Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво да заменим Skype?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С какво да заменим Skype?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Имам лоши новини за вас. В момента няма алтернатива за компютър и почти няма алтернатива за телефон. Компаниите, занимаващи се с подобни неща са подложени на пазарно-непазарен натиск от телефонните компании и административно-мутренски натиск от разни Органи които искат много да знаят.

следствие - продуктите и услугите в тази област вървят назад.
    А натиск.
    МВР например от доста време има пълен достъп до скайп
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Изразих се дипломатично.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен К. Преглед на мнение
        Ако "клиентите" не се досещат, поне ИТ-то меожеше да провери в гугъл. Обясенено е с картинки:
        http://community.skype.com/t5/Window...e/td-p/3179796
        След ъпдейта,
        автоматичния прием се включва, като преди това не е бил включен.
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

От: С какво да замеим Skype?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          То алтернативи бол, ама ключовото е критична маса ползватели.
          Е на - айсикю-то умре, мирк-ата и тя
          Та ще видим кое ще е след скурето.
          Ааааа не така .. .Кюто нее умрело ... даже е мноо по-арно то тъпото "Скуре" , защото не изисква двамата абонати да са на линия , че да се получи файл или съобщение , екстра , която ме спечели за цял живот.
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Напоследък ползвам ooVoo. подържа разговор с повече хора малко памет заема и работи добре с андроид
            .

Коментар

От: С какво да замеим Skype?

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
              То за мене лесно, клиентите са мъката

Пичове,
              след новия ъпдейт, веднъж като приемете файл от някой, после този някой ти качва файлове на вашия комп без ваше съгласие колкото си иска
              Не е точно така , чети дребния шрифт , има си опция дали да активираш това нещо или да те пита всеки път ?

A1+

Коментар

Освен Viber-a все по-често (ежедневно по няколко пъти) ползвам Hangouts.
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:original.jpg
Прегледи:1
Размер:106.1 КБ
ID:5628141
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                    Не е точно така , чети дребния шрифт , има си опция дали да активираш това нещо или да те пита всеки път ?
                    Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                    [ATTACH=CONFIG]760612[/ATTACH]
                    последно: Това ограденото беше точно така без чавка, след ъпдейта, сменят интерфейса на телефоноподобен и чавката Е вкл. без да те питат,
                    в линка по-горе дето пусна колегата има и други описващи точно същата случка.
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Да, съгласен съм, че активирането на опция с такива последствия е идиотия. Но и употребата на Скайп на работното място би трябвало да е ограничена(например с групова политика).

Коментар

Е какъв е проблема да си натиснеш точно над заграденото и да нямаш никакви проблеми ?
                        След ъпдейта и получаване на файл , ми излезе прозорец в който пишеш , че ако приема този файл от сега нантът всеки файл ще се приема автоматично и имаше опция да се съглася или не , аз отказах и си настроих това което аз искам

A1+

Коментар

Проблемът е, че потребителите цъкат където им падне ако не са ограничени с други средства.

Коментар

Първоначално публикуван от swartalf Преглед на мнение
                            Аз съм доволен от версия 3.8 хакната от братушките да заобикаля проверките на M$ - ползвам си я от една година со кротце со благо и не се ъпдейтва
                            Дай някакъв линк, че с последния ъпдейт съвсем сбозиха нещата.

Коментар

Скайпа след поредния ъпдет се побърка, постоянно се дискънектваше и всякакви щуротии.
                              От поддръжката ми заявиха, че трябва да си сменам ХР-то. Нито искам, нито мога. Компа ми е стар, но ми върши работа.
                              В крайна сметка ми казаха да си изтегля малко по-стара версия, която ще работи известно време. След това ще им тегля майната и на тях.

Коментар

при мен след последният ъпдейт до ver. 6.22.59.107 става много тегаво за работа всичко започва яко да бави и става невъзможно водене на разговор и работа с ПЦто
                                явно ще се тества десктопа на Вайбър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X