Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Проблема е следния. Преди два дни, исках да премахна една програма от деинсталациите, а аз премахнах драйварите на видео картата...
    Видео картата ми е ATI MOBILITY RADEON 7500. Дръпнах драйварите от интернет. Започвам да ги инсталирам, дава ми.
    INF ERROR
    Video Driver not found. А след това ---> Setup was unable to complete the installation.
    Try to setup your display adapter with a standard VGA Driver before running setup.

Не може да се инсталира и не може, някой ако може да ми помогне, да стигнем до решение, а ако не, Понеделник ще го занеса на сервиз.

Re: Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

Оф това на лаптоп ли е. Отиди на сайта на производителя на лаптопа и си свали от там драиверите.
    Тези дето пробвахме обикновенно не стават за мобилната.

Коментар

От: Проблем с инсталацията на драйвари на видео карта, ATI MOBILITY RADEON 7500

И да не е на лаптоп тва ми го е правила и ЕнВидия забита на Десктоп машина. Отиваш на Сайта на производителя на дъното и сваляш драйверите за видеото от там. Инсталваш ги.. после отиваш на АТИ на сайта и сваляш последните за твойта карта и ги инсталваш тя ще си ги намаже върху първите.
      Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
      A POS
      0885600200
      За момента пасажер

Коментар

Не се получава изобщо колега.Вчера съм свалил толкова много драйвари пробвал, инсталирал, не става и не става. Снощи вечерта инсталирах една програмата http://zamunda.net/details.php?id=242625&hit=1 , уж да намери подходящи драйвари не става... Казаха ми, че тези драйвари които дърпам не отговаряли на Уиндоуса, а аз изобщо не разбирам от компютри толкова на дълбоко, колкото ми е проблема.

Коментар

Лаптопа е IBM THINKPAD t42 или Lenovo
          дърпам драйварите, снощи дръпнахме уж точните драйвари които само трябва да ги инсталираш и всичко да е наред, но пак греда.

Коментар

С какъв уиндоус е лаптопа?
            XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Windows Xp след няколко минути, ако не стане.... отивам да го преинсталирам на Windows 7, дано там вече - той да си го направи автоматично

Коментар

My Computer > десен бутон > Manage > Device Manager (отляво) > Display Adapters (в дясно)
                Кво има там?
                XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Вече съм с Windows 7 ultimate... А сега не мога да намеря, драйвари за този уиндоус, а пък за ХР Фулл... уф, бахти историята.... микрофон звук няма... ще му дам Упдайт на всичко, пак да видим

Коментар

Само Драйвари за Видео картата ми трябват, а тя е "ATI MOBILITY RADEON 7500". Странно защо, из целия интернет няма драйвари за седмицата.

Коментар

Що не занесеш компа на някой, дето знае какво прави? Едва ли ще ти вземе повече от 10-20 лева.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Защото няма смисъл, за една малка тъпотия да занеса лаптопа. Днес го преинсталирах, сложил съм му, почти всички драйвари само не мога да намеря, драйварите за видео картата.... Ходих до магазина, те казаха пич в разни форуми има инсталацията потърси,вместо да ти взимаме парите, а и хубаво си го казаха, малко е трудно...
                        Уж тук имало http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=97340 , но малко трудно е намирането. не знам защо е бил голям проблем този ATI MOBILITY RADEON 7500 за Windows 7 ultimate....

Коментар

Е, щом няма смисъл, би трябвало да е лесно. Ама май не е... Какво стана със звука?
                          П.П. Този ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp27501-28000/sp27665.exe пробва ли го?
                          Последно редактирано от kuzdov; 11-08-12, 20:21.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Това е за 64ка. Не знам къде търсиш?!?
                            http://support.amd.com/us/gpudownloa...b_win7-64.aspx
                            XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Звуци имам , всичко си е на мястото само тая видео карта ми прави, п*ткенски номера.
                              bReal, Търся навсякъде, 64 не ми трябва, аз съм с 32.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X