Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Да 2ГБ е минимума за да работи седмицата както трябва...

Коментар

Re: Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Насича ти заради недостиг на ресурси, слабичка е видеокартата, а това с драйвера беше някакъв странен проблем.
      Не тръгваха и оригиналните драйвери.
      Интересно е да поглендеш в девайс менадвера дали я кара както трябва.

Да 2ГБ е минимума за да работи седмицата както трябва...
      Точно. За седмицата е добре да има рам. Даже ако имаш възможност сложи 3Г защото 2 ще са си заети непрекъснато.

Коментар

Daniel, сега всичко е добре. Драйварите са от Виста и си върви лаптопчето.
        Не знам кое точно да гледам в девайс менедвера, няма такава иконка жълта със удивително, всичко уж е добре.

Коментар

Виж видео картата и като дадеш проперти погледни дали я кара като ати нещо си, радвам се че си решил проблема.

Коментар

Всичко си пише както трябва, ATI Mobility radeon 7500 и от долу има прозорче.
            Състояние на устройството.
            Това устройство работи правилно.
            Мисля, че всичко е наред. Само обаче като давам надолу, има една опция в девайс манадвера като Други устройства. И там има едно жълтичко пише, неизвестно устройство. Не знам защо, но нищо и така си върви лаптопа.

Коментар

Това е нещо ИБМ ско я драйв гард ако има, я някой кард риидер.

Коментар

Не знам, няма да го бърникам, че нещо да не взема да объркам........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X