Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дължина на кабели между UPS и компютър. Някакви съображения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дължина на кабели между UPS и компютър. Някакви съображения?

Може да се спре, не е толкова стар.

Може с техния си софтуер, може с APCUPSD (то е за юникси, но го има и за Windows) и може с други работи. Протоколът, по който работи е доволно тъп и може даже с команда през серийния порт.

Коментар

От: Дължина на кабели между UPS и компютър. Някакви съображения?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Преди повече от 15 години си купих Smart UPS 1250 APC. Работи си безгрижно до ком 2003-2006 г. и батериите окончателно сдадоха багажа. Търсих, но никъде нямаше налични и само в някаква гръцка верига за продажба на ГСМ ми обявиха цена около 500 лв. за двете.
      Преди 2-3 години си купих някакви батерии ментета. Сега си работи си безгрижно и не шуми докато не спре ел. захранването. 2 компютъра и лазерен принтер последния път издържаха 2 часа и ел. дойде. Но не знам как да спра пищенето при липса на захранване.
      Имам смътен спомен, че това се настройваше от ключетата на задния панел, но не съм 100% сигурен. Ще трябва да се RTFM.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Може да се спре, не е толкова стар.

Може с техния си софтуер, може с APCUPSD (то е за юникси, но го има и за Windows) и може с други работи. Протоколът, по който работи е доволно тъп и може даже с команда през серийния порт.
      За стар, не е стар. Ама е над 10 лета...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X