Обява

Свий
Няма добавени обяви.

intel 4965AGN на 65Mbps

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: intel 4965AGN на 65Mbps

Той има кой да му го направи, па и не е толко бос,
    ама пусто, мухата за 300mhz взе да бръмчи и у мойта тиква ;(
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Atheros 5416 chipset базирани карти, означава че картите са със "Atheros 5416" чип. В момента достъпа до Internet ми е леко затруднен и ми трудно да направя смислено търсене, но по-късно ще посоча конкретни модели.
      Honda Africa Twin XRV 750 RD07 1994
      Trek Fuel EX 7 29 2014

Коментар

За да работи един ТъпЛинк като хората следва да му е качен firmware на dd-wrt. Веднъж направиш ли го, можеш да се гавриш с настройки на ройтерса, които преди това не са се виждали. Не знам какви модели ТЛ ползвате но на масово разпространените (740, 340) лан портовете им са 100 мегабитови, за това и скорости от 150Мб ме учудват.
        За читава безжична връзка е хубаво да се сканира ефира (wifi stumbler-и колкото искаш) и да се зададе на рутера да предава на най-чистия канал. По-принцип би трябвало да го прави по dеfault но съм забелязал, че не така стоят нещата. Важно е също така рутера и приемащото устройство да са настроени на една и съща държава т.к. ако има разминаване, може да се размине и широчината на лентата на която предава рутера и тази на която слуша устройството, което би довело до загуби нпр. Ей такива някакви глупости ми се въртят в главата.
        И по принцип, за какво използвате тези скорости над 50 Мб?
        Последно редактирано от slaf4u; 03-05-13, 17:34.
        42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
          За да работи един ТъпЛинк като хората следва да му е качен firmware на dd-wrt. Веднъж направиш ли го, можеш да се гавриш с настройки на ройтерса, които преди това не са се виждали. Не знам какви модели ТЛ ползвате ...........За читава безжична връзка е хубаво да се сканира ефира ............И по принцип, за какво използвате тези скорости над 50 Мб?
          TL-MR 3220 е рутера.
          Не знам дали има смисъл да сканирам ефира щото съм сИелянин и най-близката къща с една баба е на 50м.
          Нямам жична мрежа в къщи и скоростите ми трябват за трансвер между 2-3 компа.
          Тоя фирмуер достъпен ли е?
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Не разбирам много от рутери ... ама съм чел следните неща. На рутера му се качва последния стабилен фърмуер имат си ги по страниците на производителя. До колкото съм, чел 3220 е 3G рутер с 1 (една) антена и
            150 мегабита фул дуплекс на WIFI-то и 100 мегабита на суича (което колегата Drukman не го интересува). След това се проверяват драйверите на wifi картите на персоналните компове и лаптопи, ако има нови се качват. Другото е хубаво да се погледне какви са самите карти ако са 50 мегабитови или 65 .. няма как да направите трансфер на 150 мегабита с рутера. Другото което се прави е на рутера му се слага парола на wifi-to WPA 2 PSK с енкрипшън AES, Защото до колкото пише в дебелите книги интел си имат проблеми с криптирането и от нормални 150 мегабита не пали на повече от 65. Не очаквайте и чудеса от храброст от рутер с 1 антена. Та това от мен ... ако имате въпроси мога да почета още малко в нета
            Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
            A POS
            0885600200
            За момента пасажер

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              TL-MR 3220 е рутера.
              Не знам дали има смисъл да сканирам ефира щото съм сИелянин и най-близката къща с една баба е на 50м.
              Сега погледнах, има firmware dd-wrt за твоя модел (http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database) . След като няма хора около теб, аз лично бих те посъветвал да зарежеш тея енкрипшъни и пароли - блъскай един филтър по мак адрес.
              42

Коментар

Има за ревизия 1.х. За ревизия 2.х няма.
                Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение
                  Не разбирам много от рутери ... ама съм чел следните неща. На рутера му се качва последния стабилен фърмуер имат си ги по страниците на производителя. До колкото съм, чел 3220 е 3G рутер с 1 (една) антена и
                  150 мегабита фул дуплекс на WIFI-то и 100 мегабита на суича (което колегата Drukman не го интересува). След това се проверяват драйверите на wifi картите на персоналните компове и лаптопи, ако има нови се качват. Другото е хубаво да се погледне какви са самите карти ако са 50 мегабитови или 65 .. няма как да направите трансфер на 150 мегабита с рутера. Другото което се прави е на рутера му се слага парола на wifi-to WPA 2 PSK с енкрипшън AES, Защото до колкото пише в дебелите книги интел си имат проблеми с криптирането и от нормални 150 мегабита не пали на повече от 65. Не очаквайте и чудеса от храброст от рутер с 1 антена. Та това от мен ... ако имате въпроси мога да почета още малко в нета
                  Абе не бееееееее !
                  Просто трябваше да му напишеш марка и модел на твоя новия и бе достатъчно !
                  Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                    Сега погледнах, има firmware dd-wrt за твоя модел (http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database) . След като няма хора около теб, аз лично бих те посъветвал да зарежеш тея енкрипшъни и пароли - блъскай един филтър по мак адрес.
                    Хубавите неща на dd-wrt са тук ftp://dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/
                    Лудак

Коментар

Скоро си взех едно HP 8710w и сега видях, че е с 4965AGN и с рутера ми Linksys WRT320N се връзва на 144Mbps на 2.4GHz.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Скоро си взех едно HP 8710w и сега видях, че е с 4965AGN и с рутера ми Linksys WRT320N се връзва на 144Mbps на 2.4GHz.
                        Full ?
                        Лудак

Коментар

Какво значи full?

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            TL-MR 3220 е рутера.
                            Валка че ще тръгне ще тръгне и тоя рутер но..... казвам ти няма никакъв смисъл и 2 минути време да му отделяш .
                            Просто 3 у-ва безжични ще му дойдат в повечко и ще грее ,забива и мизерства .
                            Ако ще избираш рутер го съобрази с разположението на WiFi техника в къщата ,1-ви етаж ,2-ри етаж .........дали искаш сутрин да си пиеш кафето в градината разглеждайки форума и т.н

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                            Какво значи full?
                            Така де ........ исках да питам тия 144Mbps Full-duplex или Half на тази честота /
                            Последно редактирано от Preslav Peychev; 04-05-13, 00:39. Причина: Сливане, 2 поредни
                            Лудак

Коментар

За да разбера трябва да инсталирам допълнителен софтуер, а не мисля да го правя... или може би знаеш по-лесен начин.

Коментар

С Виндоуски драйвери ... нищо не излиза като хората. на старата служебна машина с 5100AGN и линукс драйверите лепеше 300 фулл дуплекс със 1043, и N700 i 900 на TP-Link без да са им качвани какъвто и да DD-WRT. на Drukman-a му трябва просото една 1043-ка с 3 х 8 dbi антеки допълнително и спи градо ... Даже няма нужда от търт парти софтове. Та съвета ми е ... засилвай го това 3G на некой познато или си го пази като си пътуваш некъде по морето да си правиш мрежа от мобилката и си отнеси един 1043 или нагоре ...
                                Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
                                A POS
                                0885600200
                                За момента пасажер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X