Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отново проблем с безжичния интернет.

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
    Няма да отварям нова тема, ще си задам въпроса тук.
    Преинсталирах си лаптопа, всичко беше окей. Днес го включвам, започвам да му инсталирам драйвърите, за Аудио.... не става. Свалям ги от сайта на производителя, Леново. Тцък, пак не става... Тегля пак, за Windows Xp, тръгвам да инсталирам, накрая ми дава - okey и това е... Какъв е тоя проблем, това за пръв път ми се случва. Винаги съм си ги дърпал от сайта на леново, а сега не искат да се инсталират.... Лаптопа е IBM ThinkPad T42 - работна машина.
    [ATTACH=CONFIG]645422[/ATTACH]
    Ако не си объркал драйвера, има вероятност в лаптопа да се е появил някакъв хардуерен проблем....

Коментар

А, има ли някакъв вариант да се прегледа дали е хардуерен проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
        А, има ли някакъв вариант да се прегледа дали е хардуерен проблема?
        Има диагностика в сервиз
        В домашни условия освен един тест на паметта, друго не виждам какво може да се направи...

Коментар

Re: Проблем с Лаптоп

По скоро драйверите не са подходящи, другото е пак да си намазал уиндоуса.
          Отдолу трябва да имаш едно номерче за модел от сорта на 2373 или нещо подобно, защото има 10 на модела Т42.

Коментар

От: Проблем с Лаптоп

Type 2374. Това трябва да е номерчето. Не знам дали съм го умазал уиндоуса, всеки път ми казват, инсталирай ги от сайта, хем от там, но явно трябва да се внимава и с тези съвпадения с номерата, чак сега го разбирам това.

П.П Намерих точните драйвъри според този код "2374". Пуснах да се инсталират, после ме питаше да ги замени ли със същите. Значи ги има, дадох му да ги замени...и пак няма звук.

Коментар

Re: Проблем с Лаптоп

Пробвай десния бутон на удивителната в девайс менаджера - ъпдейт драйверс -избери директорията където са се разархивирали - понякога помага - друго така дистанционно не се сещам.

Коментар

Пробвах, но не се получава. Значи има нещо, объркано и не на място. Благодаря все пак.

Коментар

Пробвай с DriverMax - http://www.drivermax.com/
                  Сваляш и си инсталираш програмата. Даваш да сканира за драйвъри и ти дава възможност директно да си ги изтеглиш и инсталираш.
                  Необходима е безплатна регистрация, като имаш право на 2 драйвъра на ден с една регистрация.
                  След като исталира необходимите драйвъри, можеш да я деинсталираш.

Можеш да опиташ с някаква live linux дистрибуция, за да провериш да не би да има хардуерен проблем.

Успех!

пп: Мисля че на Леново дравърите първо излиза все едно ги инсталира, но всъщност ги разархивира в директория на C:\ и от там трябва да се инсталират. За това не съм много сигурен, но провери все пак.

Коментар

А да е си сложил случайно SP2 на XP има да чакаш докато не сложиш ония updates на M$ за звукът.

Коментар

сваляш последното убунту примерно записваш го и boot-ваш от cd-то. Мрежоваката карта поне трябва да тръгне.
                      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Всичко е точно. Благодарение на darinnn.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X