Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загуба на Уиндоус?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Загуба на Уиндоус?

Доби , искаш ли да те свържа с един приятел от форума който може да ти го погледне ?
    Лудак

Коментар

Най-вероятно е избрала опция за преинсталиране на Уиндоус от вградения софтуер за "Recovery" при проблем.

Ако е така въпроса е дали е избрала да "прибере" старата инсталация в страни в место да я трие. Възможно е там да е запазен стария й профил заедно с всичко останало. Проверете за папка Windows_old в c:\ и въобще огледайте за бекъп на старата инсталация.

Коментар

Re: Загуба на Уиндоус?

Доби, носи го някой да го погледне - предполагам си си преинсталирала сама Уиндосуа - може да успеят да ти спасят данните.
        Ако работи добре в момента, Уиндоуса се е прецакал или е някой вирус.

Коментар

Ииии, как ми се ходи във Варна... почти колкото в Бургас

Тъй-моето предположение е следното.Вреден софтуер, който изкарва съвсем автентични съобщения че Уиндоуса има проблеми, сега ще ги оправи или вече ги е оправил.Кликни тук за да затвориш.Клик-и проблемите всъщност почват... изчезват данни, разни функции също.
          За щастие е поправимо, известно време отнема да се открие описание как точно се казва гадинката и кои неща трябва да се пипнат за да се убие, но обикновенно необходимата информация е в интернет.

Според мен-няма общо с почерняването на екрана, което вероятно е отделен проблем на операционната система.В сервиза са установили, че технически компютъра е здрав, но са взели пари за дианостика (не е редно, или поне трябва да е символична сума, а то цените почват от 30 и стигат и до 100 лв, само за да се пусне някое друго приложение).

А за гаранцията, всъщност има и такива гаранции-то си е вид застраховка всъщност, влиза си в цената на устройството, но по готино звучи да се нарече гаранция... предлагаха се за една марка лаптопи, под името No-matter-what Warranty .Всъщност представлява застраховка, ако го изръсиш на земята или го удавиш, да ти го ремонтират или заменят, цената на застраховката влиза в цената на лаптопа, пък и печалбата е достатъчна, за да си позволи и производителя да я поеме.

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
            Доби , искаш ли да те свържа с един приятел от форума който може да ти го погледне ?
            С благодарност приемам...и без друго откакто племеникът ми замина за чужбина, няма кой да ми подържа машинката и старата дори.
            Та за информация аз може и на ВИЕ да съм но работя с ПС още от първите Правец 8,16 после 386, и тн....данните са запазени успях и да ти архивирам на диск. И тогава преинсталирах Уйндолса....но показва отново някакви проблеми така че имам нужда от адекватна помощ.
            Благодаря за отговорите бяхте ми от помощ.
            Людмил Кюковски-чакам.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Много вероятно е прецакан профил на потребител... Документите са в папката на потребителя, но се виждат с админ-акаунт...
              Публикувайте отговор

Коментар

По вероятно компа е НР и след инсталацията иска една камара драйвери. Типично за НР, Dell, IBM и пр "маркови"
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  По вероятно компа е НР и след инсталацията иска една камара драйвери. Типично за НР, Dell, IBM и пр "маркови"
                  Ако го е преинсталирала чрез вградената функция за това, надали е така. Съмнявам се без да иска да е сложила Уиндоус диск и да го е преинсталирала.

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
                    Ако го е преинсталирала чрез вградената функция за това, надали е така. Съмнявам се без да иска да е сложила Уиндоус диск и да го е преинсталирала.
                    Не без да иска. Нарочно.
                    Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                    .... И тогава преинсталирах Уйндолса....но показва отново някакви проблеми така че имам нужда от адекватна помощ......
                    Обзалагам се, че Доби не знае къде е оная система с имиджа.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Не без да иска. Нарочно.

Обзалагам се, че Доби не знае къде е оная система с имиджа.
                      Естественно че нарочно....включваш го и насреща ти празен черен екран....но не го инсталирах от диск а от вградената функция в компа. но си задавам въпроса защо почерня екрана?, каква е причината? защо ги няма записите от С, и тъй нататък....както ви казах съм на ВИЕ
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

защо ги няма записите от С, и тъй нататък....както ви казах съм на ВИЕ
                        Там са си. Повечето. Нещо съвсем дребно се е объркало.

Коментар

....но не го инсталирах от диск а от вградената функция в компа....
                          Баси. Загубих баса.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Баси. Загубих баса.
                            Пия сливова

Коментар

Ей много сте ми далеч....и на двамата ще дам по кило 50 градусова кайсиева....ама на сега.

Коментар

Естественно че нарочно....включваш го и насреща ти празен черен екран....но не го инсталирах от диск а от вградената функция в компа. но си задавам въпроса защо почерня екрана?, каква е причината? защо ги няма записите от С, и тъй нататък....както ви казах съм на ВИЕ
                                Ами ако си забързала записте с "вградения" формат, нищо чудно и да ги няма...
                                Какво става всъщност, оправихте ли положението?

П.С. Имам доста познати колеги работещи в сервизи в Варна... Ако не можеш да се оправиш да ти препоръчам някои?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X