Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Проблем с Лаптоп

Има и бутон за пускане на лаптопа само като DVD Player, не се стартира ОС ( доколкото си спомням), но и с неговото натисване реагира по същия начин както и on/off бутона. По съм склонен да мисля за лоша връзка. Захранването (контакта) със сигурност е ОК-в него постоянно е включен климатика, другия ми лаптоп работи на същото място без забележки, всъщност Sony-то прави проблема и когато е включен на друго място или е на батерия. Относно гадаенето - прав си, но приемам всякакви съвети понеже не съм твърде вещ относно ремонт на РС, повече потребител. Благодаря са всички съвети до сега.
    Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

От: Проблем с Лаптоп

Айде, пак, сбъгяса лаптопа, тоз' път си е виновна сестрата.... Абе направо....
      От 1-2 седмици ми дава, тази твар.....
      Пратили и нещо по скайп, приела/шжасдшфвгфйияаосд;флкайуо, как може....асдфйиугвйд/ И после го и цъкнала, на всичкото отгоре............. Ами забило било и скайпа бъгнал.... Айде сега, да му ям аз пешкира....
      Те това ми дава... Истрих въпросният файл, даже и от коша и пак....
      Вени, шъ са видим май...
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Прегледи:1
Размер:112.4 КБ
ID:5463910
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Айде, пак, сбъгяса лаптопа, тоз' път си е виновна сестрата.... Абе направо....
        От 1-2 седмици ми дава, тази твар.....
        Пратили и нещо по скайп, приела/шжасдшфвгфйияаосд;флкайуо, как може....асдфйиугвйд/ И после го и цъкнала, на всичкото отгоре............. Ами забило било и скайпа бъгнал.... Айде сега, да му ям аз пешкира....
        Те това ми дава... Истрих въпросният файл, даже и от коша и пак....
        Вени, шъ са видим май...
        [ATTACH=CONFIG]560136[/ATTACH]
        start>run>regedit>edit>find>imeto na exeto и триеш линка към него, после с find next следващия линк към ексето и така докато няма нито един линк... после си ъпдейтваш антивирусната и сканираш целия хард... понякога по-лесния и бърз начин е нов windows

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
          start>run>regedit>edit>find>imeto na exeto и триеш линка към него, после с find next следващия линк към ексето и така докато няма нито един линк... после си ъпдейтваш антивирусната и сканираш целия хард... понякога по-лесния и бърз начин е нов windows
          За windows-а знам, че е по-бърз, ама не ме устройва, сега, за сега...
          А пък карам без антивирусна, да взема да прасна един Аваст.... Много грешки ми изписва с игрите....

Цъках, квото цъках и не мога да стигна до последната стъпка, та да трия... Аз ли не съм в час или....
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Това според мен си е вирусче, от онези дето върлуват из гейсбук..
            Няма оттърване.. Прибирай си важните файлове по С: и преинсталирай..

Коментар

Абе отърване винаги има.. но наистина е под въпрос дали е по-бързо, лесно и елементарно от нова инсталация.

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                Абе отърване винаги има.. но наистина е под въпрос дали е по-бързо, лесно и елементарно от нова инсталация.
                Едва ли е по-лесно...
                Преинсталирай и слагай антивирусна... На компютър работил много време без антивирусна, тепърва да слагаш и да го чистиш ми се струва безмислено...

Коментар

Претърси го с Malwarebytes Anti-Malware

Коментар

avast ли?
                    мислех си за MSSE...

ама е нещо дребно... пробвай каквото ти писах и ако не помогне - ново windows-че

Коментар

Абе, не смея много да барам, че да не сдаде багажа, ще го метна при Вени1, да го види тези дни, трябва да му се обадя...
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Мислех да ти обяснявам на дълго и на широко, но няма дълбок смисъл... Свали си Avast, рестартирай в safe mode без мрежа, инсталирай Avast и го накарай да направи пълен скан... шансовете ти са около 75%.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                          avast ли?
                          мислех си за MSSE...
                          Това нещо трудно може да се определи като антивирус...

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                            Абе, не смея много да барам, че да не сдаде багажа, ще го метна при Вени1, да го види тези дни, трябва да му се обадя...
                            не се обаждай, ами направо идвай..

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                              Плаши се а

ps . Навярно проблема ти е чипсета !
                              В сервиза нищо не установиха. Взех го в къщи, работи малко и пак същите проблеми. Някой може ли да ме насочи към читав спец в Търново. Някакви отзиви за "Ардес"? Виждам че има много колеги във форума с опит в ремонтите на ПС, но ще ми е по-лесно ако намеря човек в Търново.
                              Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Къде в Търново го носи?
                                Занеси го в КОМ*** до Баварската къща. Кажи, че Пейчеви от Дебелец те пращат.
                                Ако не го знаеш къде е, телефона ми е в подписа.
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X