Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загуба на Уиндоус?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Загуба на Уиндоус?

Майсторът намерен....нямам търпение да пробвам машинката
    Заключвайте!
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Какво стана намериха ли ти файловете?

Коментар

Ето че и при мен някакъв "загубен Windows". Пряк резултат от това, че съм имал глупостта да кажа администраторската парола. Ама тва няма да се повтори.

Така и не разбрах какво се е заплескало, гадината се рестартира малко след менюто за safe mode. И никакви намеци как точно е станало, основните файлове са живи.

Коментар

Не излиза ли грешка дори и много бързо?

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
            Не излиза ли грешка дори и много бързо?
            Ааааа, връщаме се оттам. Не, не излиза и не му влияе опцията да спре на синия екран без да рестартира.

Все едно де, пуснат е за рециклиране, а данните са прибрани. Явно има някакъв нов модел зараза, ама нито има антивирус да го познае, нито ми се занимава, нито ще ми създаде оттук нататък проблем. Моите хора са свикнали че бели никога не стават (щото нямат права да ги направят) и безстрашно ръгат чушки в боба.

Коментар

Абе, жената ви каза да тургате ключа ;-)
              Доби, утре имам път към Варна, ако имаш още ядове, дрънни един тел, имам една чудесна флашка в джоба.....
              и 24-5 годинки опит с малъкмек (microsoft) ;-)
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                Абе, жената ви каза да тургате ключа
                Някой може да има същия проблем и да използва тази тема, без да пълни Форума с повтарящи се теми.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

При "загубване" на документи и каквото и да е важно, преди да ви приемат в Спешното заради инфаркт или инсулт, може да пробвате MiniXP от Hirens Boot CD + Get Data Back И ще се радвате на дълъг и щастрлив живот...

Успех!
                  Публикувайте отговор

Коментар

Въпрос 1:
                    По едно време пц- то беше останало с малко РАМ(диагнозата беше рак на дъното и смърт съвсем скоро) и от 7 реших да премина XP отново но след зареждане на инсталационният диск и форматиране на дял инсталацията заби. В последствие пробвах няколко пъти хп, виста и 7- а но просто не пожелаваше да инсталира нищо- първоначално зареждане и дотам. Изнамерих едно SUSE и го инсталирах него безупречно. Чак след това ми разреши да си инсталирам уиндоус система, която си работи много добре в момента.
                    Къде се подвизава дяла(или файла) който "казва" на ПЦ че има инсталирана операционна система- на харддиска или е някакъв буут файл който се записва на чип на дънната платка? (и не се смейте много- много)
                    Въпрос 2:
                    В офиса комповете са в мрежа. Имаме програма(база данни), която изненадващо спря да се отваря на моя лаптоп. Виждам всички компютри от групата и мога да преглеждам и редактирам всички достъпни за мене папки както преди. Програмата не се инсталира на всяка машина поотделно а просто е "шерната" папката с програмата и компонентите, на C: е записана папката на всеки комп., и всеки си е извел пряк път на десктопа.
                    Или казано накратко как мога да стартирам от моя компютър програма която се намира в споделена папка на друг компютър? Питам тук понеже тоя който се грижи за бъркотии от подобен род ще е наличен след седмица, а ми е нужна.

Спарки виждам че четеш- ти си ми надеждата.
                    Последно редактирано от //Радо//; 19-02-13, 23:34.
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                      Въпрос 1:
                      По едно време пц- то беше останало с малко РАМ(диагнозата беше рак на дъното и смърт съвсем скоро) и от 7 реших да премина XP отново но след зареждане на инсталационният диск и форматиране на дял инсталацията заби. В последствие пробвах няколко пъти хп, виста и 7- а но просто не пожелаваше да инсталира нищо- първоначално зареждане и дотам. Изнамерих едно SUSE и го инсталирах него безупречно. Чак след това ми разреши да си инсталирам уиндоус система, която си работи много добре в момента.
                      Къде се подвизава дяла(или файла) който "казва" на ПЦ че има инсталирана операционна система- на харддиска или е някакъв буут файл който се записва на чип на дънната платка? (и не се смейте много- много)
                      Въпрос 2:
                      В офиса комповете са в мрежа. Имаме програма(база данни), която изненадващо спря да се отваря на моя лаптоп. Виждам всички компютри от групата и мога да преглеждам и редактирам всички достъпни за мене папки както преди. Програмата не се инсталира на всяка машина поотделно а просто е "шерната" папката с програмата и компонентите, на C: е записана папката на всеки комп., и всеки си е извел пряк път на десктопа.
                      Или казано накратко как мога да стартирам от моя компютър програма която се намира в споделена папка на друг компютър? Питам тук понеже тоя който се грижи за бъркотии от подобен род ще е наличен след седмица, а ми е нужна.

Спарки виждам че четеш- ти си ми надеждата.
                      1. При инсталация обикновено се трият дяловете и след това се форматира, та след форматиране дяловете, няма как да са останали буут файлове... Така, че ако си правил преинсталацията правилно, проблема едва ли е бил в якакъв останал файил. Може да е бил в инсталационен диск, устройство, твурд диск...
                      2. Не всяка програма дава да се стартира от отдалечена папка... Общо взето се стартира с 2-ен клик, както програмите на десктопа, вече ако ти прави проблеми и не работи както трябва явно на може да работи отдалечено... Може да пробваш да си направиш шорткът към отдалечения фаил и там да му задаееш параметри...

Коментар

Аз все си мисля ,че в директорията на тази програма трябва да цъкнеш първо върху някой и друг "reg" файл .......
                        Най-лесно и бързо е да инсталираш Team viewer или някоя remote програма и някой разбирач да го погледне "отдалеч" .
                        Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X