Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със Скайп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със Скайп

Алтернативата на "криптирания" skype се казва XMPP/Jabber или каквото си избереш. Това че масово се използва skype по навик не означава че няма свободни, криптирани и сигурни приложения и протоколи....
    Аз лично много "уважам" напъните на държавните агенции за това да ловят кварталните педофили, но тия с това което имат да крият много отдавна са взели мерки.
    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Скайп НИКОГА не е бил криптиран. Относителната му сигурност беше заради това, че комуникацията не минаваше през сървърите им, а директно между потребителите и в краен случай - през случаен трети потребител. Протоколът също не беше лесен за разгадаване, но на който му трябваше плати едни пари и го разгада.

Беше то.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
        Алтернативата на "криптирания" skype се казва XMPP/Jabber или каквото си избереш. Това че масово се използва skype по навик не означава че няма свободни, криптирани и сигурни приложения и протоколи...
        Скоро да си търсил сървър на който да си направиш безплатен Jabber / XMPP акаунт?
        Отделно как Гугъл нещо взеха да оттеглят поддръжката си към тази хубавиня - явен признак че и там нещо се мъти.

Коментар

Имам си сървъри, и реални и виртуални Само дето нема какво да правят!
          2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Може и да бъркам, но имам спомени за една отметка "криптирай връзката с еди какво си..." Беше преди доста време!

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
              Имам си сървъри, и реални и виртуални Само дето нема какво да правят!
              На свой сървър и баба знае. Ама няма с кого да си приказваш. Народът от XMPP не отбира.

Коментар

Прав си.
                Обаче навремето и торентите бяха сложни. Който иска ще се научи. Акаунт в различни сървъри може да се добавят.

Коментар

Получих е-меил от 'skype",че до дни спират подръжката за "SIMBIAN"-GSM-те....

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                    От известно време старите версии на скайпа не работят не ще да те вписва, понеже си използвал стар софтуер. Дърпаш си новата версия инсталираш и ново 20 - тя не работи със sp2 на xp . И май лъсва истинската причина за ъпдейт на скапа
                    инсталирах последната актуална версия на skype - и всичко си тръгна... досега бях със стара 3.8.X.X.X нещо си...
                    а, и имам всички последни ъпдейти на ХР-то...

Коментар

И аз изгорях с тая тъпня. Имам версия 4.1.0.179 и не ще да ме вписва. Сега ще пробвам с нова версия, да им го..... тиииииит...
                      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

привет,
                        и мен спря да ме вписва с версия 3.8.0.115 от преди два дена.

Сложих последната 6.18.0.106 ми показва някои абонати като online, а съм сигурен че са offline
                        и със старата версия си ги показваше offline

голяма тъпотия

Коментар

/showplaces - показывает с каких девайсов вы залогинены
                          /remotelogout - выходит со всех девайсов кроме текущего

Коментар

И при мен скайпа преди 1-2 месеца се скапа. Със сървиз пак 2 е компа. Сложих Скайп вер. 4.2.0.152 и до сега върви. На още 11 комп сложих същата вер. и няма проблем, но на мой приятел на който също му казах да сложи същата вер. скайпа тръгва, но не установява връзка все 1 че няма интернет.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Вече съм с най-новата версия. Хората с които комуникирам за да е пълноценна връзката също си я сложиха. Бачка и освен това изглежда като рекламен билборд. То не са кафеварки, резервации за хотели, кредити и какви ли не благинки, които се заклевам никога да не си купя или най малкото не чрез рекламните линкове на скайп.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Дреме им на тях какво ще си купиш
                                Те зимат парите на импресии (показвания).
                                Тъй че - харесва ти или не - храниш ги!

Аз си се върнах в кюто и си качиш и една ekiga.
                                И да е бил някога секюр тва скуре сичко приключи като станаха м$.
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X