Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PayPal и кредитните карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: PayPal и кредитните карти

Ами не е баш това положението, първо криптографията е сила, дето плаши и агенциите с многомилиардните бюджети и суперкомпютрите. Второ - ако беше все това положението - ни торенти щеше да има, ни блогове дори, в Италия за блог искаха чинна регистрация на гише пред чиновник. Амазон дори си позволи да трие закупени легално книги от устройствата на клиентите си. Да давам линкове, ако нещо от горното ти е странно.
    Ако я нямаше обратната връзка - всичко около нас щеше да прилича на Телешоп. Едни дрогирани хора да викат минимум по 3 пъти от екрана какво ни е нужно в къщи.
    Tия дни мярнах статия, че милиони хора се отдръпват от Фейса, поради коментираните причини. Ако е параноя - явно е пандемия някаква.
    Последно редактирано от Rabin; 29-10-13, 14:14.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      . Ако е параноя - явно е пандемия някаква.
      Защо ли не съм чул, за тая пандемия?
      Хем имам една CISA у дома - тя не е забелязала, ако от поне 10г.да плащам почти всичко от къщи. А от тази година дори и пътния данък.
      И с кредитни и дебитни пластмаси, ама всичките са и с чип и пин и секюрити код на гърба.

Поздрави и по-спокойно.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        ...
        Поздрави и по-спокойно.
        Проучване: Милиони напускат Facebook
        Facebook ще ползва имената и снимките ни за реклама

Имам усещане, че изобщо не си чел темата.
        Последно редактирано от Preslav Peychev; 29-10-13, 19:19.

Коментар

http://technews.bg/article-57795.html#.Um-0o_lkMSM
          http://technews.bg/article-56136.html#.Um-1CflkMSM

Чел съм, ама като не ползвам сураттефтер?

Коментар

То ако е да опишем нещата възможно най-апокалиптично, да взема да пусна някой друг линк с обрани по улиците, обрани банкови клонове, касетки, източени сметки с фалшиво пълномощно. Сигурно и за буркан-банк ще намеря...

Както каза Пенчо - дишай по-спокойно.
            Последно редактирано от Preslav Peychev; 29-10-13, 19:19.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Рекламното мото на френското тото преди петнайсетина години беше:

"...Сто процента от спечелилите първо са пуснали фиш..."

Аналогично - сто процента от необраните по нета и по кредит карти не са ползвали нет и кредит карти

Ъъъъ, пардон. Не бе. Сто процента от неползващите нет и кредит карти са останали необрани по нет и по кредит карти. Баси колко е сложен света...
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Може би наистина сложно и неразбрано пиша. Имам виртуална карта, и дори да ме хакнат ще си хванат най-голямата о0о от трите нули.

Коментар

Може би наистина сложно и неразбрано пиша. Имам виртуална карта, и дори да ме хакнат ще си хванат най-голямата о0о от трите нули.

И, какъв е проблема тогава?

Коментар

Не щеш да четеш за какво става въпрос.

Коментар

Рабин, много американски филми гледаш! Какъв е проблема - аз моя телефон съм го дал на половината свят... Адресът - също!
                      Пейпал си ползвам от поне 10 години - никога не е имало проблем.

Жена ми и тя като теб - защо съм качил нейни снимки в интернет... /Току-виж някой сериен убиец се влюби в нея /...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не иска да си дава другите данни.

Рабин, виртуалната карта с твоето име ли е ?

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Рабин, виртуалната карта с твоето име ли е ?
                          Разбира се.
                          Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          Рабин, много американски филми гледаш! Какъв е проблема - аз моя телефон съм го дал на половината свят... Адресът - също!
                          Пейпал си ползвам от поне 10 години - никога не е имало проблем.

Жена ми и тя като теб - защо съм качил нейни снимки в интернет... /Току-виж някой сериен убиец се влюби в нея /...
                          Не гледам, блудкави са ми, наивни, много рядко попадам на нещо гледаемо американско.
                          Добре, това си е твое мнение, аз не държа да съм нормален. Писах надълго и широко, и освен това няма как да разбереш дали ти си прав, или аз.

Коментар

Разбира се.
                            Питам понеже ми се върти че едно време във Франция банката ми предлагаше някаква опция за "еднократни" карти за поръчки по интернет. Не помня с какво име бяха.

Я кажи, че вече съм забравил - Пейпал ти иска КК номер за да отвориш сметка, или за да извършваш плащания ? Можеш ли да си направиш Пейпал профил само за получаване на пари, без да вкарваш КК ?

Коментар

КК номера ми е най-малкия проблем, мога да го публикувам ачик-ачик в нета, не ми е грижа. Иска имена, адрес, e-mail, пощ. код, телефон, дата на изтичане и още какви кръщелни свидетелства не бяха (бъзикам се, щото ме ядосват). Ако е за някаква друга регистрация не ми дреме, ама тука влизаме у финансова сфера и не ми се играе с dummy данни.

Коментар

Значи направо им се обадих и ги питах. Въртим се в кръг и се окопаваме само.

- Ако имаш пейпал сметка (така и не разбрах дали имаш), не е нужно да вкарваш кредит карта ако не искаш да я захранваш с твои пари. Достатъчно е друг човек с пейпал сметка да ти прати пари от неговия пейпал профил, после тези пари ги ползваш в рамките на наличното както щеш.

- Ако нямаш - тогава вече ти искат адрес, телефон, то те пък никъде никой не казва дали трябва да са съвсем, ама съвсем точни Единственото което ще тръгнат да проверяват е имейла естествено. Не вярвам да е проблем да си направиш профил на Бобър Бобъров живущ на улица Бобърска и да си действаш.

Естествено, при отварянето на профила ще ти се записва айпита, ще те замерят с бисквитки и каквото се сетиш. Но това предполагам си го предвидил.

Отделно, няма да можеш да правиш физически покупки без адрес за доставка. Но за дарения няма проблем.

Нататък ти остава просто да намериш кой (с негова пейпал сметка) да ти прехвърля периодично пари на сметката, и от нея да си плащаш каквото си искаш.

Причината да искат кредит карта е че ако в пейпал сметката ти има сто кинта а ти искаш да купиш нещо за двеста - тия сто кинта разлика трябва да дойдат от някъде. Може да е кредит карта, може да е банкова сметка. Ако няма да надвишаваш лимита на това което има в сметката ти - просто я захранвай чрез познат.

Разбира се, ако те погнат ония с черните шевролети - ще стигнат до познатия ти за минути. Но иначе данните ти ще са защитени от изтичане, понеже просто няма никога да си ги вкарал в системата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X