От: Среда за програмиране
Office 1 Superstore не са ли на OpenBravo, дето е на Java? По спомен, не съм ровил.
За Скайп съм чел доста митове и легенди, в посока капсулиране, obfuscate и изобщо софтуер, дето и процесорът не знае какво движи... Да са го писали на Delphi?? Имаше едни гърмежи и брадясваше на С++ библиотеки.
Office 1 Superstore не са ли на OpenBravo, дето е на Java? По спомен, не съм ровил.
За Скайп съм чел доста митове и легенди, в посока капсулиране, obfuscate и изобщо софтуер, дето и процесорът не знае какво движи... Да са го писали на Delphi?? Имаше едни гърмежи и брадясваше на С++ библиотеки.
). За фирмените вебове и електронните онлайн каталози на мастер франчайзърите за съответната държава ползвахме отново къстъм PHP разработки и само ги нагаждахме към съответната държава - темплейти, преводи, Right-To-Left писмо, връзка с ъпдейтъра на продуктите и наличностите в сайта, който пак беше Delphi приложение, което правеше импорт от всякакви ексели, аксеси и т.н. После вече не съм ги следил, нищо чудно да са минали на нещо по-гъвкаво. Това са подробности, идеята ми беше, че това неугледно нещо работеше на всякакъв хардуер в десетки хиляди обекти без никакви оплаквания и проблеми. Компилаторите на Борланд изостанаха много през годините, сега обаче яко са напънали и за 3 години изкараха 4 мейджър версии! Delphi като среда за работа започна да придобива смисъл, не е като да няма възможности, работи се бързо и не се занимаваш да оправяш непрекъснато недостатъци и недомислици, а се концентрираш над твоята програмна логика.
От игрите се сещам за Age of Wonders II.
Коментар