Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Персонален компютър или лаптол?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Персонален компютър или лаптол?

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
    харддиск 300,400лв.
    Е, чак пък. 1TB WD Black е доста под това. А аз SSD-то съм го сложил баш на настолния.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
      Колега faster, малко не си в час с цените ......
      Кои по-точно,ако е за харда -е точно толкова е от преди 1 седмица!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

За какъв хард даде 300 кинта?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Най-скъпия хард в момента Seagate Momentus XT 750Gb струва 220.80 лв с ДДС
          След него е 1ТБ тошиба, струва 165.60 лв с ДДС

Иначе има и някакви сървърни дето вървят 400-600 лв ама... тука май става въпрос за лаптопски(не SSD)

120Gb OCZ Vertex 3, MLC Flash - реално се вписва с посочената цена 400 лв, но е SSD...
          Последно редактирано от Preslav Peychev; 28-01-13, 14:30. Причина: Нека не се опитваме да се рекламираме?!

Коментар

За лаптоп ,но не за мен,на клиент с 2,4гхц лаптоп 500ГБ/цена за китайски хард/,понеже се познаваме с момчетата в сервиза стана на въпрос ,аз питах за батерия,а тя пък е от 100лв. нагоре става въпрос за качествена.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

За лаптоп ,но не за мен,на клиент с 2,4гхц лаптоп 500ГБ/цена за китайски хард/,понеже се познаваме с момчетата в сервиза стана на въпрос ,аз питах за батерия,а тя пък е от 100лв. нагоре става въпрос за качествена.
              Мякой или те е 'лъзнал здравата, или не можем да се разберем за какво иде реч. Лаптопски хард диск до 1ТБ и 7200 оборота е преко сили 200 лева.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Мякой или те е 'лъзнал здравата, или не можем да се разберем за какво иде реч. Лаптопски хард диск до 1ТБ и 7200 оборота е преко сили 200 лева.
                И на мен така ми се струва... Ама какво ще рече китайски хард? В смисъл много куча марка... от типа на Excelstore...

За да е такава цената, или харда трябва да се взима по официален канал от производителя, или в тази цена да влизат още много услуги(прехвърляне, инсталация...)

Коментар

за 200 лева треа да е направо преписване.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X