Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Windows 8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Windows 8

Всеки който някога е изпитвал удоволствието след многочасово мълчание в приятен мързел да напише лениво две думи в чата (а именно - "мързи ме") на подканата "Пусни си микрофона да си поговорим), вместо да чати през микрофона, ще разбере колко нелепи са всякакви идеи за ОС-ове базиращи се ЕДИНСТВЕНО на гласови и прочее команди.

Ксерокс добре са си свършили работата навремето. Мишката е НАЙ не-енергоемката система за управление на ОС в нормална конфигурация и за нормална употреба. Клавиатурата също, освен при необходимост от вкарване на много текст (за който случай от време оно си съществуват програми за диктовка).

Не знам дали съм единствения който се е заливал от смях гледайки как Том Круз се прави на отворен размахвайки ръце из виртуални екрани като вятърна мелница в очакване на малки червени топчета, но това нещо става единствено за фитнес зала, не за работна среда.

Топлата вода е измислена отдавна: мишката позволява не само да си движиш САМО дланта, но и най-нагло да оставиш дланта да мързелува върху и.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X