Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?

Ще разровя за точния модел Hp, нл като цяло - можеше да се топля спокойно през зимата с него, от чисто нов бтерията държеше по половин час. Беше около 800лв. преди години. Явно фирмата си е взела поука!

Поздрави!

Коментар

Аз съм със Asus k53T с AMD A6-3420M APU с radeon graphics hd 7670M 1.50GHz, 8gb ram вече близо 1 годинка. Купих го със същите цели като теб Аутокад 2013 си му върви без проблем. Батерията ми издържа час и половина+ докато цъкам на Аутокада Абе изкарвам си управненията във виас без да си нося кабела. Греенето за мен е нормално и не толкова сериозно

Коментар

Момчета ГРЕДА! Лаптопа не е наличен никаде! Давйте едни рамо

Коментар

Не е налуичен там дето мойте хора работят - дават ми добра отстъпка и бонуси, затова искам да е от тях . Както и да е ще поразтърся, най-много ме интересува дали матрицата на Asus x55A е идентична с тази от заглавието. Че в момента работя на един такъв и е УЖАС !!! Няма цвят, няма ъгъл, няма нищо, пълен т@шак. Ако са еднакво, по-добре че го няма..

Поздрави !

Коментар

Re: Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?

За мен всички матрици на лаптопте с тази резолюция и в този ценови клас са гадни. Мини в някой маркет и ги погледни.

Коментар

Абе най-ми харесват N- сериите на Асус - матриците са убиец, ама пусти пари..
              - проблема е че ми трябва спешно >

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                ...най-много ме интересува дали матрицата на Asus x55A е идентична с тази от заглавието. Че в момента работя на един такъв и е УЖАС !!! Няма цвят, няма ъгъл, няма нищо, пълен т@шак. Ако са еднакво, по-добре че го няма..
                Дубрютрю.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                  Не е налуичен там дето мойте хора работят - дават ми добра отстъпка и бонуси, затова искам да е от тях . Както и да е ще поразтърся, най-много ме интересува дали матрицата на Asus x55A е идентична с тази от заглавието. Че в момента работя на един такъв и е УЖАС !!! Няма цвят, няма ъгъл, няма нищо, пълен т@шак. Ако са еднакво, по-добре че го няма..

Поздрави !
                  Несериозно е да очакваш високо качество от матрица на лаптоп, да има и такива, но като цяло не слагат Ezio в лаптопите и съответно цветовете са ужасни. Хубаво е, че повечето имат hdmi изводи - ако търсиш добри резултати най-добре външен, читав монитор.
                  Последно редактирано от господин никой; 07-10-13, 21:19. Причина: typos

Коментар

А това как е ASUS N56VV-S4032 /15/I5-3230M - единствена алтернатива. Срок до утре наобяд, айде ... Матрицата е FullHD, матова, май-що годе е добре. Цената не се коментира

Поздрави !
                    п.п. моля модератор да смени заглавието с нещо от сорта на спешно или належащо, наистина
                    Последно редактирано от Preslav Peychev; 09-10-13, 16:03.

Коментар

На хартия е чудесен... За мен лаптопите винаги са били, като ръкавиците - трябва да пробваш. Често не ми допада клавиатурната подредба и големината или профила на клавишите. Предвид, че явно няма как да тестваш точно това може би има смисъл все пак да го рискуваш. Характеристиките му са доста добри, матрицата е с LED подсветка и вероятно ще става. Обявеното в сайта на мост като резолюция на матрицата (1920х1080) е пълна глупост. От сайта на Asus (1366 x 768 ).

//EDIT: Няма официална поддръжка за Windows 7! Всички драйвери са за W8!
                      Последно редактирано от господин никой; 07-10-13, 23:59. Причина: стилистична корекция

Коментар

Благодаря! В интерес на истината това бе лаптопът, дето гледах най -вначалото, на живо. Ами просто изработката му е убийствена. На параметри също устройва, най -много ме интересува матрицата. Колкото и да е наточен един лаптоп, ако не можеш да видиш нищо на екрана какво полза, че има космически параметри!? Качеството на картината на този е вероятно най - доброто дето съм виждал на лаптоп за тези пари. Просто убийствена. Това и ме накара да се замисля. В крайна сметка каквото дойде все ще му се радвам, че от хилядолетие не съм се обурудвал с таквЬз техника.

Поздрави!
                        п.п. ще го мъчат на 7-ца, правено е и работи, пък като навлезне 8-ицата ще се ъпдейтнем.

Коментар

Re: Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?

Обявеното в сайта на мост като резолюция на матрицата (1920х1080) е пълна глупост. От сайта на Asus (1366 x 768 ).
                          Има го с различни матрици, аз бих заложил на по бавния процесор и5 и на хубавата матрица (1920х1080). Даже ако ми трябваше аутокад бих взел онова старото леново - процесора ще му стига а матрицата е трепач в сравнение с новите. Според мен отиди ги погледни на живо после да не съжаляваш.

Коментар

Аз заложих така - i5 и хубавата матрица. А иначе на старо такава техника не купувам. Имам си спомените, които все още ме пазят на страна. Леновото е класа, ама точно лаптоп за толко пари на 4 годинк без гаранция..
                            Пък и в крайна сметка здраве да е, аконе ми хрщареса продавалника да му мисли

Коментар

Момчета поръчах го! Каквото сажя покаже, дано да си струва, БЛАГОДАРЯ на далите съвет, ще спретна едно ревю - за обща представа

Поздрави!

Коментар

После наистина драсни някой ред да опишеш какво ти харесва и какво не. Няма лошо да се опишат и недостатъците - всеки продукт ги има - ако не е функционалността ще е цената.
                                Последно редактирано от господин никой; 08-10-13, 23:03. Причина: смислова корекция

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X