Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за процесор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за процесор

Видеото е вградено в процесора. За по сериозни игри слагаш дискретна карта.
    ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
    Е250 1998-продаден
    Субару Пустош

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Що да не е? Аз на античния лаптоп съм с 6мб.
      Вальо бъркаш,става въпрос за кеш ниво на процесора,обикновенно е 1-2 мб.Нагоре вече е друга работа
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Вальо бъркаш,става въпрос за кеш ниво на процесора,обикновенно е 1-2 мб.Нагоре вече е друга работа
        не знам какво е кеш ниво, ма на т9300 пише L2 Cache 6 MB
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Здравейте, първо да кажа Весела Коледа на всички. Сега имам една молба, може ли някой да ми предложи конфигурация от кутия, дъно, процесор, РАМ, видео, захранване и всичко нужно за компютъра, без записвачка, до 300 лв.
          Може и на ЛС.
          Последно редактирано от Preslav Peychev; 26-12-13, 19:59.

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
            Здравейте, първо да кажа Весела Коледа на всички. Сега имам една молба, може ли някой да ми предложи конфигурация от кутия, дъно, процесор, РАМ, видео, захранване и всичко нужно за компютъра, без записвачка, до 300 лв.
            Може и на ЛС.
            Не, съжалявам. По-горе ти бях разбил цените.

Коментар

Аз дадох и линк, но го махнаха искам комбинация от частите налични във въпросния магазин. Магазина се казва ера,ако може да ми направите от там комбинация. Надявам се, че така не нарушавам правилата.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:config.png
Прегледи:1
Размер:18.7 КБ
ID:5548395

Коментар

За 300 лв няма да направиш компютър за игри.
                  Събирай пари (както вече те посъветваха) за нов и по-мощен и задължително с нови компоненти с гаранция.
                  За гейм машина ще ти трябва мощен процесор (i7, i5 в краен случай), повече памет (<8GB), SSD за ОС и задължително отделна/външна карта. С вградена видеокарта повечето интересни игри няма да тръгнат дори останалите параметри да са добри.
                  Най-добре мини през някоя комп. фирма (по-добре няколко) да ти направят оферта и след това тук може да получиш съвет кое си струва и кое не.

Коментар

Първоначално публикуван от Shaquil Преглед на мнение
                    За 300 лв няма да направиш компютър за игри.
                    Събирай пари (както вече те посъветваха) за нов и по-мощен и задължително с нови компоненти с гаранция.
                    За гейм машина ще ти трябва мощен процесор (i7, i5 в краен случай), повече памет (<8GB), SSD за ОС и задължително отделна/външна карта. С вградена видеокарта повечето интересни игри няма да тръгнат дори останалите параметри да са добри.
                    Най-добре мини през някоя комп. фирма (по-добре няколко) да ти направят оферта и след това тук може да получиш съвет кое си струва и кое не.
                    Я сподели какво е предимството на i7 пред i5 при игрите че нещо не се сещам за нито една игра в момента която да се въплозва от HТ-то и другите екстри на i7 освен crysys . Пълна тъпота ще е човека да се набута 200 лева отгоре за процесор при положение че с парите може да си купи по добро видео или какъвто и да е друг компонент който ще му помогне при игрите а не i7.

Другия съвет с "събирай пари" е бая ще има да посъбере тая конфигурация къде си му я сготвил кат я гледам ще иде на 1000 лева без монитора като досега се говореше за някакви 300 лева.
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Има доста игри които използват останалото от i7-цата, но това няма значение... Въпроса е много прост - човека каза около 300 лева.

//EDIT: Аз всъщност мислех да пиша по съвсем друга причина... Процесора включен в цената НЯМА видео адаптер към него, което означава, че трябва дискретна (външна) видео карта, която обаче няма в цената. Това са поне още едно 60-70 лева...

//EDIT2: наречи ги Интел и повече не ти трябва... В единият сайт има, в другият няма... http://ark.intel.com/products/71073/...cache-2_70-ghz - дано това да е актуалната информация, защото според нея има...
                      Последно редактирано от господин никой; 30-12-13, 08:20. Причина: EDIT/EDIT2

Коментар

Дай да ги видим тия игри. Че тамън се замислям да си подаря един i5.
                        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                          .....тая конфигурация къде си му я сготвил кат я гледам ще иде на 1000 лева без монитора ......
                          Евентуално и без SSDто.

ПП Къде ги намирате тия машини с i7, 8 ram и работещо видео за 300лв.
                          Последно редактирано от drukman; 30-12-13, 09:49.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
                            Аз дадох и линк, но го махнаха искам комбинация от частите налични във въпросния магазин. Магазина се казва ера,ако може да ми направите от там комбинация. Надявам се, че така не нарушавам правилата.
                            Васко, те колегите няколко пъти ти го казаха, ама да спомена и аз. За тия пари няма шанс да сглобиш прилична нова конфигурация, че даже да можеш и да играеш някоя по-съвременна игра. Преди година и нещо и аз бях пред същия проблем - старата машинка взе да издъхва и търсех нова. Питах, смятах и накрая като ударя чертата, все излизаше минимум 800-1000 лв за посредствена конфигурация - не лоша, но с много компромиси. Е, накрая изтръсках едни 1500 лв. и се струпа прилична машинка (без монитор и с доста сериозни отстъпки, благодарение на колега от форума, иначе излиза към 2000), която пак не е върха, но досега каквото и е качено, върви на най-високите настройки. Гледам вървят разни прИмоции сега, може да се купи доста добър лаптоп (и на изплащане) за около 1000 лв. Проблемът му е, че практически не подлежи на ъпгрейд, но ти ако купиш и барака за 300 лв, пак няма да подлежи.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Кадърни лаптопи се намират втора ръка за 300-400лв но остава проблема с видео картата. Трудно се намира лаптоп с адекватно видео за 300лв.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Именно де. На него по-сериозно видеЛо му трябва, иначе игри нанайси. Даже и дървената NFS . Пък тия по-новите - по 20 ГБ игри, то цял филм. Аз не играя, ама синковците постоянно все с някакви такива се борят и покрай тях взех да научавам някои новости. Иначе за мен комп, дето може да се гледа ДВД и да се слушат МП3 на него, е ОК....
                                Последно редактирано от kuzdov; 30-12-13, 10:39.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X