Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със Скайп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със Скайп

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
    От известно време старите версии на скайпа не работят не ще да те вписва, понеже си използвал стар софтуер. Дърпаш си новата версия инсталираш и ново 20 - тя не работи със sp2 на xp . И май лъсва истинската причина за ъпдейт на скапа
    Ако видеото не ти е важно - 3.8 и 4.0 бачкат безгрижно
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
      Ако видеото не ти е важно - 3.8 и 4.0 бачкат безгрижно
      Временно.

Коментар

Дразни ме манията за световно господство на тъпирите от Майкрософт. Където са си навряли мръсните лапи, винаги е замирисвало. Абонат съм на Скайп от времената, когато абонатите бяха под 1 млн. Е, успяха да ме откажат.
        МУЛьОВЦИ!
        Давайте предложения за друг подобен месинджър, работата е ясна.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          ...
          За съжаление посоката в Skype е само натам, на където не ти допада. От момента в който се мина от peer-to-peer на централизирани сървъри въпроса беше не "дали", а "кога".

Ако има сървъри трябва да се плати за тях, за Интернета им, за поддръжката, за тока, за охлаждането, за мястото на което ще се намират и т.н.

Не бих нарекъл хората от Майкрософт "тъпири"... Имам моменти в които и аз им се дразня, но си давам сметка, че правят нещата както смятат за правилно. XP-то е много стара операционна система. Това, че тук все още ни се налага да я ползваме си наш проблем - не на Майкрософт.

Коментар

На SP3 ще работи - и изобщо има смисъл да се постави SP3. Майкрософт каквито и да са, преди всичко са компания, работеща в САЩ. Бяха длъжни да приведат Скайп в съответствие с тамошните разпоредби за достъп на правозащитните органи. Затова и централните сървъри.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              На SP3 ще работи - и изобщо има смисъл да се постави SP3. Майкрософт каквито и да са, преди всичко са компания, работеща в САЩ. Бяха длъжни да приведат Скайп в съответствие с тамошните разпоредби за достъп на правозащитните органи. Затова и централните сървъри.
              Що па да е само техните разпоредби. Родната милиция, която ни пази, отдавна има пълен достъп до скайп.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Понеже питате за Линукс - така и м$ не са си оправили скрипта за ъпдейт - чистиш си (или преименуваш) ~/.Skype и при пускането ще си създаде нови настройки.

п.п. - други месинджъри винаги е имало и винаги ще има. Ще почнете да разбирате плюсовете на опън сорса.
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

... На SP3 ще работи - и изобщо има смисъл да се постави SP3. ...
                  Сигурно ли е това за SP3? В смисъл в момента баца ли без грижи последна версия на SP3?

Коментар

Временно.
                    Докато има ползващи 3,8 тя ще си бачка, точно щото е независима, най-много да и отрежат достъпа към по-новите скайпове.

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                    Сигурно ли е това за SP3? В смисъл в момента баца ли без грижи последна версия на SP3?
                    6.18 бачка на SP3
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

На страницата на Skype, пише че поддържат Win XP SP3.
                      Но какво им пречеше поддръжката на SP2, която е по-лека за по-старите машини.
                      И според мен Skype върви към залязване с тези безбройни ограничения и изисквания.

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                        На страницата на Skype, пише че поддържат Win XP SP3.
                        Но какво им пречеше поддръжката на SP2, която е по-лека за по-старите машини.
                        И според мен Skype върви към залязване с тези безбройни ограничения и изисквания.
                        Повярвай, много неща пречат да се поддържа XP SP2. Но това не е важно - Скайп не върви към залязване, ами отдавна е отписан.

Коментар

...Скайп не върви към залязване, ами отдавна е отписан...
                          От ГОДИНИ не бях влизал в Скайп... Просто преди няколко дни ми се наложи и чак тогава забелязах тренда...

Коментар

Скайп не върви към залязване, ами отдавна е отписан.
                            И кое е алтернативата?
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              И кое е алтернативата?
                              Мислим по въпроса.

Коментар

На криптирания скайпа от едно време няма да има скоро алтернатива! Тва е щото живеем без някой да ни казва точно как...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X