От: Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?
Интересно ,защо почнаха масово да влагат дискове с ниска скорост във масовите лаптопи?
Интересно ,защо почнаха масово да влагат дискове с ниска скорост във масовите лаптопи?

. FullHD матрицата е нещо невероятно, особено в комбинация с глеър- препоръчва на всеки, който иска да се наслади на рални цветове виждащи се от всеки ъгъл. Засега съм го товарил най-много с HDR снимките, но пак не е на 100%. Абе направо не съм вярвал, че може да има така добре направена машинка. Всичко е изпипано, доставя ми удоволствие да работя на него. Чертежите на Wolidworks са по-детайлни отколкот наживо. А между чертежите барвам някоя друга снимка на Photoshop, като работата е невероятно приятна с цветовете които предава матрицата. За звука няма да коментирам - най-добрия за лаптоп и не само
. Горещо ПРЕПОРЪЧВАМ на всеки, който е на мнението, че е по-добре 500 кинта отгоре, но да получи 1000 пъти повече. Вярвайте ми - ВСЕКИ път когато стартирам машината и ми се зарежда началния екран с някоя готина фотография се ухилвам до уши и се чудя, защо досега не съм се снабдил с нещо подобно. Ами това е като цяло, аа щях да забравя единствения и може би най-съществен недостатък - ЦЕНАТА , но пък кеф цена няма 
. 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар