ако бях в този коловоз, тази тема нямаше да я има.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                      Точно тази аргументация с бабите и дядовците а адски убедителна, да знаеш.

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      ... Понякога си мисля, че аз съм прекалено задръстен.
                      Мисля, няма да теглиш бърз кредит с 29% лихва и 12 страници ситен шрифт общи условия за тази покупка. Зарадвай 'лапето.
                      Виж вариант от САЩ, но тогава с apple care.

Коментар

Смирено моля колегата rosen_offroad да прекрати участието си в тази тема.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Re: От: Re: Търся съвет за МакБукПро

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                          Всъщност, не съм точно притиснат, а направо съм изправен пред стената. Вече сме достатъчно големи, за да формулираме позиция и приоритети, но сме достатъчно малки, за да се вслушваме в отсрещните агументи. Притежанието на МАК-а ще означава, че "обкръжаващите ни обстоятелства" са ѝ дали, каквото е необходимо и само от нея зависи, какви резултати ще постигне. Е, в комбинация с дрешки, дребни сладки и купонджийска къща на 50 км. от мама и тати. Влизаме в съвсем различен казус, но до момента нямам разочарования от детето. Медалите от спорта са над 2 кила, а стипендията от гимназията си е утешителна награда за изтормозеното ми бащинско сърце. Понякога си мисля, че аз съм прекалено задръстен.
                          Според мен го взимай и не го мисли толкова. Ценово е малко вероятно да мръдне, а от малък опит с жена не се спори.

Коментар

Скромно мнение-самото условие на задачата, предразполага към решението...щом дъщеря ти иска Мак, значи той не е само за да върши работа с него, а за да изпитва и удовлетвореност, че притежава нещо което е сочено за върха на сладоледа...(малко е свързано с новото време и това да си куул).
                            Ако изпаднеш в технически подробности, относно алтернативите и цените, Мака изглежда абсолютно безумие, но в реалност няма такъв кеф с никоя друга машина.
                            Гоблин го беше обяснил много хубаво с антистатичните чорапки и диванчето и аз съм на абсолютно същото мнение.
                            Съгласен съм и с мнението, че сериозна графична работа едва ли ще се върши с тоя Мак, но ако някога се стигне до такава, дъщеря ти ще изкарва много пари (да ти е жива и здрава-пожелавам и го искрено) и ще си вземе каквото и е нужно.
                            Да обобщя-ще се изръсиш, но кеф цена няма

Успех с дилемата, но повярвай ми, че щерката ще се усмихва много с Мак в скута

Поздрави,

Коментар

С риск да бъда попреплюта, но дали проверихте за втора употреба/refurbished? Може да се намерят за около 650 USD, тук вече може да се ремонтират доволно (ако човек не е прекалено голям карък).
                              И между другото, ако дойде момент за комерсиална употреба, някой правоимащ може да се сети да попита с какъв software е правено нещото и откъде е взет (това по повод свалянето на програми от разни места).

Коментар

Последния модел Макбуук е с 12 инча дисплеи и много паянтова конструкция. Иначе хардуера на мак Не може да се намери в технобакалиите на по тънка цена. Леново Т си остава най якия лаптоп. Само дето не е модерен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X