Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със Скайп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със Скайп

Днес жената констатира, че от няколко дни не съм излизал от скайп.

Да, обаче от местата, от които влизам в скайпа, не съм влизал от събота 01.03

Местата са крайно ограничен брой по-точно 3 - от офиса, от лаптопа, от който пиша в момента, и изключително рядко - от смартфона.

-Скайпа от смартфона е изключен, защото практически не го ползвам, а консумацията на батерия си я има. Приложението не го бях пускал от Нова година.
    -Скайпа от лаптопа - изключително рядко го ползвам, а и през целия ден у дома няма кой да го пуска.
    -Скайпа в офиса - ами там съм от 7.30 до 18.00 - 18.30. След това, компютъра се гаси.

Преди час лично го спрях, и като се прибрах, констатирах, че съм на линия. Констатацията извърших, като синчето погледна през неговия комп, и каза - ми тате, на линия си, бе тате.. От неговия компютър никога не съм влизал в скайпа
    Както казах, приложението в смартфона е спряно, за по-сигурно го изгасих.
    Е, продължавам да съм си на линия.

Скайпа ползвам почти единствено за вътрешнофирмена комуникация - я виж тоя линк, виж това, виж онова. Възможността за зловреден интерес от страна на момчетата е много силно клоняща към нула и е практически безсмислен такъв интерес.

То всъщност не съм притеснен толкова от това, че някой е на линия от мое име, по-скоро, ако някой има да ми праща нещо, то не ми излиза като изпратено, като нещо ново, и респ., трябва да знам, че еди-кой си ми пратил нещо, за да прегледам хисторито, и да видя какво ми е пратено.

Та въпроса ми е, какво се прави в такъв случай?

Нова регистрация, импорт на контактите, циркулярно писмо до всички, или има някакъв по-тарикатски пиниз?

Утре ще натисна софтуеристите, ама сега проведох горните изследвания, и си викам, я да питам - ей така - в движение?

Скайп-вирус, вирус-скайп или?

От: Проблем със Скайп

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Днес жената констатира, че от няколко дни не съм излизал от скайп.

Да, обаче от местата, от които влизам в скайпа, не съм влизал от събота 01.03

Местата са крайно ограничен брой по-точно 3 - от офиса, от лаптопа, от който пиша в момента, и изключително рядко - от смартфона.

-Скайпа от смартфона е изключен, защото практически не го ползвам, а консумацията на батерия си я има. Приложението не го бях пускал от Нова година.
    -Скайпа от лаптопа - изключително рядко го ползвам, а и през целия ден у дома няма кой да го пуска.
    -Скайпа в офиса - ами там съм от 7.30 до 18.00 - 18.30. След това, компютъра се гаси.

Преди час лично го спрях, и като се прибрах, констатирах, че съм на линия. Констатацията извърших, като синчето погледна през неговия комп, и каза - ми тате, на линия си, бе тате.. От неговия компютър никога не съм влизал в скайпа
    Както казах, приложението в смартфона е спряно, за по-сигурно го изгасих.
    Е, продължавам да съм си на линия.

Скайпа ползвам почти единствено за вътрешнофирмена комуникация - я виж тоя линк, виж това, виж онова. Възможността за зловреден интерес от страна на момчетата е много силно клоняща към нула и е практически безсмислен такъв интерес.

То всъщност не съм притеснен толкова от това, че някой е на линия от мое име, по-скоро, ако някой има да ми праща нещо, то не ми излиза като изпратено, като нещо ново, и респ., трябва да знам, че еди-кой си ми пратил нещо, за да прегледам хисторито, и да видя какво ми е пратено.

Та въпроса ми е, какво се прави в такъв случай?

Нова регистрация, импорт на контактите, циркулярно писмо до всички, или има някакъв по-тарикатски пиниз?

Утре ще натисна софтуеристите, ама сега проведох горните изследвания, и си викам, я да питам - ей така - в движение?

Скайп-вирус, вирус-скайп или?
    - и аз констатирах същата ситуация. Брата ми се обажда по телефона и вика що не се обаждаш в скайпа, а аз - че аз съм в центъра на Пловдив на километър от компютъра.
    Така и не разбрах точно кой скайп (на кое устройство) върти номера, но съм почти сигурен че е от смартфона. В скайп влизам от личният ми лаптоп и смартфона !
    За известно време бях затрил приложението от телефона и май проблема изчезна - провай този варянт

Коментар

Добре, Ванка.
      Обаче.
      Както писах по-горе - телефона е изгасен..
      А аз съм пак в скайпа, мамка му..

Откъде съм в скайп - как да разбера това?

Коментар

Добре, Ванка.
        Обаче.
        Както писах по-горе - телефона е изгасен..
        А аз съм пак в скайпа, мамка му..

Откъде съм в скайп - как да разбера това?
        - никаква идея и аз се чудих и мъдрих, но явно системата те "запомня" на линия и не се рефрешва ...

Коментар

рефрешва се, защото в момента, в който синчето прати контролно съобщение от неговия скайп, при мен пристига на мига..
          Контролира се аудио - татеееее, пратииииих .... доооообрееее, получиииих - през две стаи....

Коментар

рефрешва се, защото в момента, в който синчето прати контролно съобщение от неговия скайп, при мен пристига на мига..
            Контролира се аудио - татеееее, пратииииих .... доооообрееее, получиииих - през две стаи....
            АМи де да знам, аз се чудих но скайпа го ползвам за съвсем редки разговори с приятели и смейството, тъй че не ме е особено еня кога съм на линия и кога не...
            Проблемът може да е и в това, че се влизва в един и същ акаунт от различни устройства, що не пробваш да имейлнеш до скайП ?

- иначе не се притеснявай за кражба на акаунт или нещо от сорта .

Коментар

Ще им мейлна аз...
              Чакам само някой откуп да поиска...
              Или да каже, че държи за заложник сиганина от джумаята, дето лъска обувките...
              баф го у скайпа..

Коментар

..Или да каже, че държи за заложник сиганина от джумаята, дето лъска обувките...
                - kak може да споменаваш тази колоритна личносТ

Коментар

Вени, при таблети и андроиди това го има от сума време ... дава че си дЗилен ...пък то сичко му угасено ...
                  Не зная от къде се оправя, но не е зловреден еУемент

Коментар

Този проблем съм го имал много пъти, в работата ми го ползвах за контакти с другия ни офис, много често като се прибирам в нас и гледам на приятелката ми компа че аз съм си на линия, а компа в работата ми е изключен, та в момента в който тя реши да ми пише нещо в този момент, скайпа ми показва че не е доставено съобщението и в следващия миг вече показва че съм извън линия, та така си оправях положението че съм на линия, явно си е някакъв бъг по скайп.

Коментар

Вени, моя скайп показва, че НЕ си на линия в момента.
                      LZ1PER

Коментар

Тва си е от тъпия скайп.. Много пъти ми е спирал нета, а оня си свети в зелено..

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                          Вени, при таблети и андроиди това го има от сума време ... дава че си дЗилен ...пък то сичко му угасено ...
                          Не зная от къде се оправя, но не е зловреден еУемент
                          А, не е...
                          Всичко е зловредно, и е от Лукаваго.., знам аз..
                          Бил съм бил на линия....
                          От де, бре, мискини?

Аз скайпа на телефона не съм го пускал от сто години, що сега се сети за мене? И като спра телефона, що пак съм online?

Е те това е световната конспирация, хем съм тук, хем ме няма, и освен това аз не съм аз...

Ииии, баф мааму, глей сега как ще ги изненадам, и ще се отрегистрирам, да го видя скайпа, кой ще му е на линия....
                          Като си направя нов акаунт, ще се похваля...

Коментар

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
                            Вени, моя скайп показва, че НЕ си на линия в момента.
                            Пепи, вече съм в Космоса...
                            На линия съм, братче - според компа на синчето, съм на линия.
                            Щерката се джурка с един таблет, и тя ме вижда в зелено.
                            На смартфона на синчето ме няма
                            на смартфона на жената ме няма...

последното е най-важното, де...

няма ме, в космоса съм..
                            Баси Скайпа, как може такова нещо? То верно, че е безплатно, и за толкова пари толкова, ама все пак.. Всички опити са проведени след многократни рефреши...

Чувствам се доста по-тъпо, от колкото в тъпа ситуация..

Коментар

Здравей, и аз изгледах първа серия на филма проблемът при мен се оказа приложението в таблета и телефона(ах милото му м@ми) по точно последните 2-3 ъпдейта. Деинсталирах го и проблема изчезна. За компа ако можеш намери exe. на по-стара версия. Успех!
                              Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                              Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X