Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Лаптоп

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение
    В сервиза нищо не установиха. Взех го в къщи, работи малко и пак същите проблеми. Някой може ли да ме насочи към читав спец в Търново. Някакви отзиви за "Ардес"? Виждам че има много колеги във форума с опит в ремонтите на ПС, но ще ми е по-лесно ако намеря човек в Търново.
    Навярно трябва да ти се презапои един чип.Единствените читави където качествено го правят са в София .
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Preslav Peychev Преглед на мнение
      Къде в Търново го носи?
      Занеси го в КОМ*** до Баварската къща. Кажи, че Пейчеви от Дебелец те пращат.
      Ако не го знаеш къде е, телефона ми е в подписа.
      И там го носих-нищо не откриха, платих си само почистването и пастата. Ако в Търново не намеря кой да го прегледа/ремонтира давайте и други предложения.
      Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение
        И там го носих-нищо не откриха, платих си само почистването и пастата. Ако в Търново не намеря кой да го прегледа/ремонтира давайте и други предложения.
        Чипа може да се презапои, цената е около 80лв... Ако те устройва пиши да ти дам кординати...

Коментар

Разбира се, дай ми контактите. За кой град става въпрос?
          Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            Чипа може да се презапои, цената е около 80лв... Ако те устройва пиши да ти дам кординати...
            Благодаря ти колега, вчера занесох лаптопа в сервиза, ще видим какво ще кажат, очаквам резултат през седмицата.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
              много ми е интересно как точно ще го пре-запоят?

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                много ми е интересно как точно ще го пре-запоят?
                Ей така, но по-машинно -

Последно редактирано от Preslav Peychev; 15-04-13, 10:11. Причина: Подреждане :)

Коментар

Днес го взех, диагнозата е : проблем в захранването на дънната платка. Не могат да го оправят, според сервиза е непоправимо. Поне в третия сервиз откриха какъв е проблема. В къщи успя да стартира-от него пиша в момента , докога обаче - не знам.
                  Благодаря на всички колеги които ми помогнаха със съвети и насоки. Когато има възможност в бъдеще ще го сменя с нов.

п.п. Отново изгасна .
                  Последно редактирано от l.m; 17-04-13, 19:06.

Коментар

Айде пак на хорото Както си гледам из нета, излиза син екран, с надписи, нещо за щети/ вие го виждате за първи път този скриин или нещо подобно/, те тва го даде и преди и се прееба хард-а, след като зареди някви си работи, си се включи без проблем, сега си работи без проблем, windowsa, изкара някакъв прозорец, за неочаквано спиране, от какво може да бъде, компютъра е чистен, не прегрява?? Проблем ли е, че съм го сложил на стъклена маса?? Също батерията дава, че е за смяна, та да не е от нея ?? Малее, каръшки ден :@
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Това същото ми го дава и на мен, поне 2 пъти в месеца, преди и след чистене и преинсталация.
                      Харда проблеми не прави или поне на пръв поглед е така. Също нямам представа от какво е.
                      Последно редактирано от Preslav Peychev; 22-07-13, 01:18. Причина: малко граматика :)
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Re: Проблем с Лаптоп

Много неща могат да бъдат - като ги почнеш от хардуерен проблем - обикновено памет, та ги завършиш на скапания виндоус.

Коментар

Май ще трябва да го нося на доктор/ Veni1/
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Давай го!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              Давай го!
                              То да го дам, лесно, ама не съм в Пловдив.... Та трябва да измисля нещо да съчетая, та да дойда до теб Ама в най-скоро време трябва, че.....
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

От: Отново проблем с безжичния интернет.

Няма да отварям нова тема, ще си задам въпроса тук.
                                Преинсталирах си лаптопа, всичко беше окей. Днес го включвам, започвам да му инсталирам драйвърите, за Аудио.... не става. Свалям ги от сайта на производителя, Леново. Тцък, пак не става... Тегля пак, за Windows Xp, тръгвам да инсталирам, накрая ми дава - okey и това е... Какъв е тоя проблем, това за пръв път ми се случва. Винаги съм си ги дърпал от сайта на леново, а сега не искат да се инсталират.... Лаптопа е IBM ThinkPad T42 - работна машина.
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dives meneger.JPG
Прегледи:1
Размер:61.7 КБ
ID:5533840
                                Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 04-11-13, 08:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X